Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit 3 ani de căsătorie. Ce urare specială i-a făcut artista soțului ei: „Îmi doresc să fim la fel și până la nunta de diamant”

 Matei Bianca
.

Este zi de sărbătoare pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda și asta pentru că ei au împlinit 3 ani de când sunt căsătoriți. Cu ocazia acestei zile frumoase, artista i-a făcut soțului ei o urare specială. Cântăreața a publicat o fotografie pe rețelele de socializare și a scris un mesaj emoționant. Cei doi îndrăgostiți sunt foarte fericiți împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit 3 ani de când sunt căsătoriți. Artista i-a făcut o urare specială soțului ei, mărturisind că este foarte fericită și împlinită alături de el.

cleo1cleo1

Citește și: Ce regulă de bază au Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pentru un mariaj solid: „Asta a fost întotdeauna și ăsta este secretul faptului că nu ne certăm niciodată” / Acum, au planuri să se mute de la apartament la casă nouă

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat faliment cu afacerea cu haine: „Ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoșteam atât de bine”

Citește și: Ce cadou special i-a făcut Marcel de la Insula iubirii logodnicei sale, când va avea loc nunta și ce rochie de mireasă va purta Armina Grigoraș: 'Simplă, elegantă, fără paiete… '/ EXCLUSIV

Citește și: Ce promisiune și-au făcut Victor Slav și iubita lui, Selina, înainte să plece la Asia Express: „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi…'

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit 3 ani de căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au marcat astăzi o nouă etapă importantă în viața lor de cuplu, sărbătorind 3 ani de căsnicie. Cu ocazia acestei aniversări speciale, artista a transmis pe rețelele de socializare un mesaj plin de iubire și recunoștință pentru partenerul ei de viață.

Cântăreața și-a exprimat fericirea de a fi alături de soțul ei și a mărturisit că acești trei ani au fost cei mai frumoși din viața lor.

„3 ani de când suntem căsătoriți și cei mai fericiți! Îmi doresc să fim la fel și până la nunta de diamant! Te iubesc cel mai mult!', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

După ce a văzut mesajul emoționant al soției lui, Edward Sanda i-a răspuns imediat acesteia. El i-a transmis cât de mult o iubește.

„Te iubesc și mai mult!', a comentat artistul la postarea soției lui.

Ce regulă de bază au cei doi îndrăgostiți, pentru un mariaj solid

Cleopatra Stratan a vorbit despre regula de bază pe care ea și Edward Sanda o au pentru a se bucura de un mariaj solid. De-a lungul timpului, cei doi îndrăgostiți au învățat să lase de la ei și au spus că certurile nu își au rostul într-o căsnicie.

„Nu prea ne contrazicem, dar dacă avem ceva mai serios de discutat, să zicem că nu sunt eu de acord sau nu e el, încercăm să ne echilibrăm în funcție de situație. Sunt momente în care las eu de la mine și momente în care lasă el de la el. Asta a fost întotdeauna și ăsta este secretul faptului că nu ne certăm niciodată. Dacă ne certam, nu mai eram împreună acum', a mărturisit cântăreața, potrivit Ciao.ro

Artista și soțul ei au planuri pentru o nouă casă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri pentru o nouă casă. Cei doi îndrăgostiți au luat această decizie, deoarece, la un moment dat, își doresc să își mărească familia și vor să aibă spațiu în locuință.

„Avem apartament, dar o să ne luăm casă, dar nu acum, pentru că sunt scumpe', a spus Edward Sanda.

„Mai așteptăm un pic. Nici cu asta nu ne grăbim. Vrem să facem totul de la sine, să fie totul așa calculat. Nu ne grăbim atâta timp cât ne place locul în care stăm, ne simțim bine. Da, bineînțeles, ăsta ar fi pasul următor. Dar mai așteptăm. Nu vrem să ne grăbim, vrem să fim chibzuiți și să fim noi siguri când o să facem pasul acesta', a precizat Cleopatra Stratan.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton