Corina Bud, pregătită să devină mamă a doua oară: "Un copil e întotdeauna binevenit". Cum se înțelege cu fiul ei și în ce relații a rămas cu fostul soț

 Radulescu Ruxandra
.

Corina Bud, pregătită să devină mamă a doua oară. Corina Bud a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor și s-a focusat pe creșterea fiului ei, Robin. Vedeta e divorțată de tatăl copilului, însă trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un nou partener și recunoaște că i-ar mai plăcea să aibă un copil. Corina mărturisește că s-a străduit să-l educe cât mai frumos pe băiatul ei, Robin, și să-l țină departe de droguri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Bud, pregătită să devină mamă a doua oară. Corina Bud se simte o femeie împlinită la vârsta de 43 de ani. Vedeta este mama unui băiat de 15 ani, de a cărui educație se ocupă constant, însă nu a uitat nici de marea ei pasiune, muzica. Corina Bud a divorțat de Nelu Bud, tatăl fiului ei, în urmă cu câțiva ani, iar în prezent are o relație armonioasă cu un nou partener. Cântăreața a mărturisit, recent, că i-ar plăcea să mai aibă un copil, dar a spus și cum se străduiește să-l păzească pe fiul adolescent, Robin, de pericolele ce-l pândesc în această perioadă vulnerabilă.

corina-bud-la-perfuzii2corina-bud-la-perfuzii2

Corina Bud, pregătită să devină mamă a doua oară

Corina Bud se simte mai împlinită ca oricând. Și-a refăcut viața alături de un nou partener, după divorțul de Nelu Bud, tatăl fiului ei, Robin. Cântăreața se simte pregătită să devină din nou mamă, chiar dacă nu și-a făcut planuri clare, în această privință.

Citește și: La 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaunul cu rotile, Anamaria German divorțează de al doilea soț: „Oamenii își schimbă, la un moment dat, sentimentele…’ / EXCLUSIV

Citește și: Emilia Popescu joacă în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1: „Nu seamănă deloc cu nimic din ce am făcut până acum. Ce relație are actrița cu fiica ei / EXCLUSIV

„Nu mi-a plăcut niciodată să forțez lucrurile. Dacă se va întâmpla, de ce nu? Robin e deja mare. Nu zic nu nicodată. Nu opun rezistență, dar nici nu forțez lucrurile. Un copil e întotdeauna binevenit.

Nu m-am recăsătorit, sunt într-o relație și-mi e foarte bine așa. Sunt happy așa. Eu nu am fost niciodată căsătorită, nu e o prioritate. Important e să fiu bine.Se văd, se ocupă și el. Merge și la tatăl lui. Ne consultăm, toate sunt bune. Toți urmărim ca copilul să fie bine. Chiar dacă e perioada asta a adolescenței, educația pe care i-am dat-o contează.„, a declarat Corina Bud, pentru CanCan.

Corina Bud, despre siluetă: „Mănânc sarmale și slănină”

Corina Bud arată extraordinar și își etalează silueta tonifiată, de model, cu fiecare ocazie. Vedeta mărturisește că duce un stil de viață sănătos. Vedeta nu consumă alcool și mâncare de la fast-food.

Fac sport și mănânc. Nu țin diete, dar sunt zile în care cumva echilibrez situația. Am un mod de viață destul de sănătos. Beau puțin. Nu pierd nopțile. Acum chiar sunt în formă bună. De asta îmi și permit să port anumite ținute.

Mănânc de toate, dar nu fac excese. În vacanțe mănânc foarte mult, dar când petrec, a doua zi mănânc foarte puțin. Evit dulciurile, le consum doar ocazional, îmi plac prăjiturile de casă. Am renunțat la sucurile acidulate. Mănânc și sarmale, și slănină. Dar niciodată nu aș consuma fast-food. Se întâmplă foarte rar să merg acolo.” a mai mărturisit Corina Bud.

Ce sfat de viață i-a dat Corina Bud fiului ei

Corina Bud este mama mândră a unui unui băiat adolescent, Robin, în vârstă de 15. Vedeta este conștientă de pericolele ce îl pândesc pe fiul ei și pe cei de vârsta lui, în această perioadă a vieții, mai ales cânnd vine vorba de substanțele insterzise. De aceea, Corina Bud se străduiește să îi ofere băiatului o educație cât mai solidă și să comunice cât mai multe cu acesta.

I-am spus să-și aleagă tot timpul prietenii cu grijă. Pentru că prietenii te pot ridica sau te pot trage în jos. El a înțeles treaba asta. Se uită la documentare despre droguri. Știe că doar la distrugere duc și are consecințe pe termen lung. Din punctul acesta de vedere, e foarte matur. La o petrecere, să mai bea un coktail, nu e o problemă. Dar drogurile îi distrug viața, de aceea discutăm și îi suntem prieteni. Ca părinți, trebuie să fii acolo, tot timpul lângă copil. Noi asta facem, comunicăm mult, povestim. Dar îi dau libertate, nu-l poți ține în casă, ca apoi să o ia razna.” a adăugat Corina Bud.

Cum își întreține tenul Corina Bud: „Nu sunt adepta injecțiilor”

Corina Bud arată minunat, însă spune că nu este adepta intervențiilor estetice, cum ar fi injecții cu botox, sau cu acid hialuronic.

Nu sunt adepta injecțiilor. Dar fac proceduri non-invazive, cum ar fi morfeus, o procedură care-ți stimuealză colagenul. La mine tenul e perfect. Mai un laser de toamnă, și atât. Evit acidul și botoxul pentru că-ți schimbă fizionomia, deformează trăsăturile.Fac trei ședințe la două luni, apoi una de întreținere. Nu fac nici măcar masaje anticelulitice.„, a mărturisit Corina Bud.

Corina Bud nu este adepta operațiilor estetice

Deși Corina Bud are un trup tonifiat, vedeta spune că nu a făcut sport la viața ei și că s-a apucat abia recent de antrenamente. De asemenea, cântăreața nu e interesată nici de implanturi în zona sânilor.

Sunt tipologia deliciosă. Am posterior ca al lui J LO, ce-mi mai trebuie silicoane? Eu sunt minionă, cum aș arăta eu cu două bidoane? Sub nicio formă. Plus că am sâni frumoși. Sunt rotunzi. Nu-mi doresc alții. Am zis că la 80 de ani mă tunez. Vreau să arăt beton, atunci fac operații și de toate. Deși s-ar putea rămâne tunată, la cât de bine mă întrețin. M-am conservat bine.

E genetic. Sport n-am făcut, aveam doar tentative. Acum fac, m-am apucat. Și picioarele le am avut mereu musculoase, iar când mergeam la sală se umflau prea tare. Acum, de la o anumită vârstă, a început și la mine să mai apară un semn. Am fund, sâni mari am avut când am alăptat. Nu mi-a plăcut deloc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton