Connect-R, din nou în vacanță cu Misha și Maya, fiica lor: "Comentariile vor curge că de ce..." / Cum s-au pozat cei trei

 Oana Pantazi
.

Cei doi artiști nu mai formează un cuplu în acte de 6 ani, dar, cel puțin atunci când vine vorba despre vacanțe, Connect-R, Misha și Maya nu diferă cu nimic de o familie obișnuită și… fericită. Cum de fiecare dată artistul își surprinde cele două fete cu locații superbe, și de data aceasta a ales o destinație specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R a plecat din nou în vacanță cu Misha și Maya, fiica lor, spre deliciul fanilor, pe care îi ține la curent cu evenimentele importante din viața lor. Cei care îi iubesc pe cei doi artiști încă speră în secret ca aceștia să se fi împăcat, de fiecare dată când îi văd împreună. Se pare însă că artistul și fosta lui soție nu au de gând să se concilieze, însă în mod sigur doresc să-i ofere fiicei lor momente memorabile cu ambii părinți.

369731246_849404439879865_4103898519733808844_n369731246_849404439879865_4103898519733808844_n

Connect-R, din nou în vacanță cu Misha și Maya, fiica lor

Deși au divorțat în 2017, Misha și Connect-R se comportă în continuare ca o familie, de dragul fetiței lor, Maya… În ultimii ani au fost împreună în Italia, în Zanzibar, la noi în Deltă, iar acum din nou la Paris, unde au mai fost împreună cu ani în urmă. Evident, artistul, care-și ține fanii la curent atât cu viața lui profesională, cât și cu cea personală, nu a scăpat ocazia de a le împărtăși fanilor faptul că se află în vacanță. După care nu a uitat să menționeze că se așteaptă la comentarii… după ce și-a pus un cercel în nas.

Citește și: Mesajul lui Connect-R, după afirmațiile lui George Buhnici despre femeile cu celulită și vergeturi: „O minte bolnavă’

Citește și: Connect-R recunoaște că a înșelat-o pe Misha în timpul căsniciei: „M-a prins că aveam o altă relație. Și nu o dată!'. Artistul vrea să se împace cu ea

Citește și: Adela Popescu dezvăluie secretul căsniciei fericite cu Radu Vâlcan: „Toate cuplurile se ceartă, dar…'

„Da, în sfârșit vacanță, după un an de muncă, am reușit să ne luăm o vacanță lungă de trei zile la Paris, bucuroși că o să vedem Bulevardul Magheru încapsulat în timp. Vorbesc de Bulevardul Magheru al anilor ’90, Champs-Élysées și o să vedem, bineînțeles, și Disney. Știu, comentariile vor curge cu cercelul în nas, că de ce am cercel în nas. It is what it is (…) Am intrat într-un magazin și am văzut o groază de perechi de ochelari. Nu am cumpărat nimic, pentru că mi-am amintit că am o groază de perechi de ochelari, nu avea rost să arunc banii aiurea', a spus Connect-R, pe TikTok.

https://www.tiktok.com/@connectr2021/video/7297161792147557664?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7288624778738140704

Ce relație există între Connect-R și Misha după divorț

Connect-R și Misha au fost căsătoriți timp de trei ani, însă au semnat actele de divorț în anul 2018. Cei doi au devenit părinți în anul 2014, atunci când fosta soție a artistului a adus pe lume o fiică, pe nume Maya. În ultima perioadă, cântărețul a făcut mai multe confesiuni despre perioada mariajului și motivele separării, recunoscând public că a înșelat-o pe mama fiicei sale.

La cinci ani de la divorț, Connect-R a spus că a refuzat să-și refacă viața cu o altă femeie, susținând că „ușa rămâne deschisă’, afirmație prin care a dat de înțeles că și-ar dori o împăcare cu fosta lui soție, Misha.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă.

Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare’, a scris Connect-R în cartea sa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton