Corina Chiriac, pe scenă cu Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea. Ce i-a pus artista să facă și de ce a plâns prezentatoarea tv: ”Să-ți trăiască băiețelul. E un cântec frumos, de dragoste pentru mamă...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Corina Chiriac, pe scenă cu Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea! Ce i-a pus artista să facă pe cei doi prezentatori de la Kanal D. Artista le-a spus acestora să rămână pe scenă în timpul recitalului ei de la petrecerea Unica. Marea interpretă i-a recomandat lui Mihai Mitoșeru să se apuce de rap.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Corina Chiriac, pe scenă cu Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea! Ce i-a pus artista să facă pe cei doi prezentatori de la Kanal D. Îndrăgita artistă i-a pus să danseze și să cânte cu ea, spre deliciul audienței. Și pentru că i-a plăcut cum sună în stil rap 'Strada Speranței', cu Mihai Mitoșeru, interpreta are o idee nouă pentru această melodie.

41cdef61-5a38-458b-9c65-7a4f6d31f20941cdef61-5a38-458b-9c65-7a4f6d31f209

Citește și: Ce obiecte a donat Corina Chiriac Muzeului de Istorie a României: 'Rochiile mele de acum 50 de ani… ' Artista a strălucit la Petrecerea VIVA! 2024 / EXCLUSIV

Citește și: Corina Chiriac îi face parastas tatălui ei, compozitor de muzică simfonică: 'Era un bărbat frumos, miștocar, curta doamnele… ceea ce se numește un gagiu elegant…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Bianca Drăghiciu. A câștigat titlul de Photomodel of the World, la doar 17 ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: „Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec…”. Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

Corina Chiriac, pe scenă cu Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea

Marea doamnă a muzicii a făcut spectacol la petrecerea Unica, unde a susținut un recital de zile mari.

'Ce frumos. Felicitări', i-a spus Andreea Mantea, Corinei Chiriac. 'Stați lângă mine', le-a spus Corina Chiriac lui Mihai Mitoșeru și Andreei Mantea. 'Nu, că începe să ne placă și ne apucăm și noi de cântat, ca alții', a declarat Mihai Mitoșeru pe scenă.

'Uite ce rugăminte am, pentru că eu sunt prietenă cu mămica ta de la începutul carierei noastre… Mi-e dor de Camelia, pentru că e o fată specială', a spus Corina. 'Și ei de dvs', a răspuns Mitoșeru. 'Și pentru că tu ai un băiețel de 9 ani, ai spus, vreau să vă amintesc o piesă dulce, nostalgică. Se cheamă Mama, doar mama'. Nu ați mai auzit-o demult și nu se cântă de obicei la petreceri. Se cântă așa, în familie, când e vorba de ceva tandru. Fiți amabil, dați drumul la piesă. Să-ți trăiască băiețelul. E un cântec frumos, de dragoste pentru mamă. Și, te rog, să îi transmiți Cameliei toată prietenia și prețuirea mea, pentru o carieră excepțională', le-a spus Corina, Andreei și lui Mihai. Andreei Mantea i-au dat lacrimile de emoție, iar Corina Chiriac i-a spus să nu plângă.

Corina Chiriac i-a pus pe Mihai Mitoșeru și pe Andreea Mantea să danseze cu ea

Corina Chiriac i-a ținut alături de ea pe Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea pe tot parcursul recitalului ei. Artista a continuat cu piesele 'Îți mulțumesc' și 'Nu te enerva'. La ultima melodie, i-a spus lui Mihai Mitoșeru să cânte în stil rap, ceea ce s-a dovedit o idee extraordinară. Recitalul Corinei a continuat cu 'Vacanța Mare' și apoi cu 'Rața'. Solista le-a arătat celor două vedete de la Kanal D cum să danseze 'Rața', pe această melodie. 'Doamna Corina Chiriac, vă iubesc', a spus Mihai Mitoșeru.

Corina Chiriac: 'Te deleg să faci rap'

Corina Chiriac a fost încântată felul în care sună rap-ul pe muzica ei și i-a spus lui Mihai Mitoșeru că ar merge să facă asta. Mai mult, i-a și făcut această recomandare pentru viitor. Mihai a glumit că el și Mantea ar putea cânta, în parcare, la Sala Palatului… 'Te deleg să faci asta', a spus Corina, care a făcut senzație.

Dar, cel mai mult i-a plăcut Corinei rap-ul lui Mitoșeru la piesa 'Strada Speranței'. 'Acum îmi vine ideea de o variantă nouă la 'Strada Speranței'. Am vreo șase…', a mai punctat Corina Chiriac. 'Gata, s-a născut o variantă nouă a acestei piese', a mai spus artista.

Corina Chiriac a strălucit la Petrecerea VIVA! 2024

'Orice premiu este binevenit, mai ales când vorbim de o colecție de premii și, de ce să nu recunosc, mă bucur și de acest premiu, mai ales când revista VIVA! împlinește 25 de ani. Felicitări tuturor celor care contribuie la facerea acestei reviste. Și, Doamne ajută, să aveți încă 25 de ani, să apucați vremuri istorice și să vă amintiți că, la un moment dat, în 2024… ‘Cum o chema pe aia care a venit și a luat un premiu?', a declarat Corina Chiriac, pentru viva.ro.

Mă bucur că am fost în București, pentru că eu chiar mâine plec la Cluj. Mă bucur că organizatorii Festivalului TIF, care m-au invitat acum doi ani să deschid festivalul, anul acesta m-au invitat să-l închid și să particip la o seară frumoasă. Să particip la o seara cu vedetele care vor veni la festival… Nu știu încă toate numele, dar mă bucur mult că m-au invitat din nou. Le mulțumesc, pe această cale, organizatorilor și domnului Tudor Giurgiu. Clujul e frumos, este un oraș viu, mai ales când este vorba de Festivalul TIF. Am fost acum doi ani și am stat câteva zile cu ei, am văzut filme și a fost un eveniment important.', a mai spus marea interpretă.

Corina Chiriac: 'Mai mult decât atât, anul acesta, la Iași, voi participa la al șaptelea vernisaj al donației mele către Muzeul de Istorie… Donație care este în turneu prin țară'

Corina Chiriac va mai participa la un eveniment important la Iași, la Festivalul Filmului Românesc ce se va desfășura în perioada 31 iulie- 4 august.

'Și, mai merg la un festival, la Festivalul Filmului Românesc de la Iași, peste câteva săptămâni, care împlinește 15 ani de existență. Anul trecut am deschis acel festival, alături de doamna Irina Nistor, doamna Ileana Popovici, de Tora Vasilescu… Am fost onorate noi, patru artiste. Mai mult decât atât, anul acesta, la Iași, voi participa la al șaptelea vernisaj al donației mele către Muzeul de Istorie… Donație care este în turneu prin țară.', a declarat Corina Chiriac, pentru viva.ro.

Foto: VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton