Corina Caciuc a împlinit 32 de ani. Fotografia emoționantă postată de Laurențiu Reghecampf de ziua iubitei sale

.

Corina Caciuc a împlinit 32 de ani, iar Laurențiu Reghecampf, iubitul și tatăl copiilor ei, a ținut să o sărbătorească și în mediul online, unde a postat o fotografie cu ei doi într-o ipostază tandră. Curând, familia lor se va mări cu un nou membru, iar fericiții părinți așteaptă cu nerăbdare momentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Corina Caciuc a împlinit 32 de ani. Partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf este sărbătorita zilei, iar cu această ocazie, iubitul ei i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare. Corina i-a dăruit antrnorului un băiețel care-i seamănă leit, iar curând cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară.

18-laurentiureghecampf-218-laurentiureghecampf-2

Corina Caciuc a împlinit 32 de ani

La 32 de ani, Corina Caciuc poate spune că are tot ce-și dorește. Un partener de viață care o divinizează, un băiețel superb, iar peste scurt timp va deveni din nou mamă, tot de băiat. Azi, la ceas aniversar, partenerul ei de viață, Laurențiu Reghecampf, a ținut să o serbeze pe iubita lui și în mediul virtual, așa că a postat o fotografie cu ei doi într-un moment de tandrețe, alături de urarea „La mulți ani!'.

Citește și: Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă. Nunta lor are loc în toamnă

Citește și: Ce planuri are Maria Lungu pentru Survivor All Stars: „Simt că data trecută nu a fost suficient. Vreau să…. A fost implicată în ample scandaluri, în sezonul 4

Citește și: Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera și a făcut-o să demisioneze. Cu ce pagubă s-a ales: „Credea că o să îi cer bani. A început țipe la mine și…

Fanii au apreciat imediat superba fotografie alb-negru și au felicitat-o pe Corina Caciuc cu ocazia zilei de naștere, dar și pe Laurențiu Rghecampf pentru familia frumoasă pe care o are.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit părinți acum doi, când tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Liam. Anul acesta, Corina și Laurențiu Reghecampf vor deveni părinți pntru a doua oară.

Cum a început relația dintre Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre începutul relației cu Corina Caciuc, după ce s-au făcut o mulțime de speculații cu privire la modul cum s-au cunoscut, dar și la întinderea în timp a poveștii lor de dragoste. Acesta a mărturisit că a remarcat-o pe iubita sa la o petrecere, iar ulterior a început o relație cu ea. 

‘Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. (…) Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă’, spunea Reghe în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton