Unde vor petrece copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană sărbătorile de iarnă: „Așa e hotărârea judecătorească”

 Martin Lorena
.

Cum va petrece Silviu Prigoană sărbătorile de iarnă. Sărbătorile se apropie cu pași repezi și tot mai multe vedete își pun la punct ultimele planuri! Unele merg în vacanțe exotice, altele la hoteluri de lux, iar unii acasă, alături de familie. Silviu Prigoană se numără printre cei care își sărbătorește atât Crăciunul, cât și revelionul alături de cei doi copii ai săi. Iată ce planuri are politicianul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană a fost mult timp un nume care a ocupat primele pagini ale ziarelor. Acesta s-a aflat în mai multe conflicte cu Adriana Bahmuțeanu, mama copiilor lui. Anul acesta de sărbători, fostul politician își va petrece timpul alături de cei doi băieți. El și-a pregătit inclusiv și cadoul de Crăciun, pe care, de unul singur, și-l va așeza sub bradul împodobit.

adriana-si-silviu-cover-1adriana-si-silviu-cover-1

Acesta a făcut o serie de declarații cu privire la modul în care își va gestiona activitățile. Ba mai mult, el a spus și ce va pune pe masa festivă de sărbători.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, un nou atac la adresa lui Silviu Prigoană:”Să înțeleagă lumea ce vrea”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se ceartă pe tema vaccinării copiilor:„Ea nu e de acord, ce pot eu să fac? I-am trimis…'

Citește și: Mircea Baniciu și Nicu Covaci, scandal în prag de sărbători:„Eu nu suport trădarea'

Citește și: Boala care îl chinuie pe Cristi Borcea de 11 ani:„Iau câte cinci pastile pe zi'

Cum va petrece Silviu Prigoană sărbătorile de iarnă

Silviu Prigoană își va petrece sărbătorile de iarnă în acest an alături de familie! Cei doi băieți ai săi și ai Adrianei Bahmuțeanu vor sta la el, în urma hotărârii judecătorești întocmită la divorț. Așadar, atât Crăciunul, cât și revelionul politicianului sunt stabilite!

„Copiii sunt la mine și vor rămâne și de Revelion, așa e hotărârea judecătorească, un an la mine, unul dincolo. Acum e rândul să stea la mine', a decarat acesta pentru impact.ro

Acesta nu și-a făcut foarte multe planuri cu privire la activitățile pe care le va desfășura alături de fii săi. Se pare că singurul lucru stabilit la momentul de față este masa de Crăciun. El va pregăti atât mâncare tradițional-românească, cât și japoneză. Unul dintre băieții săi are o mare pasiune pentru cultura din Japonia.

„La actualelel prețuri tebuie să facem invenții. La noi o masă de Crăciun sau Revelion e una normală, de miercuri sau de vineri, nimic special. Mai facem o salată de bouef, fi-miu sushi că e fan produse japoneze. Și cam atât', a mai spus el pentru sursa citată.

Silviu Prigoană își va pune singur cadoul sub brad

Acesta a declarat, mai în glumă, mai în serios, că și-a cumpărat deja cadoul de Crăciun pe care îl va așeza sub brad. Se pare că fostul politician are de gând să își ofere de unul singur o cămașă, lenjerie intimă și ciorapi.

„Eu îmi pun și mie cadou sub brad, și eu trebuie să mă bucur. Îmi pun ciorapi, cămașă și lenjerie intimă, am văzut eu ceva ca să fiu sexy, dar și dulciuri, pentru că viața e amară și se compensează, de sărbători. Copiii sunt în expectativă, îl lasă pe moșul să se descurce singur, sunt la vârsta la care mirajul s-a spulberat', a mai spus acesta pentru sursa menționată anterior.

Copiii lui Silviu Prigoană nu mai cred în Moș Crăciun

Acesta a povestit inclusiv cum și-au dat seama băieții lui că Moș Crăciun nu există. Se pare că ei au observat un ceas cunoscut și au realizat cine este, de fapt, sub mască!

„Eu nu am fost moșul, ci alții. Aveau vreo 5-6 ani și l-au tras de barbă, dar era originală și au mai crezut câțiva ani în el. Apoi am adus unul cu barbă sintetică, dar nu l-au mai tras de barbă și l-au descoperit. Ionel, un fin de-al meu a venit că avea burtă, dar l-au descoperit după ceas. Au zis că moșul nu poate purta un ceas așa urât ca Ionel', a mai spus acesta pentru aceeași sursă.

Silviu Prigoană, atent la alimentația fiilor săi

Silviu Prigoană a menționat că le gătește băieților săi aproape în fiecare weekend. Acesta, ajutat de bucătăreasă, le prepară mâncare sănătoasă. Unul dintre băieți pregătește sushi deoarece este pasionat de cultura japoneză.

„Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. Gătesc eu, mai ales în week-end, și bucătăreasa. Cel mic face sushi, fiind cu japoneza, îl face cap-coadă, și-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob. Eu l-am luat de la mămica lui suprapondeal, acum e în parametrii normali Amândoi.', a mai spus el.

Ba mai mult, fostul politician încearcă să le ofere băieților un stil de viață sănătos și echilibrat. Acesta a menționat că a introdus ușor-ușor sportul în viața lor și i-a făcut să renunțe la pâine, paste și alimente cu făină în exces.

„Cu sportul am reușit, le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus. Cantitățile de mâncare le-am suplimentat cu salate, tocănițe de tot felul. Au de ales, de exemplu, între mazăre, fasole sau ștevie, au trei meniuri de fiecare dată, la alegere. Se gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar.', a adăugat acesta.

Este împotriva medicamentelor

Nu este prima oară când Silviu Prigoană subliniază faptul că medicamentele nu sunt bune! Acesta susține că dacă unul dintre băieți este încercat de o răceală, îi oferă usturoi, ceapă și freshuri pentru a-și reveni. Ba mai mult, el a subliniat că fii săi nu mănâncă mâncare gătită la Adriana Bahmuțeanu acasă deoarece aceasta nu gătește.

Eu sunt împotriva medicamentelor de orice fel. Dacă le curge nasul, îi duc în pisină, după le dau usturoi și ceapă, iar dimineața freshuri. Și sunt trei ani de când nu au făcut nici febră. Fără nurofen sau altceva, medicamentele le fac praf ficatul. Nu sunt de acord. Ei sunt mari acum și selectivi, cer mâncare gătită și când se duc acolo și merg de obicei la mămica ei să le facă ea. În partea cealaltă, la ea acasă, nu prea se gătește, pentru ce să aprinzi aragazul la două săptămâni', a încheiat el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton