Ce mesaj au postat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au părăsit America Express: "Nu am avut atâta noroc în competiție..."

 Dumitrache Laura
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express 2023. Cuplul a fost prima echipă care a părăsit competiția de la Antena 1. Cei doi au ajuns pe ultimul loc la cursa pentru ultima șansă, iar soarele ascuns în cufăr s-a dovedit a fi roșu. Mesajul emoționant al Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda după ce au părăsit America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express-Drumul Soarelui. Cei doi s-au luptat pentru un loc în emisiune de la Antena 1 cu Sonia Simionov și Iuliana Pepene, dar și echipa formată din George Tănase și Ionuț Rusu.

cleopatracleopatra

Prima eliminare de la America Express a avut loc miercuri seara, iar Cleopatra Stratan și Edward Sanda a fost echipa care a părăsit competiția. Cei doi au ajuns pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă. Iată ce mesaj au transmis cei doi după ce au plecat din emisiune!

Citește și: America Express 9 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă: „A fost cel mai dur test!'

Citește și:Giulia Anghelescu de la America Express a fost la un pas să se mărite cu un fotbalist celebru. După șase ani de relație l-a părăsit pentru Vlad Huidu

Citește și:Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la biserică: „25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta'. Ce ținute au purtat

Citește și:Cum arată casa în care s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa: „Am rămas datoare cu…'. A amenajat o cameră special pentru pisicile ei

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, mesaj emoționant după ce au părăsit America Express

Miercuri seara, la America Express a avut prima eliminare. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au părăsit emisiunea după ce au ajuns pe ultimul loc. Soarele din cufăr a fost roșu, iar cei doi concurenti au fost anunțați că vor părăsi Drumul Soarelui. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au ieșit pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, iar de această dată nu au mai fost salvați.

Cleopatra Stratan a postat un mesaj emoționant pe Instagram, după ce a părăsit America Express,alături de soțul ei. Cei doi au declarat că sunt recunoscători pentru experiența trăită în emisiunea de la Antena 1.

”Pentru noi competiția se încheie aici, în Columbia! Suntem recunoscători și onorați că am avut șansa unică de a participa în America Express, mai ales împreună.A fost o experiență în toate nuanțele: mai bune, mai rele, mai frumoase sau mai grele și chiar dacă nu am avut atâta noroc în competiție, cu siguranță va rămâne pentru noi experiența unică a vieții noastre! Mulțumim din suflet tuturor colegilor, prietenilor și oamenilor dragi, care ne-au susținut! Vă iubim!”, a scris Cleopatra Statan pe contul ei personal de Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima echipă eliminată de la America Express 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au format prima echipă care a părăsit America Express 2023. Cei doi au ajuns ultimii în cursa pentru ultima șansă și s-au declarat dezamăgiti că vor pleca acasă. În același timp, cuplul s-a bucurat, deoarece nu vor mai trebui să treacă prin momente dificile.

‘M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare.’‘, a declarat Edward Sanda la America Express. „Eu cu un ochi am râs și cu altul am plâns. (…) Cea mai frumoasă parte a fost că am putut să ajutăm oameni prin misiunile pe care le-am făcut', a spus Cleopatra Stratan la America Express.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton