Connect-R revine la TV, într-un nou proiect: „Cred că din toamnă o să încep”. Detalii neștiute despre prima sa apariție publică, din 1997

 Calin Maria Bianca
.

Connect-R revine la TV, într-un nou proiect. Ce spune despre prima sa apariție în public din anul 1997. Connect-R este unul dintre cei mai renumiți artiști de la noi din țară, care se bucură de un succes colosal, având în spate o carieră de mai bine de două decenii. Ei bine, deși totul este la superlativ în domeniul muzicii, recent a dezvăluit că în viitorul apropiat o să fie văzut pe micile ecrane, în cadrul unui proiect neașteptat. Iată ce a declarat despre participarea sa surpriză la un reality-show în această toamnă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Connect-R revine la TV, într-un nou proiect. Connect-R nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscut de public larg drept unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară. De-a lungul timpului, artistul a fost cât se poate de rezervat atunci când a venit vorba de viața sa personală, mai ales de familie, însă nu și cu viața lui profesională. Mereu și-a ținut fanii la curent cu noutățile din cariera sa, astfel că acum, pe lângă piesele care cuceresc pe oricine, a venit momentul să apară pe micile ecrane, într-un proiect neașteptat.

whatsapp-image-2023-07-18-at-16.57.47whatsapp-image-2023-07-18-at-16.57.47

Citește și: Oana Lis susține că soțul ei e victima discriminării, din cauza vârstei. Prin ce experiență dureroasă a trecut: „Nu le convenea să stea după unul bătrân…'

Citește și: Madonna și-a făcut testamentul, după ce a fost la un pas să moară. Cui îi lasă averea: „Nu vrea să lase munca sa grea să fie batjocorită'

Citește și: Misha, reacție după ce Connect-R a spus că a înșelat-o și că o lasă pe ea să își refacă viața prima, după divorț: „Va avea de așteptat mult și bine, dacă el…'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Raluka și Connect-R. Artista a rupt tăcerea: „Ne-am respectat prea tare”

Connect-R revine la TV, într-un nou proiect

Connect-R a șocat pe toată lumea recent, asta după ce a dezvăluit că sunt șanse mari ca din toamnă să apară pe micile ecrane, fiind vorba despre un proiect important în televiziune. Oricât de mult își doresc fanii să știe mai multe detalii despre reality show-ul în care o să apară, se pare că artistul este extrem de reținut și știe cum să păstreze suspansul celor care-l iubesc și îndrăgesc.

„Nu știu, dar cred că din toamnă o să încep un proiect de genul ăsta. Nu pot să vorbesc mai mult!„, a spus Connect-R pentru Playtech.ro.

Ce spune despre prima sa apariție în public din anul 1997

De asemenea, pentru că tot a venit vorba despre cariera sa, artistul a vorbit despre prima sa apariție în public. Este de peste 20 de ani în domeniul muzicii, anul 1997, fiind cel care a rămas în memoria lui, asta deoarece pe atunci a intrat prima oară într-un studio, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ'. Ei bine, la scurt timp a avut loc și prima prestație pe scenă, unde a fost copleșit de emoții. Nu, nu noi spunem că a avut emoții, ci chiar el a declarat acest lucru.

'Păi gândește-te că mi-am pus ochelari de soare negri, ca să nu văd pe nimeni! Din cauza emoțiilor. Normal, am avut emoții! Pe la început îmi sărea CD-ul, dar nu au fost foarte multe peripeții. Am uitat versurile de la melodii, dar important e să nu mă opresc. Zic bla,bla, bla', până îmi aduc aminte și gata!', a mai spus Connect-R.

Connect-R, despre relația pe care o are cu fiica lui, Maya, din mariajul cu Misha

Ei bine, Connect-R nu a vorbit doar despre viața profesională, ci și puțin despre cea personală. Așa cum bine știm cu toții, artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Misha, cu care a fost și căsătorit. Din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță minunată, care azi este motivul lor principal de fericire, chiar dacă mariajul lor s-a sfârșit. Cântărețul a mărturisit că a greșit mult în relația cu mama fiicei sale, însă chiar și așa, au rămas în relații civilizate de dragul copilului. Iată ce a spus acum despre adorabila lui fiică!

'Eu nu vreau nimic! E viața mea? Nu e viața mea, e viața ei, îi aparține! E viața ei, ea trebuie să își aleagă ceva ce o va face fericită! Ce treabă am eu? Ea trebuie să fie fericită, eu nu mă bag, pentru că nu e viața mea.„, a mai spus artistul pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton