Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat faliment cu afacerea cu haine: "Ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoșteam atât de bine"

 Dumba Gabriela
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au realizat că sunt făcuți pentru muzică și trebuie să rămână în această zonă pe care o cunosc atât de bine. Prin urmare, au decis să închidă afacerea online cu haine, de unde fanii își puteau cumpăra diferite obiecte vestimentare după stilul lor sau semnate de ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au deschis o casă de producție și au făcut apel către public pentru a descoperi noi talente, după participarea la America Express, însă și-au încercat norocul și modă. Au renunțat însă pentru că și-au dat seama că nu sunt făcuți pentru comerț cu haine.

1529915299

De ce au renunțat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la afacerea cu haine

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit că și-au închis afacerea cu haine pentru că le-a fost imposibil să se bată cu brandurile mari existente pe piață de mulți ani.

Nu mai avem colecția de haine, a fost așa să zicem o probă, ceva pe care noi am vrut să-l facem. Se pare că a fost mai mult sau mai puțin… Cumva ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoaștem atât de bine și am zis totuși să ne ocupăm de businessul nostru care este muzica până la urmă. Asta a fost așa ca o idee„, a recunoscut Cleopatra Stratan într-un interviu pentru ciao.ro, completată fiind de soțul ei: „Facem ce facem și tot la muzică ne întoarcem. Asta o facem cel mai bine. Asta ne iese, ce să facem!”

Cei doi au fost conștienți de la început că este foarte greu să atingi succesul într-un domeniu care îți este străin, dar au fost dispuși să încerce.

Pur și simplu e foarte greu să te bați cu branduri care deja există pe piață de ani de zile și noi am venit cu ceva nou, cu altceva. În momentul în care oamenii sunt obișnuiți cu anumite branduri, e mai greu să le aduci ceva nou în față. Am făcut-o mai mult și pentru noi, am vrut să încercăm și înseamnă că nu ne merge cu fashionul, am zis: merge pe muzică!”, a mai spus Cleopatra, iar Edward a completat-o:

„Am și fost conștienți, pentru că atunci când începi o afacere nouă și nu ești cumva din domeniul ăla și vrei să prindă, trebuie să îți iei o marjă de minim jumătate de an, să te aștepți să fie fail (n.r eșec) și noi ne-am gândit la asta. La noi nu a fost fail, a mers ok, doar că trebuie să te ocupi foarte mult de ea și noi nu aveam timp, nu reușeam.”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații după întoarcerea din America Express: „Ne-am distrat la maxim, o să râdeți mult cu noi'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările pentru America Express 2024. Cum s-au afișat pe Internet

Citește și: Ce mânăncă Andreea Raicu în timpul vacanțelor și ce reguli respectă cu strictețe: „Dieta nu există în vacanță, dar…’

Cea mai mare problemă din căsnicia Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda

Ea are 21 de ani, el – 26 și sunt căsătoriți deja de 3 ani. La începuturi, probabili că puțini le dădeau șanse de reușită, dată fiind vârsta fragedă la care s-au căsătorit, dar iată că cei doi artiști au trecut cu bine proba timpului și formează azi o familie foarte frumoasă.

Care e secretul mariajului lor de invidiat? Spun că între ei nu-și face loc niciodată plictiseala, indiferent cât de mult timp ar petrece împreună.

„Ne iubim mult și noi nu avem o relație obișnuită. Noi suntem copii în suflet, ne place să petrecem timp împreună. Și atunci când, în fiecare zi ești din ce în ce mai fericit alături de persoana pe care o iubești și lângă care te trezești dimineața, nu ai cum să te plictisești', a spus Cleopatra într-un interviu pentru Cancan.

„Când este construcția bine închegată, nu ai cum să te plictisești, nici nu ai timp. Cred că trebuie să vrei să te plictisești de omul acela', a punctat și Edward.

Cu siguranță, cea mai mare provocare din căsnicia lor e atunci când sunt obligați să stea departe unul de altul din cauza obligațiilor profesionale.

„Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. Da, în ultima perioadă au început evenimentele și am fost nevoiți să fim în direcții diferite în aceeași zi. Unul a fost în Estul țării, altul în Vest. Ne enervează tare că din cauza asta trebuie să petrecem niște zile sau o perioadă la distanță. Nouă nu ne place, am stat destul la distanță în pandemie. Dar crede-mă că m-am bucurat că s-a întâmplat așa pentru că am avut timp să ne cunoaștem și să nu sărim niște etape„, au mai spus artiștii pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton