Corina Caragea a ajuns pe patul de spital, în vacanța din Thailanda: "Chiar dacă nu prea arăt, sunt...". Ce a pățit vedeta PRO TV

 Oana Pantazi
.

O împătimită a călătoriilor și a destinațiilor exotice, Corina Caragea a avut ghinion în vacanța pe care a petrecut-o recent în Thailanda, unde a avut parte de un accident nedorit, cel mai probabil cauzat de lipsa de atenție. Vedeta PRO TV a ajuns pe patul de spital, iar vacanța ei nu s-a încheiat în cel mai plăcut mod.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea, prezentatoare știrilor sportive de la PRO TV, a avut parte de un accident neplăcut și s-a strezit pe patul de spital în vacanța pe care a petrecut-o recent în Thailanda. Carismatica știristă le-a împărtășit fanilor ei din social media vestea proastă, însă a mărturisit că accidentul nu a împiedicat-o totuși să-și ducă vacanța până la capăt.

414949691_919689106184669_1563086625273988657_n414949691_919689106184669_1563086625273988657_n

Corina Caragea, pe patul de spital în vacanța din Thailanda

Aflată în vacanță în exotica Thailandă, Corina Caragea a avut parte de un accident care a trimis-o direct pe patul de spital. Cel mai probabil, după câte le-a dezvăluit vedeta PRO TV fanilor ei din social media, s-a împiedicat și a căzut, însă cu siguranță căzătura a fost una destul de urâtă după numărul și mărimea bandajelor care se vedeau în poza postată chiar de ea de pe patul de spital.

Citește și: Cât a plătit Corina Caragea, pentru masa de prânz, în Singapore: „Mănânc la împinge tava… plângi la propriu'

Citește și: Cum arată Corina Caragea nemachiată, la 40 de ani. S-a fotografiat complet naturală

Citește și: Cum au fost surprinși Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, în centrul Bucureștiului, după 15 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi

Asta nu a împiedicat-o să-și vadă însă de vacanță, Corina Caragea mergând la plajă, după externare, cu bandajele la vedere.

„Așa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine. Să vedeți adversarul meu, trotuarul! Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili. Nu trec așa rapid de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineață Știrile din Sport!', a scris Corina Caragea pe Instagram.

Corina Caragea a răbufnit după ce a fost criticată pentru fotografiile din vacanțe

Corina Caragea este o împătimită a călătoriilor și a bifat de-a lungul timpului unele dintre cele mai spectaculoase destinații. Pe contul personal de Instagram, știrista publică adeseori fotografii din vacanță, așa cum și-a obișnuit următorii. Deși a explicat că investește mult în pasiunea pentru călătorii, Corina Caragea a fost adesea criticată în mediul online, mulți întrebând-o despre sursele ei de venit. Deranjată de aceste insinuări, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a explicat cum de își permite să bifezze atâtea destinații exotice.

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani.

Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva’, a declarat Corina Caragea pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton