Constantin Enceanu, replică acidă pentru Gheorghe Turda: „Nu consider că e...”

 Lăstun Ana Maria
.

Constantin Enceanu și Gheorghe Turda sunt protagoniștii unui scandal de proporții în lumea muzicii populare. Totul a pornit de la comentariile făcute de Constantin Enceanu pe baza prestațiilor colegului său de breaslă, care a răbufnit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu și Gheorghe Turda sunt doi soliști extrem de cunoscuți în lumea muzicii populare, dar se pare că au ajuns la cuțite, în urma unor afirmații. Gheorghe Turda spune despre colegul său: „Enceanu este un dușman feroce pentru mine', dar nici Constantin Enceanu nu se lasă mai prejos la capitolul declarații.

Citește și: Cum plătesc angajații lui Constantin Enceanu dacă sunt uituci: „Îi ard la buzunar'

Citește și: Constantin Enceanu, primele declarații după ce Gheorghe Turda i-a aruncat un pahar de apă în față

Citește și: Ce pensie are Gheorghe Turda. Câștigă mii de euro pe lună, după recalculare!

Citește și: Nicoleta Voicu, probleme mari de sănătate după despărțirea de Gheorghe Turda: „Sunt plină de vânătăi”

Constantin Enceanu a lansat o serie de acuzații la adresa calităților colegului său, Gheorghe Turda, care nu s-a mai putut stăpâni și i-a aruncat un pahar cu apă pe față „dușmanului' său. Ulterior, cei doi au continuat scandalul, iar acum au oferit noi declarații pentru Impact.ro. Cu privire la ieșirea sa nervoasă, Gheorghe Turda mărturisește că nu a fost agresiv, dar aceasta ar fi fost singura modalitate prin care l-ar fi putut calma pe Constantin Enceanu.

constantin-enceanu-replica-gheorghe-turda-1constantin-enceanu-replica-gheorghe-turda-1

Gheorghe Turda, acuzații dure pentru Constantin Enceanu

„Eu nu am reacționat foarte dur atunci și nu doresc să amplifice cineva tot ce s-a întâmplat, doar așa l-am putut liniști. Până acum pe Enceanu se pare că nu l-a pus nimeni la punct.

Eu nu permit nimănui să își bată joc de numele și cariera mea care este de peste 50 de ani. Se vede din priviri că are ciudă pe mine și nu doar pe mine ci și pe artiștii din Epoca de Aur.

Nu am vorbit deloc cu Enceanu după cele petrecute, exclus să îl și sun, nu se pune în discuție așa ceva. La finalul evenimentului a fugit ca un laș. Este josnic și urât din partea lui tot ce a făcut.

Eu l-am iertat pentru că am foarte mulți dușmani, nu am timp de el. Însă, nu vreau să mă împac cu el. Enceanu este un dușman feroce pentru mine', a declarat Gheorghe Turda, pentru sursa citată anterior.

Constantin Enceanu: „Nu consider că e vreun scandal'

Mai mult decât atât, nici Constantin Enceanu nu s-a putut abține și a mărturisit că disensiunile cu Gheorghe Turda au fost date uitării, deja. Nu consideră că este un scandal între el și colegul său de breaslă și nici că își dorește să mai audă nimic despre acest subiect.

Pentru mine este o poveste încheiată. Un subiect epuizat deja și ca atare nu am  ce să mai comentez pe marginea celor petrecute.

Nu consider că e vreun scandal la mijloc între mine și Gheorghe Turda', a precizat și Constantin Enceanu.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton