Clipe de groază pentru Bobonete, blocat în mijlocul conflictelor violente din Dublin: "Am stat închiși, în stradă se aud bubuituri"

 Radulescu Ruxandra
.

Clipe de groază pentru Bobonete, blocat în mijlocul conflictelor violente din Dublin. Mihai Bobonete și-a anulat show-ul din Dublin, din cauza violențelor izbucnite în zonă. Sute de manifestanți au fost scandat pe străzile din Dublin, iar haosul a izbucnit la momentul în care un individ a atacat mai multe persoane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete a trăit o experiență terifiantă în Dublin, după ce un protest a degenerat în mai multe ciocniri violente, când un individ a atacat mai multe persoane. Actorul și echipa lui au fost prinși în mijlocul violențelor și au fost nevoiți să anuleze show-ul din seara respectivă. Mihai Bobonete a povestit pe rețelele de socializare clipele de groază prin care a trecut.

Stabbings in DublinStabbings in Dublin

Clipe de groază pentru Bobonete, blocat în mijlocul conflictelor violente din Dublin

Conflictele au avut loc într-un cartier unde locuiesc în special emigranți, iar manifestanții aveau pancarte cu înscrisul „Irish Lives Matter' („Vieţile irlandezilor contează') și steaguri irlandeze. Potrivit cotidianului Irish Times, suspectul principal a fost reţinut. Bobonete a fost nevoit să-și anuleze reprezentația din Dublin și a anunțat pe social-media că el și echipa lui au stat închiși într-o sală câteva ore, până s-au mai liniștit apele. Acum, comediantul se află tot în Irlanda, dar într-o zonă sigură.

Citește și: Mihai Bobonete, detalii neștiute de la nunta lui Dani Oțil: „Ne-au dat afară ospătarii!’. Actorul i-a dat darul pe card, iar prezentatorul TV și-a cumpărat verigheta cu o sumă infimă

Citește și:Ce spune Cătălin Neamțu despre perioada în care a locuit cu Mihai Bobonete: „Nu știu dacă îmi este dor să mai stau cu el în casă…’. Ce obișnuiau să facă

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci'

Citește și: Prezentatoarea de știri Elaine da Silva a murit însărcinată, la 38 de ani: „Întotdeauna aducea o rază de speranță”. De ce afecțiune suferea jurnalista

Mai multe mașini, inclusiv una a poliţiei, au fost incendiate în apropiere de locul unui atac cu cuţitul soldat cu cinci răniţi, inclusiv trei copii.

„Din cauza protestelor care sunt in plina desfasurare in Dublin acum, showul de la 21:00 a fost anulat. Nu se poate intra in centru si abia se iese. Ne pare rau si speram ca toti cei ce au plecat de la primul show sa ajunga cu bine la casele lor!

UPDATE 22:13 Am ajuns in zona sigura, am stat inchisi in sala pana cand ne-au lasat mascatii sa iesim. Suntem intr-o zona sigura, chiar daca pe deasupra noastra sunt elicoptere si in strada se aud bubuituri„, este mesajul transmis de Mihai Bobonete, pe pagina sa de Instagram.

Mihai Bobonete a prins-o pe bona copilului său sub influența alcoolului și că fura haine

Mihai Bobonete și Cătălina sunt împreună de peste 25 de ani și au doi copii minunați. Actorul a povestit recent o întâmplare șocantă prin care a trecut cu una dintre bonele copiilor săi. Mihai Bobonete l-a invitat pe Dani Oțil în podcastul său de pe Youtube, unde au vorbit despre problemele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului cu bonele copiilor lor. Bobonete a povestit că a prins-o pe bona fiului său sub influența alcoolului. La acea vreme, actorul și soția lui plecase în Vama Veche și l-a lăsat pe cel mic în grija bonei, fără să știe situația prin care avea să treacă.

Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește’.Și zic „Alo, dar copilul?’, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme’. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo.

Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele.Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier, și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea‘, a povestit actorul în cadrul podcastului „DA BRAVO!’.

FOTO: FAcebook Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton