Connect-R și Narcisa Moisa, în plin scandal după ce artista a făcut cover pe melodia lansată de el: ”Noi nu am dat acordul. A făcut pasul ăsta deși...”

 Calin Maria Bianca
.

Connect-R și Narcisa Moisa, în plin scandal după ce artista a făcut cover pe melodia lansată de el. Este mare scandal în lumea muzicii, iar Connect-R și Narcis Moisa sunt cei doi protagoniști care nu pot ajunge la înțelegere. Totul a început după ce, el a scos o piesă nouă alături de Raluka, iar mai apoi, Narcis Moisa i-a cerut acordul de a face un cover, în stilul ei. Aceasta s-a lovit de un mare 'NU', însă se pare că nu a ținut cont de răspunsul artistului. Iată ce vorbe și-au aruncat în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Un scandal de proporții a luat cu asalt lumea muzicii, cât și rețelele de socializare și tot ceea ce înseamnă mediul online. Connect-R și Raluka au scos o piesă ce a ajuns imediat în trending pe YouTube, fiind pe placul multora dintre fani. Așa cum sunt obișnuiți cu toții pe rețelele de socializare, după ce o piesă ajunge pe primele locuri, mulți vin cu o versiune adaptată sau un cover pe propiul gen muzical.

connect-1connect-1

Ei bine, așa s-a întâmplat și de data aceasta, însă s-a ajuns la un scandal de proporții între Connect-R și Narcisa Moisa. Cântăreața de manele i-a cerut acordul lui Connect-R, iar răspunsul a fost negativ, însă în ciuda acestui lucru, ea a continuat să facă cover-ul pe piesa respectivă și să-l poesteze pe canalul ei de YouTube. Fanii l-au apreciat și a ajuns imediat viral și cunoscut, astfel că totul a ajuns și la urechile artistului, care s-a autosesizat în acest caz.

Citește și: Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj, de Ziua Femeii: „Noi, bărbații, trăim într-o iluzie'

Citește și: În ce relații au rămas Connect-r și Alex Velea, după ce s-au certat: „Orice conflict între noi…”

Citește și: Cine este Răzvan Fodor. Totul despre carieră, familie, viață personală

Citește și: Cosmin Natanticu și Augustin Viziru s-au împăcat, la 12 ani de la divorțul actorului de Oana Mareș și scandalul de infidelitate: „Nu există pică între noi'

Connect-R și Narcisa Moisa, în plin scandal după ce artista a făcut cover pe melodia lansată de el

Connect-R a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit în cadrul unui podcast faptul că nu i s-a dat acordul Narcisei Moisa să posteze un cover pe melodia lui, iar cu toate astea, ea l-a făcut public. Acest lucru l-a deranjat foarte tare, astfel că a luat atitudine. Mai mult decât atât, a precizat că nu era o formă de respect pentru melodia scoasă de el, ci doar o formă de a face bani pe munca lui.

'O artistă din zona manelelor a luat piesa aceasta ca să o facă cover și a urcat-o pe Youtube. Problema a fost așa că noi nu am dat acordul. Ea a scris, eu am văzut mesajul, i-am spus că nu se poate și totuși a făcut pasul acesta.

Pe de-o parte, eu m-am bucurat mult când muzicanții și-au preluat melodia să o cânte la nunți, este minunat, mă onorează. Dar alta e când tu vrei să faci niște cașcaval și ți-o monetizezi pe canalul tău, fără să ceri acordul meu.', a declarat Connect-R, în podcastul La Fileu.

Videoclipul Narcisei Moisa a fost șters de pe Youtube

Connect-R a explicat faptul că mai mulți artiști au făcut cover după noua lui piesă cu Raluka, însă asta fiindcă au îndeplinit o serie de condiții. Mai concret, și pe înțelesul tuturor, a precizat că aceștia trebuiau să facăparte din aceeași casă de management, pe când Narcisa Moisa nu făcea, astfel că la scurt timp videoclipul ei a fost șters de pe Youtube.

'Noi am anunțat cumva că urmează să se facă un cover oficial al unui artist din propria casă de management. Atunci tu vii și faci contra noastră. Este firesc ca managementul să se autosesizeze și să dea de știre la Youtube.', a mai spus artistul.

Cum a reacționat Narcisa Moisa după ce i-a fost șters cover-ul de pe YouTube

Narcisa Moisa nu se aștepta la o astfel de întorsătură a lucrurilor, astfel că le-a povestit fanilor ei din mediul online ce s-a întâmplat și de ce nu mai găsesc pe Internet cover-ul făcut de ea la piesa lui Connect-R și Raluka. Cântăreața de manele a dezvăluit faptul că i-a fost dat jos clipul video, iar în completare a venit cu o serie de precizări, explicând că la mijloc este vorbă despre frustrare, fiindcă ea este mai 'șmecheră' decât ei.

'Nu mă așteptam să deranjeze așa mult varianta mea la piesa lui Connect-R și a Ralukăi, în condițiile în care am cântat-o în amniera mea live…nu în studio, folosind doar refrenul, menționând că este cover.

Dar se pare că sunt autorizați alți cântăreți să facă cover după piesa asta. Câtă frustrare să ai dușmănie pe un cover și să încerci să-mi dai strike la canal. Înseamnă că sunt prea șmecheră, dacă aveți dușmănie pe un cover live. Să fie la voi acolo.

De ce se tot încearcă să fiu pusă într-o lumină proastă? Am oferit direct producătorului acestei piese monetizare 100%. Am greșit că am postat-o. În noaptea în care am postat, atunci s-a discutat. Piesa nu a fost nici măcar 12 ore pe Youtube. Discutam cu producătorii și le-am explicat că ofer 100% monetizare, nu mă interesează banii. Credeți-mă că nu aveam în gând așa ceva. Nici nu mi-a trecut prin cap. De ce să facă contră, când eu nici nu știam cine urmează să scoată. La momentul respectiv, eu m-am gândit că aduc un plus acestei piese.', a scris Narcisa Moisa pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton