Clipe grele pentru Dana Rogoz. Fiul ei a ajuns de urgență la spital: "Un accident de bicicletă". Cum se simte acum Vlad

 Cica Cristina
.

Vlad, fiul Danei Rogoz, a ajuns de urgență la spital, după un accident de bicicletă. Anunțul a fost făcut chiar de actriță, pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz, care a devenit curând mămică pentru a doua oară, a trecut prin momente cumplite. Fiul ei, Vlad, a ajuns la spital în urma unui accident de bicicletă, iar acum băiețelul are piciorul în ghips. Dana Rogoz a postat o imagine pe Instagram, după ce băiețelul în vârstă de 6 ani a revenit acasă.

„Un accident de bicicletă…. dar ne facem noi bine repede! Vlad e un băiețel tare curajos”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, care a promis că va povesti cum s-a petrecut totul într-un live.

Citește și: Surpriză de proporții! Cine a apărut la mormântul lui Costin Mărculescu, la o săptămână de când a fost condus pe ultimul drum

Fiica Danei Rogoz a împlinit o lună

În weekend, micuța Lia a împlinit o lună, spre mândria și fericirea mamei sale. Cu acest prilej, Dana Rogoz a postat o imagine cu micuța pe rețelele de socializare, alături de cifra unu formată numai din cireșe, de sezon.

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, chiar în plină pandemie de coronavirus. Actrița a avut emoții la naștere, însă totul a fost sub control.

Citește și: Brigitte Pastramă face dezvăluiri șocante despre ordinul de restricție pe care l-a cerut la Poliție:'Fiul meu se droghează de la 14 ani. Mi-au furat mașina, îmi distrug casa, îmi fură hainele' | EXCLUSIV

‘Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!’, a scris imediat după ce a născut Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Dana-Rogoz-2-2Dana-Rogoz-2-2

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton