Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 20, de pe Antena 1

 Radulescu Ruxandra
.

Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 20. Emisiunea 'Te cunosc de undeva', de la Antena 1, cel mai mare show al transformărilor a ajuns la sezonul cu numărul 20. Noua ediție include surprize și apariții spectaculoase, iar concurenții se pregătesc intens pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor. Iată vedetele care luptă pentru marele premiu de 15.000 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva” a ajuns la ediția 20 și va debuta, în curând, pe Antena 1. Producătorii au pregătit o ediție de excepție, în care reprezentațiile și invitații surpriză vor electriza publicul din fața micilor ecrane. Echipele de vedete vor trece prin transformări uluitoare pentru a intra în pielea unor legende ale muzicii.

cancan-2_-te-cunosc-de-undevacancan-2_-te-cunosc-de-undeva

Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 20

Sezonul 20 al emisiunii Te cunosc de undeva aduce în fața telespectatorilor și a juriului 8 echipe formate din cele mai îndrăgite vedete. Gazdele show-ului rămân, ca și în edițiile anterioare, Pepe și Alina Pușcaș. Iată care sunt cei 16 concurenți pregătiți de cele mai mari provocări:

Citește și: Alina Sorescu, față în față cu Alexandru Ciucu. Ce probleme întâmpină în procesul de custodie: „Tatăl lor nu este de acord…’

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Ce studii are Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. A plecat dintr-un sat, din România și a ajuns miliardară: „Sunt ca tatăl meu, el se gândea la viitor, nu la trecut'

Citește și: Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Cu ce se ocupă tânăra și cum se înțelege cu mama fotbalistului

  • Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, câștigători a două sezoane TCDU,
  • Florin Ristei și Ilona Brezoianu,
  • Shift și Connect-R,
  • Romică Țociu și Paula Chirilă,
  • Jo și Liviu Teodorescu,
  • Zarug și Eliza Natanticu,
  • Bella Santiago și Barbara Mandinga,
  • Dima Trofim și Alexia Țalavutis.

Cine se află în juriul de la Te cunosc de undeva sezonul 20

Juriu de la Te cunsoc de undeva sezonul 20 este format din 5 membri, asta după ce în sezonul trecut Mihai Petre li s-a alăturat lui Cristi Iacob și Aurelian Temișan, Andreei Bălan și Ozanei Barabncea. Alina Pușcaș este prezentatoarea emisiunii încă din anul 2012. Dacă în primele 16 sezoane, Pușcaș l-a avut alături, în rol de coprezentator, pe Cosmin Seleși, din sezonul 17, Pepe este gazda show-ului împreună cu frumoasa brunetă.

Artistul a fost concurent vreme de câțiva ani și a făcut parte chiar și din juriul emisiunii.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui' personajele!

De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală', a declarat Pepe, atunci când a primit propunerea de a prezenta emisiunea.

FOTO: AFcebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton