Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață, dacă nu o întâlnea pe Ana Pandeli: „Probabil că aș fi fost forțat de familie. Au iubit-o foarte mult ai mei”

 Radulescu Ruxandra
.

Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață, dacă nu o întâlnea pe Ana Pandeli. Codin Maticiuc și partenera sa de viață, Ana Pandeli, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile și împreună au două fiice superbe. Totuși, Codin Maticiuc a recunoscut, recent, că ar fi fost nevoit să o aleagă pe Gina Pistol, dacă Ana Pandeli nu ar fi apărut în viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc susține că ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață, dacă nu o întâlnea pe Ana Pandeli. Codin Maticiuc și iubita sa, Ana Pandeli, formează unul dintre cele mai frumoase și mai bine sudate cupluri din showbiz. Aceștia au împreună două fetițe, Smaranda și Ilinca, și formează o familie armonioasă. Actuala parteneră a lui Maticiuc a reușit să-l îmblânzeacă pe fostul crai de Dorobanți care, în trecut, a cucerit multe femei frumoase, printre care și Gina Pistol, actuala soție a lui Smiley. Afaceristul a declarat, recent, că ar fi fost nevoit să o aleagă pe Gina Pistol, dacă nu ar fi întâlnit-o pe Ana Pandeli.

pistolpistol

Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață, dacă nu o întâlnea pe Ana Pandeli

Codin Maticiuc și Ana Pandeli trăiesc o frumoasă poveste de iubire, chiar dacă nu sunt căsătoriți. Cei doi au împreună două fiice și se consideră o adevărată familie, iar afaceristul are numai vorbe de laudă la adresa partenerei de viață. În trecut, însă, Codin Maticiuc avea reputația de „crai de Dorobanți”, datorită relațiilor sale cu cele mai frumoase femei din showbiz. Una dintre cele mai mediatizate idile din trecutul amoros al lui Maticiuc, a fost cea cu Gina Pistol. Invitat recent în podcastul lui Măruță, Codin Maticiuc a recunoscut că ar fi fost nevoit să o aleagă pe Gina Pistol, dacă nu ar fi întâlnit-o pe Ana Pandeli, deoarece fosta prezentatoare câștigase simpatia părinților lui.

Citește și: Scandalul dintre Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor. A acuzat-o că ar fi avut o idilă cu președintele Emil Constantinescu / Atunci a decis Rona să se mute la Paris

Citește și: Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Au împreună o fiică, în vârstă de 15 ani

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Codin Maticiuc nu se căsătorește cu Ana Pandeli: „Din punct de vedere fiscal e mai corect'

Citește și: Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli: „Întodeauna m-am gândit'

Cătălin Măruță: „Dacă nu o cunoșteai pe Ana și ai fi putut să alegi o singură femeie cu care să îți petreci tot restul vieții, din tot ceea ce a însemnat trecutul tău, cu cine ți-ai fi petrecut tot restul vieții?'

Codin Maticiuc: „Probabil că aș fi fost forțat de familie să o aleg pe Gina Pistol. Au iubit-o foarte mult ai mei. Din toate fetele din trecut, pe ea au apreciat-o cel mai mult', a declarat Codin Maticiuc la podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce-i reproșează Ana Pandeli lui Codin Maticiuc, cu privire la familia lor

Codin Maticiuc spune că, în ciuda programului încărcat, reușește să se dedice vieții de familie, deși partenera lui, Ana Pandeli, nu este de aceeași părere. Chiar și atunci când merge în vacanță cu familia, actorul primește nenumărate telefoane, căci nu-și poate suspenda, în totalitate, proiectele.

„Mie mi se pare că da (n.r. – mai are timp de familie), lu nevasta mea i se pare că nu. Luna trecută, în Iulie am fost 10 zile la mare cu ei. Non-stop 10 zile în care by the way, apropo de treabă, le-am dat mesaj celor de la Fundația Metropolis de la ăștia cu spitale și am zis salut, plec în vacanță 10 zile, deci aveți mult mai mult timp să dați de mine dacă vreți, pe telefon’. Ăia cumva dacă zic că sunt în vacanță, zic aaa, super deci putem să te sunăm mai mult’. Eu, când sunt în vacanță, poți să suni mai mult decât de obicei, decât când am treabă și nu pot să răspund.

Mă rog, am fost 10 zile la mare cu ei. Pentru mine mi se pare extraordinar și o să mai fac niște lucruri că tot plănuim niște lucruri împreună’, a spus actorul, potrivit ciao.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton