Codruț de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Alexandra: „Ea păstra legătura cu un băiat”

 Miniosu Alexandra
.

Codruț de la Puterea dragostei a făcut primele declarații despre despărțirea de Alexandra. Tânărul a contrazis-o pe fosta lui iubită, spunând că nu a înșelat-o, așa cum a declarat ea. Fostul concurent a scos la iveală detalii uluitoare, susținând că, de fapt, ea ar fi păstrat legătura cu un alt băiat „din exterior'. Iată care a fost momentul în care cei doi au pus punct relației!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codruț de la Puterea dragostei a avut o primă reacție publică, după ce el și Alexandra s-au despărțit. Fostul concurent al emisiunii de pe Kanal D a susținut în declarațiile sale că nu a înșelat-o și că, de fapt, altul ar fi motivul despărțirii. Tânărul a dat vina pe ea, spunând că totul ar fi pornit din cauza ei inițial, după ce câștigătoarea sezonului 3 ar fi căutat motiv de ceartă.

a1-34a1-34

Alexandra și Codruț s-au despărțit la scurt timp după ce s-a încheiat 3 Puterea dragostei. În timpul competiției, cei doi au trecut prin numeroase certuri, însă ulterior părea că relația lor este mai solidă ca niciodată. Tânărul chiar o ceruse în căsătorie și toți se așteptau să-i vadă la nuntă. Lucrurile nu au stat însă astfel, iar foștii concurenți și-au spus „adio', spre dezamăgirea fanilor.

Citește și: De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei:„El oriunde se duce, eu…'

Citește și: Alexandra de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Codruț:„Ne-am certat'

Citește și: Cine este Oul Dragon de la „Masked Singer', sezonul 2.Nimeni nu se aștepta!

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani:Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Codruț de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Alexandra

Recent, Codruț de la Puterea dragostei a făcut primele declarații referitoare la despărțirea de Alexandra. Fostul concurent a susținut că relația lor a început să scârțâie, după ce el ar fi descoperit că ea ținea legătura cu „un băiat din exterior'. Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii, Codruț a menționat că bărbatul respectiv a fost la un moment dat și-n emisiune.

Codruț de la Puterea dragostei ar fi fost foarte deranjat atunci de faptul că Alexandra ține legătura cu bărbatul respectiv. La acea vreme, din această cauză, între ei ar fi avut loc o ceartă, dar ulterior ar fi trecut peste.

„Initial, supararile mele la adresa ei au inceput intr-o seara. Eu nu i-am luat telefonul niciodata la control sau chestii de genul. Au inceput intr-o seara cand am vazut ca ea pastra, intr-un fel sau altul, legatura cu un baiat din exterior, care a fost adus si-n emisiune, dar nu vorbesc despre el.Tinea legatura aproape zilnic.

Atunci am avut cu ea o mica cearta. De atunci a inceput sa scartaie treaba. Am trecut peste', a povestit Codruț de la Puterea dragostei pentru wowbiz.ro.

„Ei nu i-a convenit că eu am început să ies'

În continuare, Codruț de la Puterea dragostei a susținut că Alexandrei nu i-ar fi convenit că el ar fi început să iasă afară, fără ea. Tânărul i-ar fi explicat fostei iubite că nu mai vrea să stea în casă, după ce a stat atâtea luni în emisiune.

„Eu am venit acasa (la Oradea), joia. Si vineri, aveam un prieten care a facut accident cu motorul si m-am dus sa-l vad.

Ei nu i-a convenit ca eu am inceput sa ies pe afara, desi ii ziceam unde sunt, ii trimiteam poze. Ea mi-a zis sa stau acasa.

I-am zis asa: Nu-i destul ca am stat acolo un an, inchis, la Bucuresti am stat tot inchis in casa, am venit in Oradea, vrei sa stau tot in casa? Dar ce, sunt la puscarie? Asa i-am zis. Nicidecum cum a zis ea. A fost cearta aia…', a mai spus el.

Codruț de la Puterea dragostei, după separarea de Alexandra: „N-am înșelat-o'

Codruț de la Puterea dragostei dă vina pe fosta iubită, susținând că de la ea ar fi pornit certurile. Totodată, fostul concurent a declarat că nu a înșelat-o, după cum ar fi dat ea de înțeles pe rețelele de socializare. Fostul iubit al Alexandrei a recunoscut că a ieșit în oraș, la interval de patru zile, dar a spus că nu s-a pupat cu nimeni.

„Initial, de la ea a pornit. Ea a cautat motiv de cearta, de la ea au pornit certurile. N-am inselat-o, cum a zis ea. Intr-adevar, la interval de patru zile am iesit in oras, m-am distrat intr-adevar, dar nu m-am pupat cu nimeni, nu am avut contact intim cu nimeni.

Asta s-a intamplat la patru zile dupa ce n-am mai avut treaba cu ea', a mai adăugat Codruț în emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei'.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton