Connect-R și-a serbat ziua de naștere pe scenă și l-a avut alături pe tatăl lui: „Ziua experienței mele în trup de 41 de ani...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Pe 9 iunie, Connect-R și-a serbat ziua de naștere pe scenă, cu 4.500 de persoane. Cântărețul a împlinit luna aceasta 41 de ani și a fost încântat să primească o distincție pentru celebra lui melodie 'Vara nu dorm', cu care a făcut furori cu ani în urmă. Artistul s-a bucurat enorm când a primit un disc de platină, mai ales în această zi importantă. De asemenea, colegii de breaslă i-au făcut și un alt cadou spectaculos. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Connect-R și-a serbat ziua de naștere pe scenă, cu 4.500 de persoane. Connect-R a avut parte de o mega-surpriză de ziua lui de naștere. Evenimentul l-a prins tot pe scenă, astfel că a celebrat alături de colegii de breaslă, dar și de publicul numeros. La un moment dat, el a primit și un disc de platină, dar și un tort special, lucru ce l-a bucurat enorm. Premiul i-a fost înmânat de Cătălin Muraru de la Roton, acesta fiind și punctul culmimant al spectacolului susținut de Ștefan Mihalache, alias Connect-R.

2023.06.09-connect-r-512023.06.09-connect-r-51

Citește și: „Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă'. Ce relație există acum între Connect-R și Misha, la 5 ani de la divorț

Citește și: Misha, reacție după ce Connect-R a spus că a înșelat-o și că o lasă pe ea să își refacă viața prima, după divorț: „Va avea de așteptat mult și bine, dacă el…'

Citește și: Cum a afectat-o pe Andreea Răducan retragerea titlului de campioană la Jocurile Olimpice Sydney, în 2000: „Din cauza unui medicament pentru răceală și gripă…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost copilăria Ozanei Barabancea și ce sacrificii a făcut pentru a deveni artistă: „În ziua de azi, oamenii mor pentru bani. Este o boală cronică' / EXCLUSIV

Connect-R și-a serbat ziua de naștere pe scenă, cu 4.500 de persoan

Anul acesta, Connect-R și-a serbat ziua de naștere pe scenă. Aproape 4.500 de persoane au cântat împreună cu artistul cele mai tari melodii de-ale sale. Cântărețul a împlinit 41 de ani chiar în ziua în care a susținut un concert la Arenele Romane, astfel că a împărtășit bucuria cu publicul.

Connect-R, pe numele său real Ștefan Mihalache, a făcut un mega show și a avut invitați pe măsură, precum Raluka, alături de care are și feat-ul Lasă-mă să te…', care are acum 17 milioane de vizualizări pe Youtube, Damian Drăghici, Nicole Cherry, Shift, Liviu Teodorescu, Cortes, Johny Romano, Narcis de la Bărbulești și echipa lui de instrumentiști.

Atmosfera a fost una incendiară, iar Connect-R a dat tot ce a avut mai bun pe scenă, copleșit fiind de toate urările și iubirea pe care fanii i-au arătat-o de ziua lui.

Nu aș putea să spun că e chiar ziua mea și spun asta din mai multe considerente, dar eu aș dori să vă explic un picEu cred foarte tare că ceea ce este în noi, înăuntrul nostru, nu s-a născut niciodată și atunci cum poate să aibă o zi de naștere… Dar dacă vorbim de experiența noastră în trup, da, avem zile de naștere, așa că este ziua experienței mele în trup de 41 de ani', a spus Connect-R pe scena de la Arenele Romane, din postura de sărbătorit.

Connect-R a primit un tort imens pe scenă

Pe scena de la Arenele Romane au răsunat hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm', „Dă-te-n Dragostea Mea', „Tren De Noapte', „Burning Love', dar și piese care au fost lansate recent și anume Lasă-mă să te..', „Rita', „Iasomnie' și „Acasă'. 

Echipa lui Connect-R și organizatorii evenimentului, alături de managerului cântărețului, Marius Chină de la Sprint Music și Hood Famous, au urcat pe scenă cu un tort spectaculos, moment în care totul s-a umplut de confetti, artificii și publicul i-a cântat din suflet La mulți ani'!

Punctul culminant a fost însă când Cătălin Muraru de la Roton i-a înmânat lui Connect-R discul de platină pentru melodia care încă are mare succes la public, Vara nu dorm'. Vizibil emoționat, Connect-R le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături de ziua lui. La eveniment a fost și tatăl artistului.

În ce relații este Connect-R cu Misha, la cinci ani de la divorțul de aceasta

La cinci ani de la divorț, Connect-R a spus că a refuzat să-și refacă viața cu o altă femeie, susținând că „ușa rămâne deschisă’, afirmație prin care a dat de înțeles că și-ar dori o împăcare cu fosta lui soție, Misha.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă.

Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare’, a scris Connect-R în cartea sa.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton