Conflicte între Jador, Maria Lungu, Zanni și Elena Marin, la Survivor All Stars: "Îmi pare rău! Am vrut doar să glumesc..."

 Oana Pantazi
.

În ediția de ieri, 25 ianuarie, au apărut conflicte între Jador, Maria Lungu, Zanni și Elena Marin, la Survivor All Stars, iar asta demonstrează că spiritele s-au încins puternic între concurenți, totul grefat pe foame și oboseală. Iată ce au avut de împărțit Jador cu Maria Lungu și Zanni cu Elena Marin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Conflicte între Jador, Maria Lungu, Zanni și Elena Marin, la Survivor All Stars. Pe măsură ce competiția avansează, se schimbă dinamica jocului. Concurenții fac strategii, se aliază sau intră în conflict, așa cum s-a întâmplat și în ediția de ieri, când au ieșit scântei între patru dintre ei.

421517392_865600452242780_8882608836919496576_n-copy421517392_865600452242780_8882608836919496576_n-copy

Conflicte între Jador, Maria Lungu, Zanni și Elena Marin, la Survivor

Nici nu a intrat bine Elena Marin în competiție, că a avut parte de reproșuri din partea lui Zanni, în timp ce Jador a intrat în conflict cu Maria Lungu, deși spune că nu a intenționat decât să glumească. Nesomnul, foamea și oboseala înmagazinată pe traseu își spun cuvântul din plin, iar concurenții nu mai sunt la fel de concesivi ca la început.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Elena Ionescu a pierdut în fața Roxanei Nemeș la duel și a părăsit competiția

Citește și: Irina Margareta Nistor, după ce fiicele lui Mihai Morar, a Amaliei Enache și a lui Codin Maticiuc au jucat împreună într-un film: „Acolo au ieșit mai puține scandaluri. Toți copiii ăștia…'

Jador a avut neinspirata idee de a o arunca pe Maria Lungu în apă, dar momentul nu a fost deloc unul amuzant pentru coechipiera sa. Aceasta a fost ofuscată de gestul manelistului, comentând că nu-și imaginează cum de și-a permis să o atingă fără permisiunea ei.

Întru propria apărare, după ce Daniel Pavel l-a pus să-și explice reacția, Jador a spus că a încercat doar să facă o glumă și a dezvăluit că la Survivor se simte mai relaxat, de când nu mai e constrâns de obligațiile profesionale.

„Eu retrăiesc niște momente din copilărie. N-aș vrea să mă întorc acasă decât mai târziu, poate cu premiul cel mare, Doamne-ajută! Pur și simplu a fost o reacție copilăroasă cu Maria (Lungu – n.r.). Maria, îmi pare rău!

Am crezut că o să ne amuzăm cu toții. N-am știut că e atât de sensibilă. Îmi pare rău! Pur și simplu a fost o… Am vrut doar să glumesc cu ea, am crezut că vom râde', a explicat Jador.

Zanni, în conflict cu rivala lui din sezonul 2

După scandalul dintre Jador și Elena Marin, un alt cuplu a intrat în conflict la Survivor All Stars. Zanni, supranumit și Rebelul, spunea încă de ajunge la Survivor că el nu se va reține sub nicio formă de la comentarii și iată că a și avut loc un mic duel între el și Elena Marin, rivala lui în sezonul 2. Într-o discuție purtată cu Ana, Rebelul Zanni a dezvăluit că el crede că elena a revenit în competiție pentru a se răzbuna. Acesta a mai spus și că elena a avut o atitudine nepotrivită față de celelalte fete încă de când a intrat în competiție.

„Da, ce să zic? A zis că nu mai tace de acum încolo, că vorbește. Eu plecam pe traseu și ea încă țipa la fete pentru o neînțelegere banală. Adică e o mică… zic așa, pe limbajul meu, o mică rățoială. Nu-și are locul pentru prima zi, pentru primul joc', a comentat Zanni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton