Ce obiecte a donat Corina Chiriac Muzeului de Istorie a României: ”Rochiile mele de acum 50 de ani... ” Artista a strălucit la Petrecerea VIVA! 2024 / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Corina Chiriac, apariție fabuloasă la Petrecerea VIVA! 2024. Îndrăgita interpretă din Generația de Aur s-a numărat printre premianții Galei Viva, eveniment care a reunit cele mai importante personalități din România. Ca de obicei, marea doamnă a muzicii românești a strălucit și a atras toate privirile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Corina Chiriac, apariție fabuloasă la Premiile VIVA! Vedeta este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, din generația ei. În ultimii ani a scris cărți și a donat mai multe obiecte și ținute de scenă Muzeului de Istorie. Îndrăgita artistă va cânta vineri la TIF, la închiderea acestei ediții, după ce, acum doi ani, a deschis festivalul de film.

447775932_482207480865425_5711014437320074610_n447775932_482207480865425_5711014437320074610_n
mitus-viva-30-1mitus-viva-30-1

Citește și: Corina Chiriac îi face parastas tatălui ei, compozitor de muzică simfonică: 'Era un bărbat frumos, miștocar, curta doamnele… ceea ce se numește un gagiu elegant…' / EXCLUSIV

Citește și: Corina Chiriac, după moartea lui George Nicolescu: 'Sunt tulburată. Și-a dus până la capăt un destin deosebit de greu. Nu am decât cuvinte de laudă…' / Ce amintiri au împreună

Citește și: Petrecerea VIVA! 25 de ani. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment monden al anului / Au strălucit pe covorul roșu în ținute spectaculoase: rochii superbe, machiaje extravagante, accesorii exclusiviste

Citește și: Laura Cosoi, superbă la Petrecerea VIVA! 2024, în ultima lună de sarcină. A îmbrăcat o rochie perfect mulată pe burtica de gravidă

Corina Chiriac a strălucit la Petrecerea VIVA! 2024

'Orice premiu este binevenit, mai ales când vorbim de o colecție de premii și, de ce să nu recunosc, mă bucur și de acest premiu, mai ales când revista VIVA! împlinește 25 de ani. Felicitări tuturor celor care contribuie la facerea acestei reviste. Și, Doamne ajută, să aveți încă 25 de ani, să apucați vremuri istorice și să vă amintiți că, la un moment dat, în 2024… 'Cum o chema pe aia care a venit și a luat un premiu?', a declarat Corina Chiriac, pentru viva.ro.

'Mă bucur că am fost în București, pentru că eu chiar mâine plec la Cluj. Mă bucur că organizatorii Festivalului TIF, care m-au invitat acum doi ani să deschid festivalul, anul acesta m-au invitat să-l închid și să particip la o seară frumoasă. Să particip la o seara cu vedetele care vor veni la festival… Nu știu încă toate numele, dar mă bucur mult că m-au invitat din nou. Le mulțumesc, pe această cale, organizatorilor și domnului Tudor Giurgiu. Clujul e frumos, este un oraș viu, mai ales când este vorba de Festivalul TIF. Am fost acum doi ani și am stat câteva zile cu ei, am văzut filme și a fost un eveniment important.', a mai spus marea interpretă.

Corina Chiriac: 'Mai mult decât atât, anul acesta, la Iași, voi participa la al șaptelea vernisaj al donației mele către Muzeul de Istorie… Donație care este în turneu prin țară'

Corina Chiriac va mai participa la un eveniment important la Iași, la Festivalul Filmului Românesc ce se va desfășura în perioada 31 iulie- 4 august.

'Și, mai merg la un festival, la Festivalul Filmului Românesc de la Iași, peste câteva săptămâni, care împlinește 15 ani de existență. Anul trecut am deschis acel festival, alături de doamna Irina Nistor, doamna Ileana Popovici, de Tora Vasilescu… Am fost onorate noi, patru artiste. Mai mult decât atât, anul acesta, la Iași, voi participa la al șaptelea vernisaj al donației mele către Muzeul de Istorie… Donație care este în turneu prin țară.', a declarat Corina Chiriac, pentru viva.ro.

Corina Chiriac și-a donat rochiile și mai multe obiecte la Muzeul de Istorie

Corina Chiriac și-a donat rochiile și mai multe obiecte la Muzeul Național de Istorie a României, în urmă cu trei ani. Vedeta este bucuroasă să își revadă rochiile pe care le-a purtat pe scenă, în cariera sa.

'Marea parte a donației mele nu pleacă, de obicei. Sunt 300 de obiecte, care foarte multe sunt acte, documente vechi, pe care le-am avut în familie, de aproape 100 de ani de la bunici, de la străbunici, acte de tot felul… Și o să mă revăd cu premiile mele, cu rochiile mele de acum 50 de ani și cu oameni drăguți.', a mai spus îndrăgita artistă.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

Foto: VIVA, Dumitru Angelescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton