Detalii neștiute despre copilăria Danei Roba: "Tatăl meu era foarte violent". Ce decizie a luat vedeta la 19 ani

 Dumba Gabriela
.

Dana Roba nu a avut o copilărie frumoasă și restricțiile de acasă au determinat-o ulterior, la vârsta majoratului, să fie o tânără rebelă. Dana Roba povestea, într-un interviu mai vechi, că a crescut într-o familie pocăită, dar tatăl său era extrem de violent și la 19 ani nu a mai suportat calvarul. Dana Roba a decis atunci să plece de acasă și să facă tot ce nu i s-a permis până atunci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În trecut, invitată în platoul WOWbiz.ro, Dana Roba a vorbit despre regulile impuse în familie și momentele de fată rebelă pe care le-a trăit după ce a plecat de acasă, la vârsta de 19 ani. Tatăl Danei Roba a fost extrem de strict în ceea ce privește religia și chiar ea l-a numit, în emisiunea Corneliei Ionescu, „un om violent”.

4ef93e5fb38880c4b144dd9e90ea95b64ef93e5fb38880c4b144dd9e90ea95b6

Dana Roba a crescut lângă un tată violent

Dana Roba a mărturisit că s-a născut într-o familie pocăită, însă nu dorește nimănui să fie așa și a mărturisit că tatăl său era un bărbat extrem de strict, dar și violent.

„Eu crescusem într-o familie de pocăiți, dar un fel de pocăiți altfel. Eu nu aș vrea să fie nimeni așa. Tatăl meu era foarte violent. El mereu spunea eu te-am făcut, eu te omor, trebuie să fii pocăit!

Ei, așa normal că am viața cea mai rebelă. Am avut o viață ok înainte, dar eram păcătoasă”, a povestit Dana Roba, în 2020, la WOWnews.

La 19 ani a plecat de acasă, așa cum a povestit chiar ea și a urmat o perioadă în care a ales să fie mai rebelă, tocmai ca să le facă în ciudă părinților ei.

„Am făcut toate asta doar ca să îi fac în ciudă tatălui meu. Eu am mers la biserică până la 19 ani și la 19 ani nu l-am mai suportat efectiv pe tata și am plecat de acasă, dar nu am făcut absolut nimic rău, nu am dat în cap la nimeni”, a mai explicat ea.

Citește și:Cum o protejează Liviu Teodorescu pe soția sa de când este însărcinată: „Iulia poartă tot greul în perioada asta. Nu am decât să…'

Citește și:Cum se simte acum tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: „Este în continuare la ATI, dar putem confirma evoluția favorabilă…'

Citește și:Cristina Spătar a răbufnit după nunta cu Vicențiu Mocanu. Ce a enervat-o pe artistă: „Vreau să transmit tuturor acelora care țin să…’

Cum s-a schimbat viața Danei Roba după ce s-a pocăit

La rândul său, după perioada în care a fost mai rebelă, Dana Roba a povestit că l-a cunoscut singură pe Dumnezeu și spunea că pocăința vine în suflet și nu felul în care te îmbraci sau te comporți.

„În momentul în care am avut eu întâlnirea mea cu Dumnezeu și cum îl văd eu pe Dumnezeu acum, consider că asta înseamnă o viață de om schimbat și de om pocăit. Pocăința înseamnă în suflet și nu în hainele de pe mine. Ok… să nu umblăm cu sânii pe afară(…) Atunci erau și alți ani, aveam 20 de ani”, a mărturisit Dana Roba, în trecut.

Dana Roba și soțul ei, Daniel Balaci, s-au cunoscut după ce s-au pocăit amândoi. Un apropiat a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar în câteva luni s-au și căsătorit.

„Noi ne-am cunoscut după ce ne-am pocăit amândoi. Noi umblam prin aceleași localuri din Timișoara, dar noi doi nu ne-am văzut niciodată. Noi nu ne-am cunoscut decât în momentul în care un prieten comun de la biserică ne-a făcut cunoștință și noi deja aveam 7 luni de când eram la aceeași religie”, a mai explicat ea, potrivit wowbiz.ro.

Dana Roba, desfigurată cu un ciocan de soțul ei

Dana Roba a fost lovită cu ciocanul în cap de soțul ei, chiar în timp ce dormea. Din fericire a scăpat cu viață, dar este desfigurată și traumatizată în urma situației îngrozitoare prin care a trecut.

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor.

Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.(…)Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat.

Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort.(…) Când o să mă fac bine, o să vreau să dau ochii cu el, pentru că am fost o femeie foarte bună! Nu a muncit nicio zi din viața lui. Eu am muncit pentru toată lumea și am întreținut doi copii foarte bine! Fetele mele au fost la școli private.

Și când am considerat că nu mă mai iubește, în ianuarie, când am împlinit 7 ani de căsătorie nu mi-a cumpărat o floare! Și atunci mi-am dat seama că omul nu mă mai iubește și că nu mai vrea să continue cu mine. Și am zis ok, atunci am să bag divorțul. Și am băgat divorțul, pe cale amiabilă. Noi peste două zile înainte să mă bată aveam de semnat pe cale amiabilă la notar”, a declarat Dana Roba pentru România TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton