Codin Maticiuc, îngrozit de ceea ce a găsit în camera unui hotel din Costinești: „Arată execrabil. Coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut și apa...” / Ce spune despre arestarea lui Wiz Khalifa

.

Codin Maticiuc, îngrozit de ceea ce a găsit în camera unui hotel din Costinești. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că festivalul Beach, Please! a adunat mii de oameni pe plajă, unde distracția a durat trei zile, de fiecare dată până în zorii dimineții. Ei bine, nici Codin Maticiuc nu a ratat acest eveniment, tocmai pentru că îi plăceau anumiți artiști de pe scenă. Dacă festivalul a fost „pe gustul său', cazarea i-a lăsat un gust amar și nu a putut să nu comenteze acest aspect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de publicul larg, mai ales fiindcă este mereu vocal, în legătură cu majoritatea subiecteleor de interes public. Ei bine, de data aceasta și-a dorit să meargă la Beach, Please! pentru a se distra pe cinste alături de artiști dragi lui! Zis și făcut, însă a avut parte de o surpriză neplăcută pe care a împărtășit-o imediat în atenția fanilor.

whatsapp-image-2024-07-15-at-11.39.40whatsapp-image-2024-07-15-at-11.39.40

Citește și: Ce relație are Codin Maticiuc cu fiul lui vitreg: „M-am oferit să plătesc, dar nu a mai continuat. Nu îl simt dedicat…”. Mario are aproape 14 ani

Citește și: Fotbalistul Denis Drăguș și soția lui au botezat mai mulți copii părăsiți de părinți, cu grave probleme de sănătate. Dezvăluirea emoționantă a lui Codin Maticiuc: „Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren, lângă Denis”

Citește și: A murit Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210'. Avea doar 53 de ani și lupta cu cancerul din 2015: „După mulți ani de luptă cu boala…'

Citește și: Simona Halep, apariție de senzație la nunta lui Ianis Hagi! Cât a costat rochia purtată de tenismenă, care a atras toate privirile

Codin Maticiuc, îngrozit de ceea ce a găsit în camera unui hotel din Costinești

Codin Maticiuc a povestit faptul că evenimentul a fost unul reușit, cel puțin pentru el, însă ce l-a dezgustat total când a venit vorba de această experiență a fost cazarea pe care și-a luat-o. Deși prețurile nu au fost deloc mici în perioada festivalului Beach, Please!, când a venit vorba de curățenie și condițiile oferite, proprietarii se pare că nu s-au implicat prea mult, iar Codin Matiuciuc a răbufnit pe rețelele de socializare.

„Beach, Please din POV-ul meu. Am ajuns și eu la deja faimosul festival din Costinești. Prima dată, recunosc, dar nu aveam efectiv cum să ratez Rick Ross, Wiz Khalifa și Travis Scott dintr-un singur foc. M-am cazat, inspirat și nu prea, (…) în capătul celălalt al stațiunii. Inspirat pentru că fac 35 de minute dus, 35 de minute întors până în festival pe jos.

Neinspirat pentru că arată execrabil camerele. Perdele murdare de pete vișinii și lipsă pe alocuri, coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut care apar sau când stingi lumina sau când dai drumul la apă să curgă și miros de stătut și igrasie', a scris Codin pe Facebook.

Ce spune Codin Maticiuc despre festivalul Beach, Please!

Dacă cazarea i-a lăsat 'un gust amar', fiindcă nu era deloc o cameră curată și îngrijită, ci chiar opusul, cu coropișnițe în ea, așa cum a mărturisit Codin Matiuciuc, festivalul a fost însă cireașa de pe tort. A fost încântat la cote maxime și nu a putut să nu felicite organizatorii pentru tot, dat și să vorbească despre artiștii care preț de câteva minute l-au făcut să se simtă ca în adolescență și în perioada burlăciei.

„Festivalul în sine un FENOMEN. Woodstock curat din toate punctele de vedere. Felicitări Selly și conducerea Global! Probleme? Au fost, am auzit și de simțit le-am simțit doar pe cele de acces, dar totuși vorbim de o stațiune cu infrastructură zero, care ar trebui să le facă statui acestor băieți în fața primăriei. Artiștii au venit însă, au performat, incidente aproape zero, ultra VIP-ul de la Nuba impecabil. Rick Ross m-a uns pe inimă cu ale sale „All I do is win„ și „BMF„ care mi-au amintit de zilele mele de burlăcie la Miami. Wiz Khalifa la fel, piele de găină la „See you again„, când toată lumea a aprins luminile din dotare. „We dem boyz„ și „Black and Yellow„ au fost piesele pe care le-am urlat din toți bojogii ca în tinerețile mele zbuciumate.', a continuat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, reacție după arestarea lui Wiz Khalifa la Beach, Please!

Mai mult decât atât, vocal, așa cum este de obicei, Codin Maticiuc a ținut să-i laude pe Alex Velea și Ștefania, precizând că au făcut o atmosferă de vis. Asta nu este tot, fiindcă nu a putut trece cu vedere peste episodul mai puțin plăcut, când artistul Wiz Khalifa a fost arestat sub privirile fanilor înfocați, pentru consumul de droguri chiar pe scenă. Și-a spus pe larg punctul de vedere, chiar dacă, cel mai probabil, a atras multe critici la adresa sa prin acest mesaj.

SixNine ăla nu a fost și nu va fi pe vibe-ul meu, în schimb Velea super show as always. Incendiar băiatul ăsta. Ștefania la fel, o veritabilă Anitta autohtonă.

Apreciez Poliția Română, DIICOT și antidrog că își fac treaba însă arestarea lui Wiz Khalifa mi se pare doar un marketing cheap de genul „nimeni n-o să mai fie drogat pe litoral„. Nu știu dacă vânătoarea de artiști este soluția și nu vânătoarea', se arată în postarea făcută de Codin Maticiuc, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton