Corina Bud revine la TV după o perioadă de mulți ani în care a fost absentă: ”Îmi place să-l prioritizez pe fiul meu, dar cred că astea e menirea mea. Flama e în mine și...”

.

Corina Bud revine pe micile ecrane după o perioadă de mai mulți ani în care a fost absentă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în prezent Corina Bud este o prezență destul de rară în showbiz-ul românesc. Deși își ține fanii la curent cu viața ei privată prin intermediul rețelelor de socializare, încă de când s-a retras de pe micile ecrane, pentru a se dedica rolului de mamă, a apărut tot mai rar în emisiunile TV. Acum însă revine pe micile ecrane. Iată unde o vei pute vedea, dar și când!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Bud nu are nevoie de prea multe descrieri, chiar dacă a dispărut pentru o perioadă de pe micile ecrane. Toată lumea știe faptul că a făcut senzație în industria muzicii, în anii 2000. După ce a devenit mamă a decis însă să se preocupe de fiul ei, renunțând la viața mondenă. Chiar și așa însă, la muzică nu a renunțat niciodată.

whatsapp-image-2023-12-21-at-16.57.35-1whatsapp-image-2023-12-21-at-16.57.35-1

Citește și: De ce a decis Corina Bud să nu mai apară la TV o perioadă și ce a făcut în tot acest timp: „Oferă o altă viziune asupra vieții'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Corina Bud, după ce s-a retras din showbiz, pentru o perioadă: „Cel mai important a fost să-l fac pe copilul meu om”

Citește și: De ce nu vrea Misha să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț, deși artistul și-ar dori: „A renunțat la o carieră, iar eu am trădat-o”

Citește și: Cum vor petrece Teo Trandafir și fiica ei, Maia, Crăciunul: „Uităm esența și mi se pare cumplit că ne concentrăm pe mâncăruri și podoabe”

Corina Bud revine la TV după o perioadă de mai mulți ani în care a fost absentă

Fiul Corinei Bud a crescut și este deja un adolescent de 14 ani, astfel că artista se poate reîntoarce la marea ei pasiune și anume muzica și televiziunea. Recent, a dezvăluit că a fost invitată să participe la revelionul de la Pro TV și susține că momentul ei este unul dintre cele mai impresionante. Ce-i drept, a lipsit mult timp de pe micile ecrane, astfel că revenirea nu putea să fie decât una extraordinară!

Este cel mai tare Revelion, în primul rând, și cred că cei de acasă nu pot rata energia pe care am emanat-o în studio. Toată lumea s-a ridicat în picioare, a dansat, s-a simțit că cei prezenți s-au bucurat de momentul meu. Chiar dacă nu am mai avut o constanță în apariții, flama e în mine și am fost binecuvântată cu muzica care aduce multă energie. Cred că asta e menirea mea, să bucur oamenii și ei să mă bucure pe mine.„, a declarat Corina Bud pentru Ego.

Corina Bud: „Nu am mai apărut de mulți ani și mă bucur că am fost invitată„

Corina Bud se menține foarte bine, iar vârsta de 43 de ani este, fără doar și poate, doar un număr pentru ea. Reușește cu brio să aibă grijă de fiul ei și totodată să meargă la concerte și să evolueze din ce în ce mai mult pe plan profesional. Totuși, invitația la revelionul de la Pro TV i-a adus instant zâmbetul pe buze, fiind sigură că numărul ei o să cucerească pe toată lumea în noaptea dintre ani.

„Când un artist face ceva, se bucură dacă vede reacția și energia pe chipul lor. Nu am mai apărut de mulți ani pe TV și mă bucur că am fost invitată. Îmi place să-l prioritizez pe fiul meu. Așa că sper ca oamenii să fie alături de noi. Vă propun să iasa nebunie pe momentele mele și să vă distrați maxim, să fie o adevărată petrecere. Sper să apuc și eu să văd…dacă voi fi pe scenă la concerte, sigur o voi face în reluare', a mai continuat Corina Bud pentru sursa menționată mai sus.

Cum petrece Corina Bud sărbătorile de iarnă

Corina Bud nu a dat mai multe detalii despre revenirea ei pe micile ecrane, astfel că momentan a dezvăluit doar că apare în Noaptea dintre ani la Revelionul de la Pro TV. Deși fanii își doresc cu siguranță să o vadă mai des, momentan lucrurile sunt incerte. Artista a explicat că, cel mai probabil, în noaptea dintre ani o să fie pe scenă, însă până atunci se bucură de spiritul Crăciunului alături de familia ei,

„Nu aș putea spune că am anumite tradiții, poate doar că mănânc bine sau mă răsfăț acasă cu toate bunătățile făcute de mama mea, cozonac, salată de boeuf, piftie sau alte mâncăruri. La noi, la țară, e un obicei frumos când vin copii și colindă îmbrăcați în portul tradițional și îmi place foarte mult, le dai dulciuri, nuci și țin foarte mult la tradiții și obiceiuri de la țară. Sunt lucruri autentice, pe care în București nu le mai simți neapărat.Acolo este o atmosferă de sărbătoare pe care o simt în fiecare celulă. Sunt mai calmă, mai liniștită, în perioada Sărbătorilor și mă bucur de cei dragi', a mai spus Corina pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton