Discuții aprinse între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea la Chefi la Cuțite: ”Gata, m-am enervat. Sunt foarte supărat pentru că...”

 Calin Maria Bianca
.

Discuții aprinse între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea la Chefi la cuțite, în ediția din seara aceasta a show-ului culinar. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între cei trei jurați există aproape în fiecare ediție un motiv de reproșuri sau mici certuri. Ei bine însă, în doar câteva ore se încing spiritele, astfel că își vor arunca cuvinte mai puțin plăcute încă din primul battle, discuțiile pornind de la o decizie a lui Cătălin Scărlătescu. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ediția din seara aceasta de la Chefi la cuțite este una specială, asta fiindcă începe primul battle! Totodată este încărcată și cu emoții, dar și cu discuții aprinse între jurați. Echipele care tocmai au prins contur la finalul bootcamp-ului de săptămâna trecută se vor alinia la start pentru prima confruntare culinară a sezonului 11. Chefii sunt nerăbdători, dar și îngrijorați și stresați ca totul să iasă bine.

chef-bonteachef-bontea

Dacă până acum lupta dintre chefi a fost pe amulete, acum Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au definitivat strategiile în funcție de amuletele pe care le au, așa că singurul lucru ce le rămâne de făcute este să vadă cum vor acționa pentru prima dată în ringul confruntării concurenții aleși de ei. În seara aceasta, competitorii vor trăi pentru prima dată experiența pregătirii în echipă a unor farfurii în bucătăria Chefi la cuțite, unde timpul este inamicul numărul 1, iar presiunea chefilor una extrem de mare.

Citește și: Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiicele au gătit la Chefi la Cuțite. Ce rețetă au făcut: „Sunt maxim de mândru”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Jurații și-au ales echipele. Cum arată tunicile

Citește și: 'Cât de ușor puteți judeca greșit…'. Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent

Citește și: O mai ții minte pe Ligi de la Puterea Dragostei, 'sosia' Biancăi Drăgușanu? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Discuții aprinse între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea la Chefi la cuțite

Așa cum era de așteptat, ediția specială din seara aceasta nu poate să treacă fără un mic conflict între cei trei chefi. De data aceasta discuțiile aprinse sunt chiar între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, fiind văzute încă de la primul battle. Totul pornește de la o decizie de a lui Cătălin Scărlătescu, care-i enervează pe ceilalți doi chefi, Sorin Bontea și Forin Dumitrescu.

'N-ați vrea să mă mut pe Lună ca să vă fac vouă loc să trăiți?! Sunt foarte supărat pentru că veniți și dați în mine', a declarat Chef Scărlătescu.

Bineînțeles, Sorin Bontea a continuat și a venit cu o replică după spusele colegului său de breaslă, Cătălin Scărlătescu.

'Gata, m-am enervat. Zic să nu mai gătim, că n-are sens!', a fost replica lui Chef Bontea.

Totuși, acestea sunt doar câteva dintre replicile pe care chefii și le vor arunca în seara aceasta, astfel că pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă, dat și pentru a vedea ce a declanșat conflictul între Chefi, ce elemente vor complica misiunea echipelor, care tabără va ieși învingătoare în primul battle, dar și cine va pleca acasă, trebuie să urmăriți ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, de la 20:30.

Jurații și-au ales echipele. Cum arată tunicile

Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Chefi la Cuțite 2023, sezonul 11! Jurații Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au ales echipele și au aflat și ce culoare au tunicile în acest sezon. Mai concret, echipa lui Florin Dumitrescu e formată din: Iustin Radu CâmpeanuAndrea SabiniMariana ZinnerMihaela ZaharieaLuna MorgaciovaFlorin BorșaruLaurențiu Neamțu (cuțitul de aur), și au primit tunica gri.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu e formată din: Elena Ciot MondaLino GoldenAmalia EsaGeorge PopescuDaniel DragomirAnaMaria IjacDumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur), și au primit tunica neagră. Iar nu în ultimul rând, echipa lui Sorin Bontea e formată din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin OnuțAdrian HampuMonica PușcoiuGeorge BorșaruNina Hariton (Cuțit de aur), și au primit tunica roșie.

Acestea fiind spuse, în seara aceasta are loc primul battle, iar ediția este extrem de intensă, așa că vă invităm să o urmăriți.

Sursă foto: comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton