Ce condiție are Bianca Drăgușanu pentru viitorul iubit: "Eu sunt o femeie foarte complicată și de puține ori în viața mea m-am răzbunat, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu spune că este singură acum, după despărțirea de Gabi Bădălău și a stabilit o condiție importantă pentru viitorul iubit, având în vedere experiențele prin care a trecut până acum. De asemenea, Bianca Drăgușanu recunoaște că este o femeie complicată și nu-și dorește un bărbat care să-i semene din punctul ăsta de vedere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În timp ce Gabi Bădălău se află deja în vacanță cu noua iubită și susține că Bianca Drăgușanu ar avea de șase luni un iubit ascuns, blonda dă asigurări că este singură. În plus, nu este dispusă să accepte pe oricine în viața ei și are câteva filtre serioase pentru viitoarea relație.

7ebb7b23-dc99-480e-a621-058949a3f5a67ebb7b23-dc99-480e-a621-058949a3f5a6

Ce condiție importantă are Bianca Drăgușanu pentru viitorul iubit

Bianca Drăgușanu admite că ea e o femeie foarte complicată și e atentă la toate detaliile atunci când vine vorba despre viitorul partener. Își dorește ca noul ei iubit să nu vină în viața ei cu niciun 'bagaj', căci spune că are ea destule bagaje pentru el și nu e nevoie ca viitorul iubit să mai vină și el cu ceva.

Bianca Drăgușanu este conștientă că fiecare om vine în spate cu o poveste de viață, însă și-ar dori ca viitorul bărbat din viața ei să nu aibă o situație complicată în trecut care să o afecteze și pe ea în relație.

'Eu sunt o femeie foarte complicată și de puține ori în viața mea m-am răzbunat, dar eu sunt atentă la detalii și mereu detaliile au făcut diferența. Nu știu dacă aș putea să spun că mă aștept la un bărbat în viața mea să vină cu un bagaj, îmi doresc un bărbat fără bagaje. Fiecare venim cu o poveste în spate, îmi doresc un bărbat fără bagaje, am eu destule pentru el', a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Blondina susține că femeia vine cu echilibrul într-o relație, asta în timp ce bărbatul trebuie să fie stâlpul casei.

'Depinde din ce punct de vedere, nu știu dacă trebuie să existe o egalitate. Întotdeauna bărbatul trebuie să fie mai puternic și un sprijin pentru femeie. Ca să fie echilibru n-ar trebui să fie egalitate, cumva bărbatul ar trebui să fie stâlpul familiei, cel puternic, iar femeia echilibrul', a mai zis blondina.

Citește și: Teo Trandafir, mesaj acid pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Când ai luat-o, știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copăceni! Păi, ai vrut-o!'

Citește și: Gabi Bădălău a plecat cu noua iubită în vacanță, în Mykonos, după despărțirea de Bianca Drăgușanu / Reacția medicului Auday Al-Ahmad, după ce afaceristul a acuzat-o pe vedetă că l-a înșelat cu el: „Toți bărbații își doresc o relație cu ea’

Bianca Drăgușanu, certată de Dan Capatos că este mereu implicată în scandaluri

Dan Capatos a asigurat-o pe Bianca Drăgușanu că sunt milioane de femei în România și niciuna nu a fost implicată în atât de multe scandaluri ca ea. În apărarea ei, fosta iubită a lui Gabi Bădălău a susținut că e cea mai mediatizată femeie din România și că subiectul său încă vinde.

„Dan Capatos: Știi câte femei sunt în România?! Cred că sunt câteva milioane. Ele de ce nu intră toate în scandal? Numai ție ți se întâmplă.

Bianca Drăgușanu: Cine?!

Dan Capatos: Toate scandalurile astea de ce ți se întâmplă doar ție? Dacă ești cea mai loială, cea mai fidelă, cea mai cuminte și cea mai ok femeie, de ce nu se întâmplă altor 2 milioane, 5 milioane de femei din țara asta?!’, așa a început dialogul dintre Dan Capatos și Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu i-a cerut lui Dan Capatos să închidă subiectul, dar el a continuat și i-a transmis că dacă vrea să fie discretă, o poate face, dându-i și alte exemple de femei din lumea mondenă.

„Dan Capatos: Deci tu nu poți să faci absolut nimic încât să nu mai fi mediatizată? Deci nu e vina ta că ești foarte mediatizată, tu nu ai nicio vină.

Bianca Drăgușanu: Deci hai să închidem subiectul!

Dan Capatos: Te întreb, tu crezi că ai vreo vină că ești atât de mediatizată sau nu? Dacă vrei să fii discretă, ești discretă! Îți dau un exemplu, Oana Marica, care e fată de oraș care nu e deloc mediatizată, ce să vezi? Poate că a schimbat mai mulți iubiți în ultimii ani decât ai schimbat tu. Și îți mai dau exemple de fete.

Bianca Drăgușanu: Lumea nu e interesată, că a fost mediatizată și ea. Lumea nu e interesată de fata asta. Băi, Capatos, stai că mă enervezi!

Dan Capatos: Păi de ce te enervez? Dacă nu vrei să fii mediatizată, nu ești, crede-mă.

Bianca Drăgușanu: Dar nu mai vreau să fiu mediatizată, nu mai vreau.

Dan Capatos: Da? Foarte bine, dar hai să și demonstrezi dacă nu mai vrei asta’, a continuat dialogul lor, în direct.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton