Copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt au ieșit singuri în oraș. Cum arată Pax, Zahara, Shiloh și Knox în prezent

 Dumba Gabriela
.

Pax, Zahara, Shiloh și Knox, patru dintre copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt, au crescut și ies singuri în oraș. Adolescenții au fost văzuți la o cafea în Los Angeles, zilele trecute, o ipostază rară pentru ei pentru că nu reușesc să se reunească foarte des cu toții. Iată cum arată copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt în prezent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Shiloh (17 ani), Knox (14 ani), Zahara (18 ani) și Pax (18 ani) au mers împreună la o cafenea, de unde au plecat cu băuturi reci, perfecte pentru vremea caldă. Zâmbitori și vorbăreți, cei patru nu s-au arătat deranjați nici de atenția primită de la paparazzi.

310 276 920310 276 920

Copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt au crescut și abia mai pot fi recunoscuți

Shiloh a fost văzută cu un matcha cu gheață într-o mână și o cafea cu gheață în cealaltă, în timp ce era îmbrăcată lejer cu un hanorac roșu cu glugă, pantaloni scurți de blugi negri tăiați și adidași.

Pax și Knox erau îmbrăcați la fel, în tricouri albe și pantaloni de culoare închisă, deși fratele mai mare și-a accesorizat look-ul cu un colier cu pandantiv în formă de extraterestru și ochelari de soare.

Între timp, Zahara a rămas discretă într-un hanorac negru, blugi albaștri și și-a acoperit fața cu o mască neagră. Nu au fost văzuți la ieșirea rară între frați ceilalți doi copii ai cuplului, Maddox, 21 de ani, și sora geamănă a lui Knox, Vivienne, potrivit elle.ro.

Citește și: Sfaturi de la Daniel Buzdugan pentru o vacanță ieftină și frumoasă în Grecia: „Cel mai important lucru…'

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși, umilite pe un aeroport din Germania: „Ne plimbă ca pe oi'. Ce au pățit artistele după ce s-a anulat un zbor Wizzair

Angelina Jolie și Brad Pitt se ceartă pe custodia copiilor

Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, și Jolie, în vârstă de 48 de ani, și-au crescut împreună cei șase copii până când s-au despărțit în 2016, după 12 ani de căsnicie. Pitt a fost acuzat că l-a „sufocat și l-a lovit' pe fiul lor Maddox în timpul zborului devenit celebru din Franța spre Statele Unite, deși nu a fost niciodată găsit vinovat. Actorul a negat afirmațiile.

„Când unul dintre copii a sărit în apărarea Angelinei Jolie, Pitt s-a aruncat spre propriul său copil, iar Jolie l-a apucat din spate pentru a-l opri. Copiii s-au repezit înăuntru și toți au încercat, cu curaj, să se protejeze unul pe altul. Înainte de a se termina, Pitt a încercat să-l sufoce pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul peste față. Unii dintre copii l-au rugat pe Pitt să se oprească. Toți s-au speriat', se arată într-un raport prezentat în instanță.

De atunci, foștii soți au fost implicați într-o luptă acerbă pentru custodie și au devenit legal separați în 2019. În mai 2021, actorul din „Bullet Train' a avut o victorie aparentă în instanță, când a obținut custodia comună a copiilor lor. Dar decizia a fost ulterior anulată și au continuat să se certe în instanță.

Brad Pitt susține că Angelina Jolie a colaborat în secret cu Yuri Shefler pentru a se asigura că el nu va afla de vânzarea Château Miraval. Noile documente susțin că Jolie „nu a mai vrut să-i vândă lui Pitt” în urma „hotărârii nefavorabile privind custodia”, când li s-a acordat custodia comună a celor șase copii. Decizia a fost ulterior anulată.

„Decizia ei de a înceta negocierile cu Pitt a fost intenționată și pretextuală. După cum va fi demonstrat în cadrul procesului, acțiunile lui Jolie au fost neconforme cu legea, rănindu-l grav și intenționat pe Pitt și au îmbogățit-o pe nedrept”, se arată în documentele depuse la Curtea Superioară din L.A.

Mai mult, Brad crede că fosta soție l-a ales intenționat pe Shefler pentru a-i vinde partea ei pentru că a știut că va dăuna afacerii din cauza legăturilor rusului cu Vladimir Putin.

„L-au forțat pe Pitt într-un parteneriat cu un străin și, mai grav, un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare”, se mai arată în acte. Actorul spune și că vânzarea contravine ideii pe care el și Angelina au avut-o la început, aceea ca Miraval să devină un cămin pentru cei șase copii ai lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton