Un concurent de 90 de ani vine la Românii au Talent, asta seară: „Pe scenă mă mișc ușor, acolo e viața mea”. Familia lui s-a împotrivit

 Calin Maria Bianca
.

Un concurent de 90 de ani vine pe scena 'Românii au talent' în ediția din seara aceasta. Fiecare ediție de la Românii au talent vine cu o serie de surprize și de noutăți, care țin telespectatorii în fața micilor ecrane. Fiecare concurent surprinde în felul său și încearcă să dea tot ceea ce are mai bun pentru a primi acordul juraților. Ei bine însă, nimeni nu se aștepta să urce pe scenă un domn în vârstă de 90 de ani! Iată ce se întâmplă în seara aceasta în cadrul show-ului TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Un concurent de 90 de ani vine pe scena 'Românii au talent' în ediția din seara aceasta, iar toată lumea o să rămână fără cuvinte după prestația sa. Ce-i drept, nu se întâmplă des ca o persoană la vârsta aceasta să își dorească să mai urce pe scenă în fața unui număr spectaculos de telespectatori. Totuși, el este dovada vie că imposibilul devine posibil, mai ales când familia sa s-a opus acestei apariții la TV.

pavel-bartos-si-smileypavel-bartos-si-smiley

A opta ediție a acestui sezon al show-ului de la Pro TV, Românii au talent, arată că talentul nu are vârstă, astfel că un veteran al concursului va impresiona pe toată lumea, dar mai ales jurații. Este din Iași, iar bucuria și dorința lui cea mai mare era să mai urce încă o dată pe scenă. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar el va declara emoționat în fața juraților: Pe scenă mă mișc ușor, acolo e viața mea.

Citește și: Cine este Emil Rengle. A fost primul dansator care a câștigat „Românii au talent”

Citește și: Cine este Taheira Sașa de la Românii au talent. Dragoș Bucur i-a oferit Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale

Citește și: Cabral a trăit un moment hilar, într-un supermarket: „Ajung cu gura aproape de urechea doamnei, fredonez…”

Citește și: Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru fiul lor: „Inițial am crezut că este fetiță și…”

Un concurent de 90 de ani vine pe scena 'Românii au talent' în ediția din seara aceasta

Ei bine, nu doar concurentul de 90 de ani o să-i lase fără cuvinte pe telespectatori și pe jurați în cea de a opta ediție din seara aceasta. Pe lângă numărului bâtrânului din Iași, pe scenă vor urca și doi acrobați din România, cu un număr original, care le va tăia tuturor respirația și va da palpitații juraților.

De asemenea, tot în ediția din seara aceasta puteți să urmăriți un cuplu care face artă cu ajutorul… drujbei. Știm, știm! Pare ireal, însă dacă urmăriți show-ul TV de pe Pro TV, începând de la 20:30 puteți să vedeți toate aceste lucruri în fața micilor ecrane.

Surprizele de la Românii au talent nu se opresc doar aici. Un alt concurent, care este pictor, surprinde publicul larg prin tehnica sa. De asemenea, noi voci, fie de copii, fie de bărbați sau femei, vor fi pe scena de la Românii au talent în doar câteva ore. Fiți cu ochii pe micile ecrane dacă nu vreți să pierdeți aceste momente cu adevărat spectaculoase ale ediției.

Puterea stă în mâna juriului

Energie. Bucurie. Povești de viață care prind culoare. Toate aceste lucruri descriu perfect atmsfera de la Românii au Talent din fiecare ediție. Fie că ești telespectator, fie că ești acolo alături de cineva drag, cert este că știm cu toții cum intră concurenții intră în culise, încărcați cu numeroase gânduri și sentimente. Totuși, odată ajunși în acest punct, tot ceea ce le rămâne de făcut este să dea tot ceea ce au mai bun.

Totul depinde de ei și de cum prestează numărului, iar mai apoi drumul îi poartă spre scena visului devenit realitate, când Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, le oferă răspunsul. DA-urile oferite de aceștia sunt egale cu șansa calificării în următoarea etapă, cu ocazia de a fi cunoscuți de către întreaga țară pe mai departe. Totodată un NU nu îndeamnă concurenții să renunțe, ci să se ambiționeze și să fie mult mai bun.

Sursă foto: comunicat / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton