Ce sacrificii au făcut Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru America Express 2024: „Dorința de a fi selecționați a fost atât de mare, încât nu a contat nici măcar...”

 Dumitrache Laura
.

Ce sacrificii au făcut Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru America Express 2024. Cleopatra Stratan și Edward Sanda se numără printre cele nouă echipe care au plecat la America Express 2024. Cei doi artiști formează un cuplu îndrăgit și au decis să meargă în aventura vieții lor. Apropiații tinerilor au dezvăluit că Edward Sanda și soția sa, Cleopatra Stratan și-au dorit foarte mult să participe la America Express, iar visul li s-a împlinit anul acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce sacrificii au făcut Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru America Express 2024.Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști s-au căsătorit în urmă cu un an și au o relație minunată. Mai mult, Cleopatra Stratan și soțul ei au decis să meargă împreună într-o aventură de neuitat, motiv pentru care s-au înscris la America Express 2024.

cleopatra stratan si edward sanda americacleopatra stratan si edward sanda america

Astfel, Edward Sanda și Cleopatra Stratan se numără printre cele nouă echipe care participă la America Express. Cei doi și-au dorit să simtă pe propria piele provocările de la celebra emisiune. Apropiații cuplului au dezvăluit ce sacrificii au făcut Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru America Express.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre America Express 2024: „Ne va întări și mai mult relația'

Citește și:Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stat despărțiți jumătate de an: 'Am considerat acest obstacol un test în relația noastră'

Citește și:Doina Teodoru a răbufnit după ce ea și Cătălin Scărlătescu au fost criticați pentru diferența de vârstă, de 17 ani, dintre ei: „Această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc…'

Citește și:Kim Catrall revine în „Sex And The City”. Condiția pusă de Samantha Jones pentru a apărea în „And Just Like That”

Ce sacrificii au făcut Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru America Express 2024

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în America Express unde vor avea parte de aventura vieții lor. Cei doi vor concura cu alte opt echipe pentru a face față provocărilor de pe Drumul Soarelui. Tinerii artiști și-au dorit foarte mult să participe la America Express, iar anul acesta li s-a împlinit marele vis. Apropiații cuplului au dezvăluit ce sacrificii au făcut Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru a participa la reality show-ul difuzat pe Antena 1.

Nu se poate vorbi despre vreo pregătire anume pentru Edward și Celopatra. Nu a existat nimic de felul ăsta. Nici ceva antrenamente fizice, nici ore suplimentare de învățare sau înțelegere a limbii spaniole. Nimic din toate acestea sau vreo pregătire similară cu cea de dinainte de Survivor, cum mai fac unii dintre concurenți. Și-au dorit foarte mult să participe!', au declarat apropiații celor doi artiști, potrivit Playtech.

Edward Sanda își va sărbători ziua de naștere la America Express

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda au decis să renunțe la viața lor obișnuită și să meargă în marea aventură de la America Express. Artistul va împlini 26 de ani pe 11 iulie, ceea ce înseamnă că ziua de naștere o va sărbători pe tărâm american. Nici acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să meargă la America Express.

„Au deconectat instalațiile de la sursele de alimentare cu gaz sau cu curent electric din casă, și-au făcut un minim de bagaje și asta a fost cam toată pregătirea lor. Cum nu au nici măcar o pisică în casă, despărțirea a fost una lejeră. Dorința de a fi selecționați a fost atât de mare încât nici măcar faptul că Edward își va sărbători ziua de naștere anul acesta printre străini, în condiții poate dificile, nu a contat foarte mult!', au mai spus apropiații celor doi.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat provocarea de a merge în America Express. Cei doi îndrăgostiți s-au pregătit și s-au alături celorlalți concurenți și își doresc să dea tot ce au mai bun pe traseu. Înainte de a pleca în America, Cleopatra Stratan și sotul ei au oferit câteva declarații.

'Suntem nebuni, dar într-un sens bun. Când accepți o provocare ca și asta, pentru că am fost de acord să ieșim din zona de confort, noi neavând complexe, nici unul față de celălalt și față de cameră, am zis de ce nu, nu avem nimic de pierdut. Ne dorim o experiență ca și asta. O să ne creștem și noi relația mai mult.', a declarat Cleopatra Stratan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton