Copilăria Ilincăi Vandici. Vedeta era nevoită să meargă la cules de cartofi

 Pirvu Cristina
.

Copilăria Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a trăit la ţară până în clasa a noua. S-a bucurat de toate privilegiile satului în care primar era chiar tatăl ei. Vremea a trecut şi ea a evoluat, însă e recunoscătoare pentru tot!

Prezentatoarea TV a fost mai sinceră ca niciodată şi a povestit la Interviurile VIVA! că mulţi ani de zile a trăit la ţară. Copilăria sa a fost deosebit de frumoasă, îşi aminteşte de mama sa, de sora şi de tatăl ei, stâlpul familiei.

De micuţă avea responsabilităţi, ba chiar mergea la muncile câmpului. Declară cu mândrie că a fost o perioadă deosebită din viaţa ei. Apoi vedeta şi-a dorit să evolueze, a studiat la oraş, iar apoi s-a şi mutat în Bucureşti.

„Eu nu m-am născut în Oradea. Am stat în comuna Măgeşti. Până în clasa a noua am locuit acolo. (…)

Copilăria, una dintre cele mai fericite. Am avut şansa să nu ne lipsească nimic, chiar dacă era perioada comunistă. Tata era primar şi putea ieşi mai uşor din ţară. Am muncit foarte mult, m-am dezvoltat foarte mult şi am trăit situaţii care m-au ajutat acum.

Trăind la ţară, am muncit în grădină, am plantat, am cules, am făcut tot ce presupune muncile agricole. La cules de cartofi, tot. În limita posibilităţilor mele ca un copil. Ştiam că trebuie să muncim pentru ce punem pe masă în fiecare zi.

Din clasa I aveam activităţi extraşcolare, dans sportiv, balet. Nu puteam participa dacă aveam note mai mici de 8.”, a declarat Ilinca Vandici.

 

Ilinca Vandici, în lacrimi la 10 de ani de moartea tatălui său

În anul 2008, tatăl Ilincăi Vandici, fost primar în comuna Măgeşti, acolo unde a copilărit vedeta, s-a stins din viaţă. Bărbatul suferea de cinci ani de zile. A stat în internat in spital, medicii l-au monitorizat mereu, însă nu au putut să îl mai ajute.

Ilinca, sora ei şi mama au suferit tare mult la decesul acestuia. El era stâlpul familiei, cel pe care se bazau ele. Ilinca a trecut prin momente dureroase atunci. Se afla în Bucureşti, iar mama sa a chemat-o de urgenţă acasă, să îşi vadă tatăl. La câteva ore după ce au vorbit, tatăl acesteia a murit, după ce şi-a luat rămas bun. Ea avea 21 de ani,

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton