Codruța Filip și Valentin Samfira au făcut nunta. Artista a îmbrăcat rochia de mireasă la doi ani de la cununia civilă

 Oana Pantazi
.

Codruța Filip și Valentin Samfira s-au căsătorit religios în acest weekend, devenind o familie și în fața lui Dumnezeu. Cei doi artiști de muzică populară formează un cuplu din 2018 și sunt căsătoriți civil de doi ani, însă abia acum au reușit să facă și cununia religioasă, adică nunta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codruța Filip și Valentin Samfira au făcut nunta în acest weekend, după 4 ani de relație și doi ani de la cununia civilă. Cei doi artiști de muzică populară și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii emoționante, în fața a 500 de invitați.

codruta-filip-si-valentin-samfira-s-au-casatorit-religios-2codruta-filip-si-valentin-samfira-s-au-casatorit-religios-2

Codruța Filip și Valentin Samfira au făcut nunta la doi ani după cununia civilă

Pentru Codruța Filip și Valentin Samfira acest weekend a fost unul special – artiștii de muzică populară s-au căsătorit religios după o lungă așteptare. Cei doi formează un cuplu de 4 ani și s-au căsătorit cu doi ani în umă la starea civilă, însă pandemia le-a încucat planurile.

Iată însă că, după o îndelungă așteptare, atiștii au ajuns în sfâșit în fața altarului în acest weekend. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica „Buna Vestire' din Corbeanca, apoi mirii și invitații lor au petrecut la un local din apropiere, notează Click.

Citește și: Cine este Codruța Filip. Este căsătorită cu Valentin Sanfira

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: „Dacă ai o bilă neagră la mine…'

Citește și: Cine este Valentin Sanfira. A crescut în sărăcie: „Nu prea aveam pâine, doar de sărbători'

Citește și: Cum a fost cerută de soție Larisa Bulgari de la Puterea Dragostei de către Adrian Iancu: „Eu eram la wc și…'

Confrom sursei citate, cei doi atiști și-au dorit să respecte tradiţiile populare, aşa că obiceiurile românești nu au lipsit de la eveniment, atmosfera fiind întreținută de colegi de-ai lor de breaslă, printre care s-au numărat Marian Mexicanu şi soţia lui, Ana Maria.

„Rochia o să fie simpluță, dar surprinzătoare. Eu sunt foarte elegantă, dar vreau ceva finuț care să facă diferența, spunea Codruța cu puțin timp înainte de eveniment.

Și, într-adevăr, mireasa a optat pentru o superbă rochie albă, cu trenă lungă, tip sirenă, în timp ce mirele a ales să poarte un costum clasic, foarte elegant, de culoare neagră.

Cum s-au cunoscut Codruța Filip și Valentin Samfira

Codruța Filip și Valentin Samfira s-au căsătorit religios în acest weekend, însă cei doi artiști formează un cuplu de 4 ani. Cu ceva timp în urmă, artista a fost invitată la podcastul Roxanei Nemeș, acolo unde a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe actualul soț și mai ales cum a fost surprinsă de atitudinea lui. Cei doi s-au cunoscut din întâmplare, în platoul unei emisiuni TV, acolo unde artistul a fost invitat pe ultima sută de metri.

„Eu cu Valentin ne-am cunoscut într-o emisiune TV, la Teo Show! Era ziua doamnei Laura Lavric, doamna Laura locuiește în Iași, este moldoveancă de-a mea și eu atunci colaboram cu fiul dumneaei. Aveam un proiect foarte frumos, făceam piese interesante și s-a nimerit ca în ziua respectivă și Valentin să fie invitat la Teo, la ziua doamnei Laura Lavric, dar el culmea că nu trebuia să fie invitat acolo.

A fost chemat așa pe ultima sută de metri, în ziua respectivă. Știu și eu din ce mi-a povestit el. Ne-am întâlnit acolo, am făcut cunoștință, dar prima dată nu l-am remarcat pentru că nu eram eu așa.Eram timidă și crispată pentru că veneam foarte rar la București nu prea cunoșteam lumea.

Ne-am întâlnit în platou și Valentin a fost foarte foarte drăguț și foarte insistent adică la un moment dat și-a luat scaunul și a venit lângă mine. S-a uitat la mine, foarte drăguț mi s-a părut, și mi-a spus: ești atât de frumoasă, a mărturisit Codruța Filip.

Foto Facebook, captură TikTok, click.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton