"Suntem încă o familie, lucrurile nu s-au definitivat". Connect-R și Misha pleacă în vacanțe împreună, alături de fiica lor

 Radulescu Ruxandra
.

Connect-R și Misha pleacă în vacanțe împreună, alături de fiica lor. Connect-R şi Misha au făcut nunta în septembrie 2014, iar ca naș de cununie l-au avut pe artistul Pepe. Din păcate, cuplul a decis să divorțeze la mai puțin de trei ani de la cununie și s-au concentrat pe creșterea fiicei lor, Maya. Connect-R și Misha au rămas în relații bune, iar recent artistul a vorbit despre relația cu fosta soție, după aproape 10 ani de la despărțire, dar și despre colaborarea de succes cu Raluka.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, care de-a lungul carierei, a abordat mai multe genuri muzicale, demonstrând fanilor că talentul său este foarte versatil. În plan personal, Connect-R a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Misha, care i-a devenit și soție în 2014. Din mariajul lor s-a născut Maya, o fetiță minunată și răsfățată de ambii părinți. Connect-R și Misha au divorțat la mai puțin de trei ani de la căsătorie, cu toate acestea au păstrat o relație apropiată și au avut numai vorbe de apreciere unul la adresa celuilalt. Recent, Connect-R a făcut câteva declarații interesante despre Misha. Artistul a vorbit și despre relația profesională cu Raluka, dar și despre ultima sa afacere.

1-connect-r-si-misha-990×820-11-connect-r-si-misha-990×820-1

Connect-R și Misha pleacă în vacanțe împreună, alături de fiica lor: „Încă suntem o familie”

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2014, în cadrul unei ceremonii de vis, în care nașul de cununie a fost artistul Pepe. Mariajul dintre Connect-R și Misha nu a fost menit să dureze, aceștia divorțând după mai puțin de trei ani, însă au rămas în relații foarte bune, de dragul fiicei lor, Maya. Connect-R a mărturisit, recent, că el și Misha pleacă alături de fiica lor în vacanțe, asemenea unei adevărate familii.

E o relație bună! Noi suntem încă o familie, lucrurile nu s-au definitivat. Îmi găsesc timp, duminicile mi le petrec la mama, stau cu sora mea, cu tatăl meu, cu Maya. Maya doarme jumătate de săptămână la mine. În vacanțe plecăm în trei, adică alături de mama Mayei, de Misha.„, a declarat Connect-R, despre Misha, potrivit ProTV.

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Misha, pentru o siluetă de invidiat: ‘Mănânc o masă pe zi’

Citește și: Gina Matache, dezamăgită că nu-și mai poate vizita nepoții la fel de des: ‘Oana nu mă mai implică. S-au rărit vizitele’

Citește și: Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat, la America Express: „Din păcate, nu am limite și frică'

Connect-R o cunoaște pe Raluka de când artista avea 19 ani

Connect-R a lansat o piesă alături de Raluka, care a devenit un hit instant. Artistul a menționat că este mândru de evoluția Ralukăi, mai ales că a fost unul dintre mentorii ei, cunoscând-o de pe vremea când aveaa 19 ani.

Pot să mă laud că Raluka este un artist crescut de mine. De când avea 19 ani a crescut pe lângă mine, chiar dacă nu i-am spus eu ce să facă și cum să facă. Ea a preluat de la mine niște lucruri, cred că 80% din repertoriul ei pop sunt piese compuse de mine. Am ales-o pe Raluka având în vedere atât istoria noastră profesională, cât și faptul că e printre puținii artiști din România căruia nu trebuie să îi explic nimic., a declarat Connect-R.

Connect-R, despre următorul proiect: „Sunt toate spovedaniile vieții mele acolo”

Connect-R are o afacere cu NFT-uri, însă următorul său proiect de suflet va fi lansarea unei cărți autobiografice în care va vorbi despre experiențele care l-au marcat și l-au format, ca om și artist.

Sunt toate spovedaniile vieții mele acolo, de la probleme cu rasismul, la sărăcie, probleme cu poliția, până la droguri sau trădări. Chiar o să am în carte punctele marcante ale carierei și cum mi-am menținut vârful în această industrie.„, a declarat Connect-R.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton