Compozitorul Mihai Alexandru s-a recăsătorit, după 8 ani de relație. Cum s-a îmbrăcat mireasa și ce vedete au participat la nunta fostului soț al Nicolei

 Oana Pantazi
.

După 8 ani de relație, compozitorul Mihai Alexandru s-a recăsătorit, acesta spunându-i DA în fața altarului iubitei sale Alina Miola. Fostul soț al Nicolei a pus la cale un eveniment cu ștaif, la care au participat o mulțime de vedete, prieteni de-ai cuplului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După 16 ani de la divorțul de Nicola, mama celor doi copii ai săi, compozitorul Mihai Alexandru s-a recăsătorit. După 8 ani de relație acesta și iubita lui, Alina Miola, au spus DA în fața altarului. În ultimii trei ani aceștia și-au dorit nu o dată să-și legalizeze relația, însă contextul pandemic le-a jucat feste. Iată însă că, weekendul trecut, cuplul s-a căsătorit în fața prietenilor, la eveniment participând o mulțime de vedete. Printre cei care le-au fost alături s-au numărat Marcel Pavel, Alina Sorescu, Nico, Luminița Anghel și nu numai.

345593685_3409683505918988_7503896125392270376_n345593685_3409683505918988_7503896125392270376_n

Compozitorul Mihai Alexandru s-a recăsătorit, după 8 ani de relație

Mireasa a fost superbă, în cea mai importantă zi a vieții ei Alina Miola alegând să poarte o rochie clasică din dantelă, cu broderieși cu trenă, în timp ce mirele a imbrăcat un costum negru cu papion.
În urmă cu o lună, cei doi s-au căsătorit civil, iar cu această ocazie alina a purtat o rochie lila care-i complimenta perfect silueta.

Citește și: Ce relație are Nicola cu nepoatele ei: „Sunt bunică de două ori. Le văd foarte rar, e așa un sentiment… / EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a recunoscut că nu a plătit operațiile estetice pe care le are: „Toate le-am făcut pe barter. Să nu muriți de grija mea că am băgat mână în buzunar pentru ele…

Citește și: Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: „Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap’. Fostul milionar trăiește acum în azil

„Eu zic că suntem foarte frumoși și minunați, dar vă las pe voi să vă spuneți părerile sincere și cât se poate de lingușitoare', spunea Mihai Alexandru, recent, pe o rețea de socializare.

Mihai Alexandru este la atreia căsătorie. Compozitorul și artista au fost 15 ani împreună, darsunt divorțați de 16 ani, din 2007. În 2009, Mihai alexandru s-a însurat cu Oana, o profesoară de pian, cei doi divorțând în 2014. Acum, Mihai Alexandru este la a treia căsătorie.

Cum se înțelege Nicola cu fostul soț, Mihai Alexandru

Nicola și Mihai Alexandru au rămas în relații bune pentru copiii lor, Maria și Jonathan, cărora le-au oferit tot sprijinul necesar, dar recunoaște că nu întotdeauna a fost așa și au trecut și prin perioade în care s-au atacat reciproc, după divorț.

Nicola a recunoscut că ei s-au înțeles bine și în momentul divorțului și au înțeles că trebuie să aibă o relație frumoasă pentru copiii lor.

„Și la divorț, când toată lumea era după noi, pe unde ne duceam noi să divorțăm și atunci am avut o relație foarte ok. La modul că nu ne-am scos ochii, nu ne-am bătut, nu ne-am urât, nu ne-am înjurat, nu am aruncat cu pietre unul în celălalt.

Am fost niște oameni ok, maturi, care au înțeles că odată ce drumurile s-au despărțit, trebuie să avem o relație ok pentru copii.

Nu este chiar o relație de prietenie. Este o relație foarte ok, de nu știu, ce vrei tu. De amiciție, mă rog, hai să spunem și prietenie, dar nu atât de strânsă. Am o relație ok cu iubita lui, viitoarea lui mireasă și totul este foarte ok.

Când avem de discutat lucruri, ne vorbim foarte normal. În decursul acestor ani, de când suntem despărțiți, ne-am mai înțepat noi așa, unul pe altul. Am avut și perioade bune, și perioade mai puțin bune’, a spus Nicola, potrivit Spynews.

„Da, când este de vorbit despre copii, vorbim. E ok. Nu ne scoatem ochii, nu ne batem, vorbim, suntem politicoși unul cu celălalt. Ne mai apucă câteodată, dar trece. Sunt discuții despre și pentru copii, care de fapt nu mai sunt copii, sunt adulți și ar trebui să nu mai avem aceste discuții neapărat ca și cum copilul ar fi de trei ani. Gata! E adult! Să se descurce, că e pe picioarele lui', spunea Nicola cu ceva timp în urmă.

Ce relație are Nicola cu actuala soție a lui Mihai Alexandru

Într-un interviu pentru viva.ro, Mihai Alexandru ne-a vorbit și el despre relația actualei iubite, Alina, cu fosta lui soție, Nicola. Mai în glumă, mai în serios, acesta a explicat că nu-și poate invita fosta soție la nunta cu Alina…

„Nicola și Alina se înțeleg foarte bine din ce văd, iar asta vine din înțelepciunea și maturitatea celor două. Când vom avea nunta noastră, a mea cu Alina, ți-e clar că nu am cum s-o invit pe Nicola, că iar pleacă cu buchetul și-mi distruge petrecerea. Dar am o oarecare teamă să nu apară prin surprindere„, a spus Mihai Alexandru.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton