Cleopatra Stratan, într-o nouă ipostază surprinzătoare pe Instagram. Adolescenta s-a pozat sexy, după ce abia a ieșit din duș

 Cica Cristina
.

Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, ne-a surprins pe toți cu fotografiile provocatoare postate pe rețelele de socializare. De data aceasta, vedeta s-a pozat imediat după ce a ieșit din duș. Imaginile vorbesc de la sine!

Cleopatra-Stratan-1Cleopatra-Stratan-1

O știm cu toții încă de la vârsta de 3 ani, când interpreta melodia „Ghiță”. Însă, anii au trecut, iar Cleopatra nu-l mai așteaptă pe Ghiță la portiță. Este o adolescentă de 17 ani, care afișează o siluetă de invidiat și un chip frumos.

Cleopatra Stratan pozează tot mai des în ipostaze senzuale, iar de această dată s-a încumetat să posteze o imagine după ce a ieșit din duș, purtând doar un halat, un prosop pe cap, ochelari de vedere și o carte în mână. Se pare că adolescenta ar fi îndrăgostită de… poezie.

Citește și: Cum arată Cleopatra Stratan în costum de baie.Artista și-a surprins fanii de pe contul de socializare

'Poezia face parte din viața mea de când mă știu. De-a lungul timpului m-am tot inspirat de la cei mai buni scriitori pentru a-mi șlefui imaginația, ideile și creeativitatea. @costipreda este unul dintre autorii mei preferați care mă inpiră și nu doar atât. De fiecare dată când îi citesc lucrările am impresia că le scrie despre mine, pe limba mea. I-am citit dintr-o suflare cărțile Dor de dor de tine' pe care le răsfoiesc și acum când am nevoie de un gram de idei.', a scris ea în dreptul imaginii.

Edward Sanda, adevărul despre relația cu Cleopatra Stratan

După ce s-a vehiculat că artista l-a găsit pe Ghiță, pe care îl tot așteaptă la portiță, după cum spunea celebra ei piesă, ce i-a adus consacrarea la doar trei ani, se pare că lucurile nu stau așa.

Citește și: Toată lumea o știe pe Cleopatra Stratan, dar nimeni nu i-a văzut mama.Motivul pentru care Rodica Stratan nu apare niciodată în public

Edward Sanda a lămurit situația, explicând că între el și Cleopatra există o conexiune specială, dar nu una de îndrăgostiți, ci de prieteni.

Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată. Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. (…) Nu ştiu de ce a venit toată aceasta nebunie, fix în această perioadă în care nici nu m-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chişinău. Mă aşteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în Bucureşti. (…) Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul „Ghiţă, a spus Edward Sanda pentru Star News.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Cleopatra Stratan, mai sexy ca niciodată în videoclipul piesei „La ușa mea'.„Filmările au fost extenuante'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton