Ce spune Connect-R despre împăcarea cu Misha: "E meritul ei. Ea este o doamnă. Suntem de 5 ani divorțați, dar toate vacanțele le facem împreună"

 Dumba Gabriela
.

Deși au divorțat de aproape cinci ani, Connect-R și Misha au rămas în relații foarte bune, de dragul fiicei lor și în tot acest timp care a trecut de la divorț, ei și-au făcut toate vacanțele în trei. Connect-R a lăsat de înțeles, de-a lungul anilor, că și-ar dori împăcarea cu Misha, dar fosta lui soție nu este de acord cu acest plan, așa că rămân la stadiul de părinți ai fiicei lor și atât.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Misha au avut un mariaj fericit timp de cinci ani, din 2013 până în 2018. Artista a decis să pună capăt relației după a aflat că a fost înșelată și nu a putut să treacă peste. Au hotărât, însă, să rămână părinți implicați în viața fiicei lor, indiferent ce s-a întâmplat între ei.

1-connect-r-si-misha-990×820-11-connect-r-si-misha-990×820-1

Ce spune Connect-R despre împăcarea cu Misha și relația actuală dintre ei

Connect-R are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții și nu doar o dată a declarat că și-a dorit mult împăcarea cu ea, în cei cinci ani care au trecut de la divorț. A înțeles, între timp, unde a greșit în căsnicia cu Misha și susține că ar fi un soț foarte bun dacă ea i-ar mai da o șansă.

'Noi suntem de 4 ani, cred că se fac 5, divorțați, dar noi toate vacanțele le facem împreună. Noi în vacanțe avem aceleași plăceri, aceleași idei de locuri în care să mergem. Suntem cu aceleași caterinci, ne simțim bine. Este meritul ei, ea este o doamnă', a spus Connect-R în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

Connect-R a fost împreună cu fosta soție și fiica lor, Maya, într-o vacanță la Paris, în urmă cu o lună și jumătate. Aceștia au vizitat Disney, unde s-au bucurat de momente fantastice alături de personajele preferate.

'Da, în sfârșit vacanță, după un an de muncă, am reușit să ne luăm o vacanță lungă de trei zile la Paris, bucuroși că o să vedem Bulevardul Magheru încapsulat în timp. Vorbesc de Bulevardul Magheru al anilor ’90, Champs-Élysées și o să vedem, bineînțeles, și Disney.

Știu, comentariile vor curge cu cercelul în nas, că de ce am cercel în nas. It is what it is (…) Am intrat într-un magazin și am văzut o groază de perechi de ochelari. Nu am cumpărat nimic, pentru că mi-am amintit că am o groază de perechi de ochelari, nu avea rost să arunc banii aiurea', a spus Connect-R, pe TikTok.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea nu consumă alcool: „Nu am băut nici măcar la nunta mea’. Cum se menține în formă la 42 de ani

Citește și:De ce și-a amânat Anca Serea operația pe ultima sută de metri, din nou. Ce boală are vedeta: „Mă doare un pic, dar sunt ok supraviețuiesc

De ce nu vrea Misha să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț

Connect-R a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Misha i-a cerut divorțul, după cinci ani de căsnicie, în cartea biografică, Din livada cu nuci’. Se întâmpla în 2018 și până acum nu se știa exact de ce s-a destrămat mariajul lor, care era văzut din afară drept unul ideal. Nu era așa și Connect-R a recunoscut că a înșelat-o de multe ori pe Misha, iar mama fiicei sale a rămas cu traume în urma relației cu el.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori!’, a dezvăluit artistul în cartea lui.

Azi, reabilitat din toate punctele de vedere, Connect-R spune că este gata să revină la fosta soție, însă Misha, care a renunțat la carieră pentru a se dedica familiei, nu poate depăși momentele traumatizante pe care le-a trăit.

Rănită de prea multe ori, Misha nu mai are încredere în fostul ei partener de viață, iar acesta este motivul pentru care nu l-a iertat: „A renunțat la o carieră, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o’, a mai scris artistul.

Artistul recunoaște că și-ar dori să se împace cu fosta lui soție, alături de care trăiește în continuare ca o familie, însă fără relații fizice.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face.

Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare’, a scris Connect-R în cartea sa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton