Codruța Filip a dezvăluit ce nu i-ar ierta niciodată lui Valentin Sanfira: "N-aș trece cu vederea infidelitatea, violența și..."

 Dumitrache Laura
.

Codruța Filip este căsătorită cu Valentin Sanfira de un an. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și au o căsnicie frumoasă. Recent, vedeta a dezvăluit ce nu i-ar putea ierta soțului ei. De asemenea, artista a vorbit și despre lecțiile de viață pe care le-a primit de la partenerul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au căsătorit religios în urmă cu un an. Cei doi formează o echipă atât pe scenă, cât și în viața personală. Codruța și Valentin și-au dorit foarte mult să-și unească destinele și sunt în continuare un cuplu sudat.

codruta filip si valentin sanfiracodruta filip si valentin sanfira

Recent, Codruța Sanfira a vorbit despre relația cu soțul ei. Vedeta a dezvăluit că Valentin Safira este sufletul ei pereche și a învățat foarte multe lucruri importante de la el. De asemenea, cântăreața nu a evitat să vorbească despre situațiile care ar îndepărtat-o definitiv de soțul ei.

Citește și: Codruța Sanfira și-a amenințat soțul în direct, la TV. Ce i-ar face lui Valentin Sanfira, dacă ar înșela-o: „Apare la știrile cu dispăruții'

Citește și:Codruța Sanfira a împlinit 27 de ani! Cum a surprins-o soțul ei: 'Sunt fericită'

Citește și:Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni s-au bătut după emisiunea Insula iubirii? Detaliile aflate de Speak: „Răzvan s-a dus cu vreo doi, trei băieți și…”

Citește și:Cum arată Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbiți, în costum de baie, la 50 de ani. A plecat în Grecia cu Marius Manole și Lia Bugnar

Codruța Filip a dezvăluit ce nu i-ar ierta vreodată soțului ei

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au căsătorit religios în urmă cu un an. Cei doi și-au dorit foarte mult să își unească destinele și au în prezent o căsnicie frumoasă. Recent, artist în vârstă de 27 de ani a vorbit despre lecțiile de viață pe care le-a învățat de la soțul ei.

De asemenea, Codruța Filip a vorbit și despre infidelitatea în cuplu, si a dezvăluit că nu ar accepta acest lucru în relația cu soțul ei. Cântăreața a mărturisit că nu și-ar iertat soțul dacă ar avea o relație cu o altă femeie.  „N-aș ierta niciodată infidelitatea, violența. Și probabil n-aș trece cu vederea dacă la un moment dat nu ne-am mai înțelege deloc', a spus Codruța, pentru catine.ro.

Codruța Filip: „M-a învățat să spun și nu”

Codruța Filip este foarte fericită alături de soțul ei și îi multumește pentru că îi este alături. Mai mult, artista îl descrie pe Valentin Sanfira ca fiind un om milostiv și sensibil, de la care a învățat multe lucruri importante. „O lecție pe care o apreciez a fost cea în care mi-a spus că trebuie să fiu puțin mai dură și mai hotărâtă. De foarte multe ori aveam tendința să dau o șansă de mult prea multe ori unui om. El m-a învățat să mai spun și nu', a mai declarat Codruța Sanfira.

Codruța și Valentin Sanfira plănuiesc să devină părinți. Cei doi vor să aibă un copil, care să le schimbe viața în totalitate. „Până la copii, trebuie să te întregești cu partenerul. Dacă noi nu învățăm acum să fim unul lângă altul când ne e mai greu, atunci suntem doar doi oameni care se iubesc, dar nu se susțin.Familia înseamnă în primul rând susținere, să te iubească omul ăla de lângă tine indiferent prin ce treci. Să fie ca un stâlp atunci când îți este greu', a declarat în urmă cu ceva timp Valentin Sanfira.

Pe 15 octombrie 2022, Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste. Evenimentul a fost unul bine organizat și a avut loc la restaurantul familiei Bădălău, din Bolitin Vale. Codruța a avut o rochie de mireasă superbă, iar la nuntă au participat peste 500 de persoane.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton