Corina Caragea, după vacanța din Asia: „Parcă tot orașul se uita la tine dezbrăcat, la duș sau pe toaletă”. Ce reguli ciudate au șocat-o

 Dumba Gabriela
.

Corina Caragea a făcut publice câteva impresii după vacanța din Asia. Când nu prezintă știri din sport la Pro TV, Corina Caragea călătorește! Iar destinația ei preferată este Asia. Corina Caragea s-a întors de curând dintr-o vacanță de două săptămâni în Asia, unde a vizitat Singapore și Coreea de Sud, dezvăluind ce anume a impresionat-o cel mai mult în această aventură. Corina Caragea recunoaște că sejurul în Asia a fost, fără îndoială, o ieșire din zona de confort.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea și-a spus impresiile după vacanța din Asia. Corina Caragea a dezvăluit cum a decurs vacanța în Singapore, unde a stat zece zile și unde a mai fost acum câțiva ani. În Coreea de Sud a ajuns acum, pentru prima dată. A fost uimită de obiceiurile din Seul, de regulile pe stradă, la magazine, în restaurante.

324501526_1472325413175914_4048852610907174093_n324501526_1472325413175914_4048852610907174093_n

Corina Caragea, după vacanța din Asia

Corina Caragea a petrecut o vacanță de neuitat în Singapore, acolo unde a fost cazată într-o „debara”, așa cum s-a exprimat vedeta Pro TV pe YouTube.

În Singapore am stat primele trei zile și ultimele trei. Într-adevăr, la prima oprire am nimerit un hotel deosebit. Arăta foarte bine, modern, aliniat cu viitorul, cu aparate de self check-in/out și roboți pe post de personal hotelier. Șocantă a fost dimensiunea camerei, dar și baia, care de fapt era în balcon și parcă tot orașul se uita la tine dezbrăcat – la duș sau pe toaletă.

Am mai stat în camere mici, Londra este un exemplu, pentru un preț mai mare, și știam asta, dar aici nu mă așteptam – nu aveam niciun dulap, săream patul ca să ajung la geam, chiuveta era lângă pat pe post și de noptieră, căci oricum în baie nu avea loc. A fost o provocare. La întoarcere am ales hotelul de lângă.

Mult, mult mai spațios. Dar personalul lasă de dorit când vine vorba de promptitudine, amabilitate, seriozitate. Și aici mă întorc la discuțiile lungi de pe conturile mele Social Media, unde oamenii dezbăteau înlocuirea umanului de către robot, cum ne pierdem joburile ușor-ușor.”, a povestit Corina Caragea într-un interviu pentru Libertatea.

Amenzi uriașe în Singapore: „Până la 1000 de dolari sau chiar 2 ani de închisoare pentru guma de mestecat'

Corina Caragea spune că în Singapore sunt amenzi uriașe, inclusiv pentru aruncarea gumei de mestecat pe jos sau pentru ascultat muzică la volum mare.

Singapore este cunoscut ca fine city'. Cu dublu sens. Este un oraș perfect – curățenie de îți vine să te descalți pe stradă, modern, totul este gândit cu atenție, construit cu grijă pentru prezent, viitor și mediu înconjurător, mult verde, multe opțiuni pe toate gusturile când vine vorba de restaurante, de cumpărături, de distracție, servicii, infrastructură impecabilă.

Dar toate astea vin și cu prețul unor amenzi uriașe și neobișnuite pentru noi, cum ar fi până la 1000 de dolari sau chiar 2 ani de închisoare pentru guma de mestecat, pentru aruncat orice pe jos, pentru dat muzica tare, pentru legat la rețeaua wireless a cuiva fără acord, dacă apari gol la fereastra ta, dacă mănânci în metrou etc. Prețurile mi s-au părut măricele, dar cred că raportul preț-calitate este corect. Îmi place și cum Singapore este acasă' pentru culturi așa multe și diferite.

Te poți plimba printre zgârie nori impresionanți, apoi prin Mica Indie, Cartierul Chinezesc, să faci pasul către strada arabă sau la un spectacol de pe alta planetă la Gardens by the Bay, unde pășești parcă în Avatar. Am povestit mai multe pe blog la prima vizită în Singapore, unde de exemplu, am fost pentru prima dată la Night Zoo'„, a mai spus Corina Caragea.

Citește și: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni’. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

Citește și: Celia și Roxana Nemeș, schimb de replici după ce soția lui Călin Hagima și-a expus casa de 1 milion de euro pe Internet: „Să scăpăm de aceste expresii nocive’

Citește și: În ce relații sunt acum Oana Roman și Marius Elisei, la 7 luni de la despărțire: „Dacă o să fie o împăcare cu el, nu o să mai…'

Aventuri de neuitat pentru Corina Caragea în Coreea de Sud

Corina Caragea a dezvăluit și ce anume a impresionat-o, dar și enervat-o în Coreea de Sud.

Aici rar găseam ceva scris în engleză, rar interacționam cu oameni care să înțeleagă un cuvânt măcar, ceva uzual în engleză, alfabetul nici el nu mi-era cunoscut și nici lor literele mele, așa că am fost dependentă de aplicația de traducere, ceea ce era destul de obositor. Până și la hotel mă înțelegeam cu o parte a personalului cu ajutorul aplicației.

Deși am descărcat aplicațiile locale, nu mi s-au părut ușor de folosit, erau și ele desigur tot în limba locală sau cereau să îți faci cont și aveai nevoie de card bancar sau de număr de telefon local. Așa că de câteva ori am luat autobuzul greșit, am ieșit din metrou unde nu trebuia sau m-am învârtit în același loc, am pierdut timp încercând să mă înțeleg cu taximetriștii care nu vorbeau niciunul engleză și nici nu înțelegeau destinația decât dacă le-o arătai scrisă în coreeană.

Mă așteptam ca în Coreea să întâlnesc tehnologia viitorului, să îmi prind urechile în diverse metode moderne de plată, acces, etc. Ei bine nu, erau diverse piedici pentru noi, turiștii: nu puteam plăti cu telefonul, nu puteam plăti decat cu un anume card bancar sau alții nu acceptau nimic din ce e mai sus, nici cash, ci numai un card anume local, de exemplu în autobuz. Nici bancomatele nu acceptau orice card. După câteva zile m-am obișnuit și mi-a fost mai ușor, dar e clar că a fost o ieșire din zona de confort. Și cui îi place asta?„, a mai povestit Corina pentru libertatea.ro.

Ce reguli ciudate și neplăcute a întâlnit Corina Caragea în Coreea de Sud

Corina Caragea a vorbit și despre câteva reguli ciudate întâlnite în Coreea de Sud.

Spuneam că e o altă planetă și adaptarea a fost mai grea – să tai carnea cu foarfeca, să merg la restaurant ca să îmi gătesc singură carnea primită crudă, pe grătarul integrat, să vânez un coș de gunoi pe stradă… fără succes, să înțeleg de ce la hotel aveam dreptul la o oră pe zi la piscină și aceea cu rezervare...

Să înțeleg de ce de multe ori nu aveam voie să probez hainele în magazin sau să îmi fac o poză, de ce văd oameni venind de la job la miezul nopții după o tură de… toată ziua, clătinându-se amețiți de băutura aceea locală, Soju.

Apropo este nepoliticos să refuzi un pahar, indiferent de motive, să înțeleg de ce le place puiul cu… bere sau mănâncă varză murată picantă la orice, de ce sunt fascinați de plușuri și desene animate, au o cafenea cu tema… caca, își beau cafeaua dintr-o cană în vas de wc, cum beau frappe de porumb, sunt campioni la operații estetice, când sunt așa tineri, frumoși și slabi cu toții și multe altele„, a mai dezvăluit Corina Caragea.

„Practic, din 7 zile în Seul, m-am bucurat de ultimele trei, când măcar nu a mai plouat și eu deja aveam toate cardurile necesare, mă descurcam cu aplicațiile de orientare, nu mai aveam probleme cu digestia și știam să folosesc wc-ul, nu râdeți. Am avut nevoie de manual de utilizare, instrucțiuni de folosire pentru baia din Seul, unde wc-ul avea o telecomandă cu multe semne necunoscute”, a recunoscut Corina.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton