Ce se întâmplă cu cei doi copii ai Flaviei Mihășan, după despărțirea de Marius Moldovan: "Eu prefer să mă ocup de ei"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se întâmplă cu cei doi copii ai Flaviei Mihășan, după despărțirea de Marius Moldovan. Flavia Mihășan a anunțat, recent, că a pus punct relației cu partenerul ei, Marius Moldovan, alături de care a dat naștere doi copii. Vedeta spune cum ea și tatăl copiilor gestionează situația actuală, astfel încât micuții să nu sufere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Flavia Mihășan a împărtășit, zilele trecute, fanilor, că s-a despărțit de partenerul ei, Marius Moldovan, după cinci ani de relație. Cuplul a trăit o frumoasă poveste de iubire și, chiar dacă nu au ajuns la altar, au devenit o adevărată familie, odată cu nașterea celor doi copii. Din păcate, relația dintre Flavia Mihășan și Marius Moldovan nu a funcționat, iar acum se străduiesc să se înțeleagă de dragul copiilor. Micuții au rămas în grija mamei, iar tatăl lor se implică activ în creșterea lor, după cum a declarat, recent, Flavia Mihășan.

index-13-1index-13-1

Ce se întâmplă cu cei doi copii ai Flaviei Mihășan, după despărțirea de Marius Moldovan

Flavia Mihășan și partenerul ei au pus punct unei relații care a durat cinci ani. Vedeta spune că se ocupă de micuți împreună cu tatăl acestora, Marius Moldovan. Fosta asistentă TV de la Neatza mărturisește însă că nu ar avea în grija cui să-i lase, dacă cei doi copii se îmbolnăvesc.

Citește și: Cătălin Măruță a răbufnit, după ce s-a spus că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova: „Legat de fotografia care circulă pe net, poate unii dintre voi…”

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile rămas însărcinată cu el: 'Am început să plâng. Era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem, nu știam dacă vrea să stea cu mine…'

Citește și: Romanița Iovan dezvăluie cauza reală a morții lui Adrian Iovan, la 10 ani de la tragedia din Apuseni: „Putea fi salvat. Eu am certificatul de deces…’

Citește și: Ce a făcut Rinda, sora Ronei Hartner, cu rochiile regretatei actrițe și unde locuiește acum fiica acesteia: „E încă foarte amărâtă, supărată că și-a pierdut mama…’

„Am timp de copii mereu. Eu așa mi-am făcut programul astfel încât să ajung să îi iau de la grădiniță și să mă ocup. Important este să fie sănătoși și să poată să meargă la grădiniță. Altfel ar trebui să meargă cu mine peste tot sau să rămân eu cu ei acasă. Eu prefer să mă ocup de ei. Sigur că se ocupă și el (n.r. Marius Moldovan) de copii și le este alături cât poate', a spus vedeta în exclusivitate pentru Cancan.

Flavia Mihășan revine la „Neața”

Despărțirea de Marius Moldovan marchează un nou început în viața Flaviei Mihășan, care pregătește o revenire pe micile ecrane în echipa matinalului „‘Neatza”.

„Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani. Așa că am trimis o intenție în Univers și am revenit în echipa „Neatza cu Răzvan și Dani'. De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept!', mai spune Flavia.

Flavia Miășan: „Am simțit așa o tristețe, parcă s-a…”

Flavia Mihășan este entuziasmată căci a făcut un pas important în carieră. Vedeta a făcut coregrafia pentru celebrul musical „Chicago”, în care va avea și un mic rol.

„Am început un proiect nou, o să se facă Chicago The Musical și am repetiții constant. Eu fac coregrafia, dar și dansez, am și un mic rol. Repetăm de pe data de 5 ianuarie, pentru că vrem să iasă perfect. Am simțit așa o tristețe, parcă s-a terminat efervescența sărbătorilor, parcă nu mai ai ce să aștepți, s-a dus perioada aceasta de sărbători. Sunt în pâine, cum s-ar spune, și am avut o zi chiar frumoasă. Fac ce îmi place, creez, sunt chiar happy (n.r. – fericită).  Este un spectacol, un musical, va avea premiera la finalul lunii martie sau la început de aprilie. Eu sunt coregraf al spectacolului alături de încă cineva. Voi dansa și voi cânta în spectacol. Este un spectacol cu actori foarte buni, distribuția este foarte bună, va fi ceva wow', a mai transmis vedeta pentru Cancan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton