Constantin Stan, gest cavaleresc față de Andreea Berecleanu, în vacanță. Medicul estetician s-a aplecat să-i lege soției sale șiretul la pantof

 Oana Pantazi
.

Constantin Stan, gest cavaleresc față de Andreea Berecleanu, în vacanță. Prezentatoarea de știri și medicul estetician sunt căsătoriți de 8 ani, însă dragostea care-i unește pare a fi la fel de intensă ca în prima zi, după cum dovedesc și cele mai recente imagini în care au fost surprinși împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt doi călători împătimiți și adoră să meargă împreună în destinații inedite. Aflați în vacanță în Turcia, cei doi au fost surprinși de către paparazzii Mediaflux într-o ipostază mai puțin întâlnită în ziua de azi, în special la cuplurile tinere, deoarece gesturile cavalerești au cam dispărut…

449311828_1028087948676193_3401341390999332014_n449311828_1028087948676193_3401341390999332014_n

Constantin Stan, gest cavaleresc față de Andreea Berecleanu, în vacanță

Andreea Berecleanu obișnuiește să posteze în social media imagini de prin vacanțe și nu se ferește de ipostazele romantice, dar fotografiile par atât de perfecte, încât nu poți să nu te întrebi cum e, de fapt, relația lor. Imaginile surprinse de paparazzi cu ei doi în timp ce se îndreptau spre malul Bosforului vorbesc de la sine despre relația lor.

Citește și: În ce ipostază a fost surprinsă Andreea Berecleanu de către soțul ei, în vacanță: ‘El a creat această amintire. Știa cât de multe sentimente…’

Citește și: Cum și-a început Andreea Berecleanu cariera și ce spune despre prietenia cu regretata Cristina Țopescu: „O protejam, încercam să o feresc de impostori. Încercau destui să profite de…’ / EXCLUSIV

Ca un adevărat gentleman, Constantin Stan s-a aplecat, la un moment dat, și i-a legat soției sale șiretul la pantof, un gest firesc, dar atât de rar întâlnit în ziua de azi. Apoi, a luat-o pe Andreea pe după umăr și au plecat îmbrățișați mai departe. (Vezi toate imaginile AICI!)

De altfel, cei doi nu se feresc să-și facă declarații de dragoste inclusiv în social media, cea mai recentă fiind primită de Andreea de la soțul ei chiar la împlinirea a 49 de ani.

„Iubito, pentru mine e ziua ta în fiecare zi! Sunt fericit alături de un om ca tine, cu o femeie unică pentru mine. La mulți ani!„, i-a scris atunci Constantin Stan.

De ce s-a măritat Andreea Berecleanu cu medicul Constantin Stan abia după 3 ani de la cererea în căsătorie

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au cunoscut și s-au îndăgostit unul de altul la maturitate, ambii având căsnicii anterioare și copii. Au știut însă din prima clipă că sunt făcuți unul pentru altul, astfel că el a cerut-o de soție după doar câteva săptămâni de când s-au cunoscut. Căsătoria a venit însă trei ani mai târziu, în 2016, pentru că vedeta nu a vrut să riște să-și rănească cei doi copii printr-un gest de nerăbdare.

„Am mai povestit de câteva ori, dar îmi face plăcere să-mi aduc aminte. (zâmbește) Cererea a venit imediat, la câteva săptămâni distanță, moment în care am spus DA. Doar că era prea devreme pentru Eva și Petru, ei nu erau pregătiți în acel moment pentru acest pas. Trăiau cu noi, în noua formulă, erau bine, nu au avut nevoie nici de terapie. Doar că nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare. Eu și Constantin ne iubeam, asta era clar. Eram deja o familie. Peste trei ani, când am hotărât să facem pasul către căsătorie, copiii erau deja pregătiți și bucuroși pentru eveniment. L-au înțeles”, a spus Andreea Berecleanu pentru VIVA!

Cât despre relația lor de invidiat, asta se datorează faptului că seamănă perfect din toate punctele de vedere.

„Pasiunea a existat din prima secundă în cuplu și așa va fi mereu! Suntem identici, știm deja asta. Doar că avem sexe diferite. Firi puternice, temperamentale, când e vorba despre emoții, echilibrate când e vorba despre profesie. Avem aceleași dorințe, principii, alegeri, viziune, ne iubim întreaga familie, nu facem niciodată diferențe între copiii noștri, comparații. Împărțim și primim dragoste. Și ne respectăm”, a mai spus Andreea pentru VIVA!

Foto: Facebook, Instagram, mediaflux.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton