Cleopatra Stratan a răbufnit la America Express 2023. A avut un șoc când a ajuns la cazare: "Vreau să plecăm în momentul ăsta..."

 Dumitrache Laura
.

America Express, sezonul 6, a început, iar concurentii au avut parte de momente tensionate, încă de la început. În cea de-a doua ediție a emisiunii, echipele au fost nevoite să își caute cazare, iar acest lucru a creat o stare de tensiune în rândul concurenților. Cleopatra Stratan nu a mai rezistat și a răbufnit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurenții de la America Express, sezonul 6, au fost nevoiți să își caute cazare, iar tensiunea competiției a crescut încă din a doua ediție a emisiunii. În timp ce unii dintre ei au avut noroc să găsească un loc de dormitor încă de la prima încercare, alții au trecut prin momente dificile.

edward cleopatraedward cleopatra

Cleopatra Stratan nu a mai rezistat și a răbufnit. După o zi obositoare și plină de misiuni și o ploaie care nu se mai oprea, artista a reacționat și a început să se îngrijoreze după ce ea și Edward Sanda au reușit să găsească cazare într-un cartier straniu.

Citește și: America Express 23 octombrie – Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui

Citește și:Monica Dascălu a născut și și-a botezat fiica în mare secret. Prezentatoarea TV și-a invitat doar o colegă de la PRO TV la petrecere

Citește și:Claudia Iosif, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Dorian Popa, după 11 ani împreună: „Eu mi-am mutat atelierul în altă parte. Nu mai e…'

Citește și:Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa

Cleopatra Stratan nu a mai rezistat și a răbufnit la America Express

Concurentii de la America Express au avut parte de o zi grea încă de la început. Cele nouă echipe au trebuit să își caute cazare, după o zi plină de misiuni. Noaptea i-a prins pe străzile Columbiei pe concurenti, iar în timp ce unii au avut noroc de la prima încercare și au găsit cazare, altii au trecut prin momente dificile.Deși cineva s-a oferit să le dea cazare, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au început să se îngrijoreze după ce se îndreptau către un cartier straniu.

Artista nu a mai rezistat și i-a spus soțului ei că vrea să plece din acel loc. „Un cartier straniu. Era totul înghesuit, casă peste casă. Negură, beznă', au povestit cei doi. „Vreau să plecăm în momentul ăsta! Uită-te și tu unde stăm, nu ajunge nimeni aici. Adică, uită-te și tu! Hai să ne întoarcem înapoi! M-am gândit că dacă se întâmplă orice, mi se părea că e foarte greu să mai ieși de acolo. Intuiția mea îmi zicea că nu trebuie să stau acolo, pentru că nu mă simțeam în siguranță', a spus Cleopatra Stratan. Într-un final, cei doi au plecat de la cazare, deși Edward nu a fost de acord cu decizia iubitei sale. Concurentii au încercat să ceară ajutor la biserică, dar fără rezultat.


Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au acceptat provocarea de a participat la America Express, sezonul 6. Cuplul a avut parte de mai multe provocări, iar acestea au început încă din a doua ediție a emisiunii. „S-a cerșit multă mâncare', este una dintre puținele dezvăluiri făcute de celebra artistă de muzică ușoară pe contul personal de Instagram.

Deși au fost momente care le-au testat nervii și răbdarea, cei doi au spus că: ,,Nu ne-am înjurat, nu ne-am certat niciodată, ci doar ne-am enervat pe situațiile în sine, însă niciodată unul pe celălalt, recunoscând că și-au dat seama cât de bine se completează reciproc, indiferent de situațiile prin care trec.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton