"Un Alain Delon blond și frumos ca un înger. Când am vorbit prima oară cu el...". Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Dan Spătaru. Cum a reacționat artistul când i-a dezvăluit sentimentele ei

 Oana Pantazi
.

Anul acesta se fac 20 de ani de când marele artist nu mai e în viață, dar Corina Chiriac nu poate uita ce sentimente i-a purtat pe când era doar o copilă. Între ei erau 10 ani diferență, iar artistul deja devenise cunoscut în momentul în care Corina Chiriac s-a îndrăgostit nebunește de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac a mărturisit recent că a fost îndrăgostită de Dan Spătaru. Pe atunci ea avea doar 15 ani, în timp ce el împlinse 25 și era deja un artist consacrat. Mai mult, atunci când i s-a ivit ocazia, artista i-a și spus asta. Reacția lui Dan Spătaru a fost una incredibilă, în egală măsură savuroasă și amuzantă.

66

Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Dan Spătaru

Amândoi au devenit, în timp, două dintre cele mai mari nume ale muzicii ușoare românești, fiind doi artiști extrem de iubiți de public. Corina Chiriac a avut însă pentru colegul ei de braslă nu doar entimente de colegialitate, ci, după cum chiar ea a mărturisit, în tinerețe a fot îndrăgostită nebunește de Dan Spătaru.

„Am mai spus-o și o repet, când eu aveam 15 ani, existau doi soliști. Aurelian Andreescu pe brunet și Dan Spătaru, care era un Alain Delon blond și frumos ca un înger. Eu mă îndrăgostisem de Dan Spătaru. Și când am vorbit pentru prima oară cu el, i-am spus că am fost îndrăgostită de el și mi-a spus 'poți să îmi spui tu', a dezvăluit Corina Chiriac, la Antena Stars. 

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat

„Idila” lor s-a oprit acolo, însă artista vorbește foarte frumos despre Dan Spătaru, alături de care a cântat multă vreme.

„Mi-a povestit Horia Moculescu de perioada în care cânta cu Dan Spătaru în turneu. Mi-a spus că într-o zi au ajuns să facă un concert în plus, în alt oraș, iar un om a scris pe o foaie A4, cu creionul – „Astă seară cântă Dan Spătaru' și a venit tot orașul la concert.

Eu am avut bucuria de a-l cunoaște pe Dănuț și de a cânta în preajma lui. Avea un lipici cu totul aparte, acest om. O carismă, care nu se cerea afară. El avea o carismă a lui. Fiind un băiat timid, finuț, extrem de politicos cu toată lumea și mereu la locul lui. Nu dansa, nu făcea nicio mișcare extraordinară. Nu pentru că așa erau vremurile, ci pentru că așa era el. Totuși, transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el!', a spus Corina Chiriac, la kissfm.ro

Corina Chiriac, adevărul despre rivalitatea cu Angelea Similea

Corina Chiriac și Angela Similea sunt două dintre cele mai bune voci din muzica ușoară românească. De-a lungul carierei lor impresionante, cele două artiste au umplut săli de spectacole și au adus bucurie în sufletul oamenilor, prin talentul lor unic. Repertoriul Corinei Chiriac și al Angelei Similea cuprinde melodii de neuitat. Deși stilul celor două era diferit, apăruseră zvonuri, conform cărora ar fi fost rivale. 

Corina Chiriac a negat vehement zvonurile conform cărora, ea și Angela Similea ar fi fost rivale, pe vremea când erau la apogeul carierei. Artista susține că cele două aveau stiluri diferite, așa că se poate vorbi de o competiție.

Dar, nu trebuie să trăiască și presa din ceva? N-am avut, ce rivalitate, ce rivalitate să avem? Publicul este un monstru sacru, nu noi. Am mai dat acest exemplu, dar îl mai zic, că îmi place. În Sala Palatului sunt circa 5.000 de oameni, care vin, iau bilet, nu se cunosc între ei, nu au aceeași pregătire profesională, nu au nimic în comun, nu au aceleași preferințe muzicale, meserii, și, totuși, la anumiți artiști, aplaudă toți, la anumite numere aplaudă toți, mai tare decât la altele.

Dacă un artist reușește să-și creeze propriul lui personaj, propriul lui eu artistic, el nu poate intra în rivalitate. Eu, de exemplu, dacă acum ar mai fi trăit Charles Aznavour, ce rivalitate aș fi avut cu el? El ar fi cântat ‘La Boheme’ și eu aș fi cântat ‘Ce mică e vacanța mare!’. Ce rivalitate aș fi avut cu el? Mai explic?„, a declarat Corina Chiriac, pentru Impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton