Connect-R a povestit ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care l-a cunoscut pe Alex Velea, și cum a evoluat relația lor de atunci: "El a venit la mine, 'băi frate, te uiți urât la mine sau mi se pare?!'. A avut un rol mare în destinul meu, în special muzical..." / Cei doi artiști nu și-au vorbit 6 ani

 Oana Pantazi
.

Cum l-a cunoscut Connect-R pe Alex Velea și cum a evoluat relația lor. Connect-R și Alex Velea au fost ca frații multă vreme, iar piesele la care cei doi artiști și prieteni au colaborat sunt și acum difuzate la radio. Puțini știu însă cum s-au cunoscut cei doi, pe când se aflau la începuturi, prima lor întâlnire fiind la un pas să se încheie cu… scântei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe Connect-R și pe Alex Velea îi leagă o frumoasă prietenie, începută la debut de carieră, pe când se zbăteau amândoi să se afirme. Ulterior s-au certat și nu și-au vorbit timp de 6 ani, însă acum sunt prieteni din nou. În ciuda diferendelor pe care le-au avut în trecut, Connect-R a mărturisit că Alex Velea a avut un rol important în destunul său artistic.

133814324_3101825779917312_3910982383740322810_n_51599100133814324_3101825779917312_3910982383740322810_n_51599100

Cum l-a cunoscut Connect-R pe Alex Velea și cum a evoluat relația lor

Colaborarea lor artistică a început cu mulți ani în urmă, Connect-R și Alex Velea formând un cuplu artistic care a schimbat multe pe plan muzical la vremea aceea. Invitat, recent, la Cătălin Măruță în emisiune, artistul a vorbit despre carieră, despre viața lui personală, dar și despre întâlnirea cu Alex Velea. Iată cum s-au cunoscut cei doi artiști și ce impact a avut acest lucru pentru ei.

Citește și: Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie: „Trebuie avut grijă la…’ / A apelat la o metodă inedită

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește… / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Mihaelei Bilic, după despărțirea de doctorul Constantin Stan: „Îmi place să cred că sunt împlinită’ / EXCLUSIV

„Alex Velea a avut un rol mare în destinul meu, în special muzical. Ne-am întâlnit într-un club, eram la început amândoi. El a venit la mine, băi frate, te uiți urât la mine sau mi se pare?! I-am zis nu, mă uit apreciativ. A zis că și el mă apreciază, uite am casete cu tine. Și uite așa ne-am împrietenit.

În ziua în care s-a concretizat întâlnirea noastră l-am sunat, a zis că băi, trebuia să plec la Craiova, dar nu mai plec, și am tras „Dacă dragostea dispare…”(…) Primul moment în care m-am simțit împlinit din punct de vedere artistic a fost cu „Eu vara nu dorm” și al doilea a fost când am depășit complexul „Eu vara nu dorm.” Că toată lumea comenta, da, dar nu e mai tare ca aia cu vara…„, a povestit Connect-R în emisiune.

De ce s-au certat Connect-R și Alex Velea

Între cei doi artiști au mai existat momente delicate, dar lanțul de iubire s-a rupt complet după ce Connect-R a mărturisit că nu-i place noul stil lansat de Velea – trapanelele -, care, de altfel, s-a bucurat de mult succes. Invitat, cu ceva timp în urmă, în emisiunea lui Denise Rifai, artistul a fost supus unui tir de întrebări bine direcționate, însă nu a ezitat să răspundă. Gazda emisiunii a reamintit un episod mai vechi, legat de piesa de succes a celor doi artiști „Dacă dragostea dispare'. La momentul respectiv, în presă s-a scris că Connect-R ar fi fost deranjat de faptul că hitul îi era atribuit doar lui Alex Velea.

„Nu avea cu ce să mă fure Velea. Că eu am avut o frustrare că lumea asocia piesa „Dacă dragostea dispare' numai cu Alex Velea, da, așa e, eram frustrat. E un monstru de talent Alex Velea și o știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre era ușor diferită. A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cât și principiile asupra vieții… Cred că suntem total diferiți', a spus Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Între timp, cei doi artiști s-au împăcat și chiar au evoluat din nou împreună pe scenă. De altfel, Connect-R a ținut să sublinieze că nu există resentimente și că prețuiește amintirile pe le-a creat alături de Alex Velea.

Connect-R i-a cerut scuze lui Alex Velea

Cât despre trapanele, acest nou stil muzical nu a fost însă și pe placul lui Connect-R și nici pe placul altor colegi de breaslă, de altfel, artistul întrebându-se de ce Alex Velea a apelat în ultima vreme la acest gen muzical. Chiar dacă nu o dată Connect-R și-a exprimat admirația față de talentul lui Alex Velea, de data aceasta artistul nu i-a aprobat demersurile.

„Recunosc faptul că am fost prea în personajul meu și prea în ego-ul meu, de fapt în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Îi cer scuze lui Alex Velea și tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber să facă ce vrea. Consider personal că sunt multe trapanele, piese diferite chiar și de la Alex, cu o consistență lirică sub nivelul pe care știam eu că îl are Alex Velea.

Asta pot să spun, dar asta nu are nicio legătură cu Velea ca artist, pentru că muzica nu trebuie întotdeauna să vindece, muzica trebuie să și binedispună. Oamenii la petrecere nu trebuie să asculte mesaje dip. Personal cred într-o estetică pe care Velea ca artist o are și pe care nu o mai folosește. Dacă asculți „Doamna mea' de la Alex Velea o să înțelegi ce spun', a spus Connect-R în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton