Condiția pe care Constantin Enceanu i-a impus-o soției sale înainte de căsătorie: „Prefer să mă despart de tine decât să mă despart de...”/ La ce nu poate renunța nici de dragul mariajului

 Calin Maria Bianca
.

Condiția pe care Constantin Enceanu i-a impus-o soției sale înainte de căsătorie. Constantin Enceanu se bucură de un succes colosal pe plan profesional de ani și ani de zile, însă la fel de bine o duce și pe plan personal. Are o soție frumoasă cu care formează o căsnicie de mai bine de 37 de ani de zile și care i-a fost alături în orice moment. Totuși, puțini știu ce condiție i-a impus interpretul de muzică populară chiar înainte să se căsătorească!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu se bucură și acum de talentul său artistic cu care aduce zâmbetul pe buze publicului larg, însă la un moment dat s-a temut că soția lui ar putea să-l despartă de cel mai prețios lucru. Iubește foarte mult ceea ce face încă din tinerețe, astfel că pentru a nu avea dubii sau a ajuns în vreun impas, înainte de căsătorie i-a impus o serie de reguli celei care-i este alături de mai bine de 37 de ani.

enceanu6enceanu6

Citește și: Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui. Artistul recunoaște că e mai dur cu ei, decât soția sa: „Bunelu, termină cu armata asta!' / EXCLUSIV

Citește și: Constantin Enceanu, despre începuturile căsniciei cu soția lui, Angela: „Mă făceam că nici nu o cunosc”

Citește și: Paula Seling recunoaște că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat: „Este o celulă ce a funcționat ani de zile'. Adevăratul motiv al despărțirii

Citește și: Ce mărturisire neașteptată i-a făcut regretatul Jean Constantin lui Mihai Bobonete, când s-au întâlnit prima dată: „Petre Roman mi-a furat gagica!”

Condiția pe care Constantin Enceanu i-a impus-o soției sale înainte de căsătorie

Invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ', moderată de Denise Rifai, Constantin Enceanu a răspuns celor mai neașteptat întrebări despre viața profesională, dar și personală. Iubește nespus de mult viața de artist, motiv pentru care nu s-a sfiit și a recunoscut că era în stare să își păresească soția în urmă cu mai mulți ani, doar de dragul carierei de artist pe care o are, astfel că și-a informat și soția cu privire la aceste aspecte, chiar înainte de a face nunta.

„V-ați fi părăsit soția și fiica pentru muzică?', este întrebarea roșie cu numărul 10, adresată de Denise Rifai.

„Soția da, fiica nu. Să știi că înțelegerea a fost atunci când ne-am hotărât să plecăm pe drumul vieții împreună. Pentru mine muzica înseamnă viață, înseamnă totul. Nimic din lumea asta, mai puțin fiica mea, nu m-ar fi determinat să renunț la muzică.Drept dovadă, atunci când ne-am hotărât să plecăm împreună pe drumul vieții, soției mele i-am spus: Ai grijă, că pentru mine muzica înseamnă totul, înseamnă viață, înseamnă bucurie, înseamnă tot ce există mai frumos pe pământul ăsta. Să nu încerci să mă desparți de lucrul ăsta la care eu țin foarte mult! Prefer să mă despart de tine decât să mă despart de muzică. Hai să avem această înțelegere de la bun început', a declarat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: „În favoarea fiicei mele aș fi renunțat la muzică„

Deși era dispus să renunțe la soția lui și la mariaj de dragul muzicii, lucrurile s-au schimbat după ce a apărut fiica lor în viața sa. Constantin Enceanu a declarat că își putea abandona soția pentru carieră, însă niciodată fiica, astfel că dacă propunerea venea din partea fiicei sale, făcea ceea ce era de făcut, aceasta fiind singura modalitate prin care se abătea de la regula de aur.

„Odată cu apariția Cătălinei (n.r.: fiica lui Constantin Enceanu), Cătălina dacă mi-ar fi pus această întrebare sau dacă m-ar fi obligat un pic, să zicem, dar ceea ce nu cred că ar face-o niciodată, dar dacă mi-ar fi pus întrebarea asta, să renunț la muzică în favoarea ei, în favoarea ei aș fi renunțat la muzică. Dar se pare că Angela (n.r.: soția lui Constantin Enceanu) a înțeles dorința mea, oarecum, cum sunt în general femeile, hai să încercăm, hai să forțăm, dacă se poate, nota.

Totodată, deși i-a impus această condiție de la început, se pare că soția lui a încercat de-a lungul anilor să-l facă să petreacă mai mult timp cu familia, nu să renunțe la muzică. Ca un familist convins, Constantin Enceanu a făcut și acest lucru, însă mai apoi interveneau problemele financiare, astfel că marea lui iubire și cea mai mare plăcere, rămâne în continuare muzica.

Eu cred că e foarte greu și să știi că nu este atât de ușor pentru o soție de artist să stea acasă nopți să-l aștepte, să gândească ce-o face, cum o face, ce se întâmplă, e bine, nu e ușor deloc, să știi. Ori ea a văzut lucrurile astea, și atunci a încercat, oarecum, să vadă dacă merge, să stau mai mult cu ea. Și am zis da, stau cu tine, dar ce facem cu restul? Cum ne realizăm? Financiar vorbind până la urma urmei, că intervine partea financiară la mijloc', a continuat Constantin Enceanu. 

Constantin Enceanu, despre începuturile căsniciei cu soția lui, Angela

Constantin Enceanu este căsătorit de 37 de ani cu Angela, femeia care i-a furat inima și care i-a dăruit cea mai frumoasă familie. Ei bine, dacă acum lucrurile merg foarte bine în familia lor, nu a fost totul atât de roz la început, mai ales că au fost și protagoniștii unor peripeții amuzante. Artistul și-a amintit o întâmplare memorabilă alături de partenera sa, ce a avut loc într-un tren CFR, chiar de sărbători, în urmă cu mai mulți ani, pe care nu a putut să nu o povestească în fața fanilor săi.

„Am plecat la Vișina cu trenul. Soția mea a pregătit salată de boeuf, sarmale, prăjituri, făcuse foarte multe pregătiri și unele dintre ele chiar nici nu erau la îndemâna oricui atunci. Friptura o pregăteau ai mei și a zis că vrea să impresioneze. Am schimbat trenul în Caracal, era o nebunie, o aglomerație în tren de eram ca peștele în conservă. Am apucat să ne urcăm, a plecat trenul, ne-am așezat și auzim dintr-o dată zdrang. Mi-am dat seama că era plasa dintre mine și soție.

Salata căzuse jos, soția îmi făcea semn să o iau de jos, eu am zis că nu, mă făceam că nici nu o cunosc la cât de rușine era. Păi toată lumea se uita să vadă ce s-a întâmplat. S-a aplecat săraca, a adunat-o, a pus-o în farfurie și norocul nostru că căzuse doar plasa. Am ajuns acasă cu salata de boeuf și prăjiturile făcute chisățilă’, a istorisit Enceanu pentru wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton