Cleopatra Stratan și Edward Sanda au mărturisit care e cea mai mare problemă din căsnicia lor: "Asta mă enervează cel mai mult. Noi nu avem o relație obișnuită…"

.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre cea mai mare problemă din căsnicia lor. Ea are 21 de ani, el – 26 și sunt căsătoriți deja de 3 ani. La începuturi, probabili că puțini le dădeau șanse de reușită, dată fiind vârsta fragedă la care s-au căsătorit, dar iată că cei doi artiști au trecut cu bine proba timpului și formează azi o familie foarte frumoasă. Iată ce spun despre relația lor, dar și despre momentele în care stau despărțiți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Fanii îi adoră, iar cu ceva timp în urmă au avut ocazia să-i vadă și într-o altă ipostază, la America Express, ocazie cu care s-au convins că cei doi artiști sunt cu adevărat suflete-pereche. Relația lor a fost pusă la încercare prima oară în pandemie, când au trebuit să stea despărțiți, dar și acum, dată fiind profesia lor cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt obligați din când în când să stea departe unul de altul…

captura-de-ecran-din-2020-10-08-la-09.50.35-1280×720-1captura-de-ecran-din-2020-10-08-la-09.50.35-1280×720-1

Cum gestionează Cleopatra Stratan și Edward Sanda momentele în care stau departe unul de altul

La 21 de ani proaspăt împliniți, Cleopatra Stratan are deja experiență în căsnicie, dat fiind că ea și Edward Sanda sunt căsătoriți de aproape trei ani. Care e secretul mariajului lor de invidiat? Spun că între ei nu-și face loc niciodată plictiseala, indiferent cât de mult timp ar petrece împreună.

„Ne iubim mult și noi nu avem o relație obișnuită. Noi suntem copii în suflet, ne place să petrecem timp împreună. Și atunci când, în fiecare zi ești din ce în ce mai fericit alături de persoana pe care o iubești și lângă care te trezești dimineața, nu ai cum să te plictisești”, a spus Cleopatra într-un interviu pentru Cancan.

„Când este construcția bine închegată, nu ai cum să te plictisești, nici nu ai timp. Cred că trebuie să vrei să te plictisești de omul acela”, a punctat și Edward.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda dezvăluie tot ce nu s-a văzut la TV, la America Express: „Mama cameramanului a murit. Ni s-a tăiat tot în momentul acela

Citește și: Ce mesaj au postat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au părăsit America Express: „Nu am avut atâta noroc în competiție…’

Cu siguranță, cea mai mare provocare din căsnicia lor e atunci când sunt obligați să stea departe unul de altul din cauza obligațiilor profesionale.

„Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. Da, în ultima perioadă au început evenimentele și am fost nevoiți să fim în direcții diferite în aceeași zi. Unul a fost în Estul țării, altul în Vest. Ne enervează tare că din cauza asta trebuie să petrecem niște zile sau o perioadă la distanță. Nouă nu ne place, am stat destul la distanță în pandemie. Dar crede-mă că m-am bucurat că s-a întâmplat așa pentru că am avut timp să ne cunoaștem și să nu sărim niște etape„, au mai spus artiștii pentru sursa citată.

Cleopatra Stratan, despre viața cu Edward Sanda, după trei ani de căsnicie

Cei doi artiști sunt, fără doar și poate, a match made in heaven, iar asta s-a văzut și la America Express. Chiar dacă n-au fost cuplul preferat al telespectatorilor, ei au rezonat perfect unul cu celălalt, dovedind că fac față și condițiilor dificile fără să se certe.

„Noi nu reușim să ne certăm niciodată. Cred că e o chestie de înțelegere reciprocă, adică ne cunoaștem atât de bine unul pe celălalt încât știm când să lăsăm unul de la altul atunci când sunt diferite situații.
Atâta timp cât ne iubim foarte mult, ne respectăm unul pe altul și ne știm limitele, ajungem întotdeauna la un punct comun și la o înțelegere, deci cearta nici nu ajunge. Noi suntem un cuplu foarte echilibrat’,
 a mărturisit Cleopatra Stratan la Acces Direct.

Printre altele, Cleopatra a rememorat și perioada de început a relației lor, dezvăluind că l-a remarcat pe Eduard încă de când era o puștoaică, iar viața i-a adus împreună ceva mai târziu…

„Nu știu dacă se poate exprima în cuvinte, cred că e o chestie pe care doar poți să o simți. Eu am simțit-o la o intensitate atât de mare încât mi-am dat seama că el ar putea să fie cel cu care mi-aș dori să-mi petrec restul vieții. Aveam 15 ani când l-am întâlnit pe Edi, dar oricum mi-a rămas în minte. Trei ani mai târziu, la 18 ani, m-a cerut în căsătorie!’, a mai spus Cleopatra Stratan.

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton