Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie. Un jandarm a fost rănit, iar Poliția a făcut mai multe arestări: "A fost lovit în zona capului..."

 Tudorache Simona
.

Concertul lui 50 Cent s-a lăsat cu bătaie și cu arestări. Cunoscutul rapper american 50 Cent a făcut show la Romaero în București, în cadrul Summer in the City. Deși așteptat de mulți, evenimentul din Capitală nu a fost lipsit de incidente. 50 Cent a avut mai multe cerințe pentru organizatori, iar aceștia s-au străduit să nu îi lipsească nimic pe toată perioada petrecută în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jandarmeria a intervenit după ce a intervenit un conflict între mai mulți bărbați. Câțiva dintre cei implicați au reușit să fugă, alții au ajuns la Poliție. În urma altercației, un jandarm a fost lovit în zona capului și a avut nevoie de îngrijiri, care i-au fost acordate de echipajul medical sosit la fața locului.

Lovestream 2024: Prvý deň dominovali Rita Ora a 50 CentLovestream 2024: Prvý deň dominovali Rita Ora a 50 Cent

Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie

Concertul 50 Cent a început bine, dar a sfârșit cu o bătaie în toată regula. Mare parte dintre cei implicați în conflict au ajuns la Poliție.

După încheierea evenimentului, în jurul orei 23:20, pe bd. Aerogării nr. 19, între un grup de 5 bărbați s-a iscat un conflict, aceștia lovindu-se reciproc. Jandarmii bucureșteni, fiind în patrulare auto, au observat incidentul și au intervenit imediat pentru a-i despărți.

În urma intervenției, un jandarm a fost lovit în zona capului de către unul dintre cei implicați în altercație, necesitând îngrijiri medicale, care au fost acordate de un echipaj medical sosit la fața locului.

În urma evenimentului, doi bărbați, cu vârstele de 18, respectiv 24 de ani, au fost conduși la sediul secției de poliție, unde a fost întocmit un act de sesizare a organelor abilitate, în conformitate cu prevederile art. 257 Cod Penal (Ultraj) și predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor', a spus Jandarmeria pentru Fanatik.

Citește și: Florin Piersic, noi detalii despre starea lui de sănătate, după operațiile suferite: „Mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși…'. De ce nu se va întoarce pe scenă prea curând

Citește și: Pentru ce îi este recunoscătoare Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană, după un lung șir de scandaluri: „Dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe, leșinată după bunuri de lux”

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra”, în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…”. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Felicia Filip pasiunea pentru muzică: „De aici a și venit apropierea și apoi consacrarea. La 7 ani studiam, deja, vioara, iar între timp mi s-a arătat posibilitatea de a…”. Ce spune soțul sopranei, Cristian Mihăilescu, despre dragostea lui pentru operă / EXCLUSIV

Citește și: Cristi Minculescu povestește cum și-a descoperit singur menirea, deși urma să devină inginer: „Aveam deja un drum stabilit și dintr-odată mi-am anunțat părinții că mă las de studii și vreau să fac muzică. Norocul meu a fost că…”. Cu ce probleme s-a confruntat în timpul comunismului / EXCLUSIV

Ce le-a cerut 50 Cent organizatorilor

50 Cent a vrut cheeseburgerii cu castraveți murați și friptură de vită bine făcută, alături de aripioare de pui BBQ, crispy strips, toate servite pe farfurii de porțelan cu tacâmuri de argint. Rapperul a cerut ca mâncarea să fie pregătită cu exact 15 minute înainte de sosirea sa și să fie plasată în tăvi încălzite.

50 Cent evită zahărul și preferă, în schimb, jeleurile acre și ciocolata neagră. Acesta și-a mai dorit platouri de fructe, mai ales banane, lămâi, mandarine, afine și nuci caju crude. Rapperul a avut câteva cerințe și pentru băuturi. Acesta a vrut apă plată Smart Water sau Fiji, băuturi energizante și carbogazoase fără conținut de zahăr, bere de ghimbir și sucuri naturale de miere și portocale.

Cântărețul și echipa sa au fost primiți într-o cameră tip suite, la standardele VIP. Camera trebuia să conțină două canapele și două fotolii din piele, cu covoare asortate, palmieri și alte plante din decor, precum și mai multe oglinzi.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton