Claudiu Dragotă de la Insula iubirii, scos pe sus dintr-un local, de bodyguarzi. După bătaia cu Romeo Vasiloni, a fost implicat într-un alt scandal: „A venit cu niște prieteni, s-au distrat...”

 Matei Bianca
.

Claudiu Dragotă de la Insula iubirii i-a enervat pe bodyguarzii unui club din Capitală, care l-au scos pe sus din localul respectiv! După bătaia cu Romeo Vasiloni, care s-a petrecut în urmă cu doar două zile, fostul concurent a fost implicat într-un alt scandal, de această dată într-un club de lux din București. Lucrurile au scăpat de sub control, iar forțele de ordine au fost nevoită să intervină de urgență.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Claudiu Dragotă continuă să fie în centrul atenției după ce a provocat un nou scandal într-un club de fițe din București. După o altercație cu Romeo Vasiloni la galele RXF, unde bodyguarzii au intervenit imediat pentru a-l calma, fostul concurent de la Insula iubirii a fost din nou nevoit să se confrunte cu forțele de ordine, care l-au scos pe sus din club.

claudiu3claudiu3

Citește și: Claudiu Dragotă și Romeo Vasiloni de la Insula iubirii s-au luat la bătaie! Scandalul a pornit de la Simona Butură: „Au venit bodyguazii să ne separe, ne-am trântit pe jos!'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Simona Butură și Claudiu Dragotă după Insula iubirii. Se împăcaseră, dar s-au despărțit din nou: „Eu i-am lăsat spațiu…'/ Ce relație are concurentul cu ispita Anamaria Vaida

Citește și: Marcel Ciolacu, despre relația lui Sorina Docuz, fosta soție a lui Robert Negoiță: „Ce înseamnă parteneră sau protejată? Există vreo poză în care sunt eu cu Sorina Docuz în postură intimă?”

Citește și: Gabriela Cristea, după ce s-a spus că divorțează de Tavi Clonda: „Este bine să acceptăm realitatea așa cum este, nu putem fugi de soartă…'

Claudiu Dragotă de la Insula iubirii, scos pe sus dintr-un local, de bodyguarzi

Claudiu Dragotă continuă să fie în centrul atenției, după ce a fost implicat într-un nou scandal. De data aceasta, incidentul s-a petrecut într-un club de fițe din București, unde, conform cancan.ro, el a petrecut alături de prieteni și a refuzat să plătească nota.

Fostul concurent de la Insula iubirii a fost din nou nevoit să înfrunte furia bodyguarzilor de la clubul din Capitală. Forțele de ordine l-au luat pe sus și l-au scos din club.

„El a venit cu niște prieteni, s-au distrat cu toții, doar că, la final, nu a vrut să dea bacșiș, a spus că nu e normal. Că el este persoană publică și ar trebui păsuit! Chelnerul a rămas mască, s-a dus la bodyguarzi. Știu că se vorbea de vreo 3.000 de lei', a precizat o sursă pentru cancan.ro.

Fostul concurent de la Insula iubirii și Romeo Vasiloni s-au luat la bătaie

La Gala RXF de pe data de 24 septembrie, Claudiu Dragotă și Romeo Vasiloni au avut o altercație în văzul tuturor. Cei doi discutau la aceeași masă, însă, brusc, conflictul a escaladat, iar ei au început să se împingă și să se lovească, ajungând pe jos. Intervenția forțelor de ordine, inclusiv a poliției și bodyguarzilor, a fost necesară pentru a-i separa pe cei doi.

În final, Claudiu Dragostă, fostul iubit al Simonei Butură, a fost scos din clădire. El a recunoscut că tensiunile dintre el și ispită existau de câteva săptămâni, dar nu se mai întâlniseră până atunci.

„Ne-am luat din niște chestii acum o lună și tot au existat înțepături, înjurături, iar acum s-a nimerit că eram la masă unul cu celălalt. Comenta la masă cu cine era el și m-am enervat și de acolo ne-am luat. Au venit bodyguarzii să ne separe, ne-am trântit pe jos, a ieșit destul de nasol. El numai așa știe să fie bărbat și să fie tare în gură, când e cu altă lume. Față-n față cu mine n-are curaj să vorbească sau să-și lămurească lucrurile', a declarat acesta pentru spynews.ro.

Scandalul a pornit de la Simona Butură, fosta iubită a lui Claudiu Dragotă

Romeo Vasiloni a declarat că scandalul a fost declanșat din cauza fostei iubite a lui Claudiu Dragotă, Simona Butură. Fosta ispită de la Insula iubirii i-a propus direct lui Claudiu Dragotă să-și rezolve conflictul în cadrul Galei RXF, pentru a evita orice probleme în afara evenimentului.

„A pornit conflictul nu știu de la ce. Era lângă mine acolo, trebuia să dau un interviu cu Simona (n.r.: fosta lui Claudiu Dragotă). A zis de mine că nu știu ce am avut eu cu Simona și că aș fi vorbit urât despre el. El a mai avut altercații cu mine așa și mai demult, în urmă cu o lună, imediat după Insulă mi-a zis la fel că am vorbit urât despre el. I-am zis că ce ai mă, ești nebun?! Acum m-a împins și după îți dai seama că l-am împins și eu și de aici toată altercația. Eu i-am zis că nu mă bat cu el pe stradă, ca să am probleme, ne batem în gală și gata', a transmis luptătorul MMA.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton