Codin Maticiuc le răspunde celor care îl consideră băiat de bani gata: "Am muncit și în timpul facultății, munceam în Constanța în port". Cum a ajuns celebru

 Dumba Gabriela
.

Codin Maticiuc a fost tot timpul catalogat drept „băiat de bani gata”, oamenii considerând că este doar un puști care provine dintr-o familie bogată și nu a ridicat niciodată un deget. La 44 de ani, Codin Maticiuc glumește și spune că acum este „bătrân de bani gata” și le răspunde tuturol celor care cred că el nu a muncit niciodată pentru banii lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Codin Maticiuc a recunoscut că le-a dat de furcă părinților în copilărie pentru că nu voia să învețe și alegea mai mult să se distreze. Aceștia au încercat mai multe metode ca să îi schimbe percepția despre viață. L-au pedepsit, au vorbit mai mult cu el și i-au dat sfaturi prețioase, dar orice ar fi încercat nu aveau sorți de izbândă. Cu toate astea, Codin Maticiuc a reușit în cele din urmă să ajungă un adult respectat.

codin-maticiuc43-1codin-maticiuc43-1

Codin Maticiuc a fost pus la muncă de tatăl lui încă din facultate

Invitat în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, în urmă cu câteva luni,  actorul a povestit despre cum a început să muncească încă din facultate și despre sumele de bani pe care le primea pentru munca lui. 

„Să nu înțeleagă lumea greșit, eu am muncit la 23 de ani când tatăl meu a văzut cum sunt la facultate. A zis că trebuie să muncesc. Oricum eu am muncit și în timpul facultății, munceam în Constanța în port, mă trimitea la firmele cu care lucra să văd ce fac ei, pe nave, am intrat în nave. Am muncit și eu, doar că neplăcându-mi, nu făceam ceva ok în acel domeniu.

Atunci nu am muncit, nu a fost că stăteam acasă și îmi veneau miile. Au zis ai mei: „ai terminat facultatea cu chiu, cu vai, treci la muncă dacă nu știi și nu ai nicio părere', că nu știam ce să-i zic că vreau să fac. A zis: „treci la noi la firmă, măcar vezi ce facem noi și continui asta. Măcar să știi unde sunt banii, care sunt terenurile, conturile.'

Și am lucrat acolo, dar eu consider că banii veneau de la ei pentru că erau disproporționaí față de munca pe care o depunem la câți bani primeam. De aceea am spus că m-am considerat și mă consider în continuare un bătrân de bani gata, pentru că chiar și acum, după ce am produs filmele pe care le-am făcut, am făcut câteva milioane, nu multe vreo, două, așa vorbind de profit. Niște filme, cărți, influencingul', a povestit Codin Maticiuc.

Citește și: Luciana Indre de la Prima TV este însărcinată, la doi ani de când a învins cancerul, și a postat primele imagini cu burtica de gravidă: „Atât de multe binecuvântări…’ / A făcut și nunta anul acesta

Citește și: Aurelian Temișan, reacție furibundă după ce a așteptat două ore o ambulanță: „E strigător și revoltător! De ce se numește sistemul de urgență?’

Citește și: Ce planuri au Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație. Ce spune chef-ul despre întemeierea unei familii: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc' / EXCLUSIV

Codin Maticiuc este mândru de realizările lui, dar spune că întotdeauna e loc de mai bine

Codic Maticiuc este mândru de tot ce a realizat până acum, însă recunoaște că are momente când își dorește și mai mult și nu își poate permite din punct de vedere financiar.

„Degeaba spun că eu am produs două, dacă am cheltuit până acum nouă. Am lucrat acolo și nu ceream bani, dar repet, îmi dădeau disproporționat, eu nu aveam salariul cât merităm. Eu am luat-o de jos, am lucrat întâi la secretariat, răspuns la telefoane, aveam fax pe vremea aia. După am lucrat la departamentul de chimicale, că noi făceam chimicale. De la chimicale la imobiliare, am lucrat sub șefii de departamente.

Mai stăteam cu ei la întâlniri. Aveam un salariu mult mai mare decât era normal. Nu-mi ajunge niciodată nimic, nici acum nu-mi ajunge. Și acum sunt lucruri pe care nu mi le permit să le fac și simt că nu-mi ajunge, dar în același timp, mă mulțumesc cu ce am și întotdeauna am avut această teorie. Mă uit tot timpul în sus să văd unde vreau să ajung și în jos să-mi amintesc că sunt bine și că sunt fericit. Pentru că greșești în orice direcție.

Dacă te uiți doar în jos, nu te duci nicăieri, dacă te uiți doar în sus, o să fii supărat, o să tragi tare, dar o să fii supărat în fiecare zi a vieții tale. Cam asta era teoria și nici acum nu îmi permit să fac niște lucruri. Sunt lucruri pe care efectiv nu le duc din punct de vedere financiar și aș vrea să le duc, dar îmi amintesc că sunt bine', a mai povestit Codin Maticiuc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton