Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au certat la America Express 2023: "Văicăreala și foamea sunt punctul tău forte..."

.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează o echipă la America Express 2023. Cei doi au dovedit că sunt o echipă puternică și sunt îndrăgiti de telespectatori. Cu toatea acestea, între cei doi au interventi și unele tensiuni, iar Cleopatra Stratan i-a reproșat soțului ei că se plânge mereu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani și sunt foarte fericiți. Fiica lui Pavel Stratan și soțul ei au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023.

cleopatracleopatra

În ediția de duminica, 5 noiembrie, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au certat , iar artista i-a reproșat soțului ei că se plânge des, indiferent de probă. Între cei doi a exista un moment de tensiune, chiar înainte de începerea probei.

Citește și: Prin ce greutăți au trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express: „Nu ne-am întoarce pentru nimic. Am tras foame, frig, dureri fizice și muuulți nervi' / EXCLUSIV

Citește și:Cum s-a schimbat relația dintre Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, după America Express: „Am trecut prin toate stările. Nu mai suport…'

Citește și:Oana Roman și Ana Morodan, păcălite cu „brânza Regelui Charles al III-lea' de YouTuberul Nicknamedpete: „Eu nu am căzut în plasă. M-am prefăcut. Acest infractor…'

Citește și:Monica Gabor a transmis presei o scrisoare prin care a explicat divorțul de Irinel Columbeanu: „Poate până la urmă reușește să mă omoare…” / În trecut, vedeta a fost acuzată că și-a abandonat fiica

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au certat la America Express 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se numără printre cele nouă echipe de la America Express 2023. Cei doi au dovedit că sunt o echipă puternică și luptă pentru fiecare probă. În ediția de duminică, între cei doi a avut loc un moment tensionat. În timp ce exersau pentru următoarea probă, Edward Sanda i-a spus soției că vrea să ia pauză, moment în care artista a răbufnit. Cleopatra Stratan i-a spus soțului ei că niciodată nu își dă interesul pentru probe. „Mai ușor, că vii spre mine. Să nu ne lovim la ochi, la cap, la ceva. Mă plictisisem, deja eram bătut de soare rău în cap și nu mai aveam niciun chef (…) Nu mai aveam chef de niciun băț. Chiar de nimic nu mai am chef', a spus Edward Sanda, la America Express.

Sunt curioasă pe ce loc plecăm mâine (…) Cum să nu te intereseze, mai ales că ai imunitatea? Cum să nu te intereseze? Iar se văita, iar nu era nimic bine, iar avea o problemă. Sunt punctul tău forte…văicăreala și foamea.Ți-e prea cald, ți-e totuna, ți-e prea frig, ți-e totuna, nu te interesează când plouă, nu te interesează când ți-e foame, nu te interesează, ți-e indiferent (…) Nu-ți place nimic. Te vaiți întruna, la orice. Nu ești obișnuit cu niște lucruri și ți-e greu să ieși din zona ta de confort', a reacționat Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda la un pas de eliminare

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost la un pas de a fi eliminati de la America Express. Cei doi au terminat cursa pe ultimul loc, dar au avut noroc și nu au plecat acasă. În momentul în care Cleopatra a deschis cufărul, aceasta a izbucnit în lacrimi. În interiorul acesteia se afla cartonașul verde, care i-a scăpat de eliminiare,

„Am ales să plecăm în America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express.

Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!', au declarat cei doi, la plecarea în competiția din America Latină.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton