De ce condiție trebuie să țină cont Alina Sorescu când pleacă în vacanță cu fetele, după divorțul de Alexandru Ciucu: ”Vom avea plecări mai scurte și mai dese, în limita...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce condiție trebuie să țină cont Alina Sorescu când pleacă în vacanță cu fetele, după divorțul de Alexandru Ciucu. Viața Alinei Sorescu s-a schimbat radical de când a divorțat de tatăl fiicelor sale, astfel că nici vacanțele nu mai sunt ceea ce erau cândva. În prezent, fiindcă Instanța a decis ca micuțele să locuiască o săptămână la mama lor și o săptămână la tatăl lor, toate planurile le sunt date peste cap. Iată ce regulă trebuie să respecte solista dacă vrea să planifice o vacanță cu fetele ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe adorabile. Din nefericire însă, familia lor s-a destrămat, asta după ce au băgat divorț pe seama neînțelegerilor dintre ei. Ei bine, acum problemele dintre cei doi foști soți se învârt în jurul custodiei fetițelor, ambii luptând pentru acest drept.

sorescusorescu

Citește și: Alina Sorescu, decizie importantă în carieră, după divorțul de Alexandru Ciucu: 'Îmi place să experimentez. Simt că fetele se mândresc cu mine și…'

Citește și: Din cauza procesului de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu n-a putut să-și planifice vacanța cu fiicele: 'Nu se pune problema să cedez. Situația noastră atipică legat de tot procesul…'

Citește și: Daniel Balaciu susține că regretă că a bătut-o pe Dana Roba și cere să fie judecat în libertate: „Nu o voi mai lovi niciodată. Fetițele au nevoie de mine…'

Citește și: Cât de frumoasă este Violeta, fiica Andreei Marin, la 15 ani: „Suntem legate de mama mea, înger în cer, care ne-a lăsat moștenire…' Cum au pozat cele două, împreună

De ce condiție trebuie să țină cont Alina Sorescu când pleacă în vacanță cu fetele, după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a făcut apel atunci când Instanța a decis ca fetele să locuiască o săptămână la ea și una la tatăl lor, precizând că nu au un domiciliu stabil și nu este benefic pentru ele, însă nici acum nu s-a găsit o altă variantă mai bună. Prin urmare, dacă artista vrea să plece în vacanță cu fiicele ei, trebuie să ține neapărat cont de cele 7 zile și să nu se întindă pe o perioadă mai lungă. Legat de o destinație îndepărtată de meleagurile românești, Alina Sorescu încă nu a vorbit cu fostul soț, explicând că lucrurile sunt destul de complicate.

„Având în vedere că s-a decis ca fetițele să locuiască o săptămână la mamă, o săptămână la tată, e mai complicat să ne facem planuri pe termen lung. Așa că vom avea plecări mai scurte și mai dese în limita celor 7 zile, pe care trebuie să le petreacă la fiecare dintre părinți. Nu am discutat despre asta deocamdată. (n.r: dacă sunt obligate să rămână în țară)', a spus Alina Sorescu pentru Playtech.ro.

Cine o ajută cu fetițele pe Alina Sorescu atunci când are evenimente

Alina Sorescu acordă o mare atenție creșterii fiicei lor, mai ales atunci când sunt în grija ei, însă cu toate astea, și pe plan profesional se dedică foarte mult. Chiar și așa, nu-și neglijează fetele absolut deloc, alegând ca atunci când are un program prea încărcat să le lase în grija părinților săi, care au avut grijă de ele încă de când erau foarte mici, fiind obișnuite micuțele cu ei.

'În primul rând eu mă ocup de fetițe, dar mă ajută și părinții mei, așa cum m-au ajutat dintotdeauna, ei au fost principalul meu sprijin în creșterea lor încă de când s-au născut.', a continuat Alina Sorescu pentru sursa menționată mai sus.

Alina Sorescu: 'Nu am făcut planuri de vară'

În urmă cu câteva săptămâni, Alina Sorescu declara că nu are planuri de vacanță cu micuțele, situația lor fiind destul de incertă în aceste luni de vară. Chiar și așa, deși nu au pus problema de a pleca într-o altă țară, Alina Sorescu și fiicele ei se poate relaxa pe cinste pe meleagurile românești, totul până la 7 zile, cât timp micuțele pot sta la ea.

„Încă nu am făcut planuri de vară, nu am finalizat complet școala mea de muzică pentru copii și vom vedea. Fetițele sunt în vacanță și vom vedea, în măsura în care vom putea în situația noastră atipică să ne plănuim ceva pentru această vară. Mă refer la tot este legat de procesul în care încă ne aflam’, a declarat vedeta pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton