Corina Chiriac împlinește 75 de ani. Imagini rare din copilăria artistei, cu ea, familia sa și casa părintească: „Scot din valiză doar acele amintiri care îmi fac plăcere”

.

Pe 26 octombrie 2024, chiar de Sfântul Dumitru, Corina Chiriac împlinește frumoasa vârstă de 75 de ani. Pentru a marca momentul, îndrăgita artistă le-a împărtășit fanilor ei, care o urmăresc pe rețelele de socializare, câteva imagini de colecție din copilărie. A publicat mai multe fotografii cu ea de când era mică, dar și cu părinții și nașa ei, o mătușă din partea tatălui pe nume Angelica.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Corina Chiriac împlinește 75 de ani de Sfântul Dumitru! Răsfoind cufărul cu amintiri, doamna muzicii a scos din sertar mai multe imagini de colecție de când era mică, dar și cu familia sa, pentru a marca această zi emoționantă. În fotografii apare și casa ei părintească, dar și nașa sa de botez, Angelica, de la care a primit al doilea nume.

447775932_482207480865425_5711014437320074610_n447775932_482207480865425_5711014437320074610_n

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu socrii. Medana Oprea: „Nu a făcut nicio diferență între mama mea și mama lui. Părinții mei știu…” Cum gestionează momentele tensionate din cuplu / EXCLUSIV

Citește și: Irina Rimes admite că relația cu David Goldcher e „cu bune și cu mai puțin bune”: „Așa s-a dezvoltat. A implicat pasiune, muncă, efort din ambele părți, adaptabilitate și multe altele…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a spus Corina Chiriac, la Festivalul Mamaia 2024, despre regretata Ioana Radu: 'Vai, ce frumos cânta…'. Cui i-a mai adus artista un omagiu

Citește și: Ce trucuri de frumusețe are Corina Chiriac, la 74 de ani: „Am multe reţete băbeşti, toate naturale'. Ce spune despre operațiile estetice

Corina Chiriac împlinește 75 de ani

Corina chiriac împlinește vârsta de 75 de ani pe data de 26 octombrie, de Sfântul Dumitru. Cu această ocazie, doamna muzicii românești a căutat în sertarul cu amintiri și a împărtășit mai multe imagini de când era copil, chiar și de când era bebeluș. Printre fotografii sunt și câteva cu părinții artistei, dar și cu Angelica – nașa sa de botez, sora tatălui. De altfel, puțină lume știe că interpreta a primit la naștere și numele Angela, de la nașa sa de botez.

Artista a mai postat o imagine din 1930 cu casa părintească, dar și cu preotul Mampré Biberian, 'cumnatul mamei cu soția Hasmig şi fiica Adriana, verişoara mea'.

'Pentru ziua mea, Partea 1. Dragii mei care urmăriți vreodată paginile mele, vă mulțumesc anticipat pentru vizionare! Grație micii mele echipe de colaboratori, voi fi prezentă, şi chiar dacă anul ăsta nu sunt acasă de ziua mea, bagajul îmi este veşnic plin de amintiri frumoase. De-a lungul anilor, am făcut curat, iertând şi aruncând o grămadă de balast… E o tehnică posibilă şi importantă pe care o voi prezenta cândva-undeva! Așa că, scot din valiză doar acele amintiri care îmi fac plăcere!', a scris Corina Chiriac pe Facebook, unde a postat mai multe imagini cu ea din copilărie, dar și cu familia sa.

Dieta prin care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista Corina Chiriac a avut întotdeauna mare grijă de aspectul ei fizic. Vedeta a mâncat mereu sănătos și a reușit să aibă o siluetă de invidiat, pe care multe femei și-ar dori-o.

Cu câțiva ani în urmă, vedeta a solicitat sprijinul unui medic nutriționist pentru a o ajuta să piardă în greutate. A urmat cu un regim disociat, care a ajutat-o să slăbească 35 de kilograme. Dieta consta în cinci mese pe zi, dintre care trei care erau mese principale și două gustări.

„Găteam seara și a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, pește la grătar cu spanac opărit, legume înăbușite, cașcaval cu ardei gras și astfel, între două filmări sau drumuri, făceam pauză și mâncam. Întotdeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumăpăram apă plată’, a spus artista atunci, conform click.ro.

Ce trucuri de frumusețe are vedeta

Corina Chiriac are mai multe trucuri de frumusețe de care ține cont. Artista urmează unele rețete băbești, naturale, care o ajută să aibă un ten frumos și sănătos. La vârsta de 75 de ani, marea doamnă a muzicii românești are mare grijă de aspectul ei fizic.

„Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece.

Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire', a mai declarat vedeta.

Foto: arhiva personală

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton