Corina Chiriac, după moartea lui George Nicolescu: ”Sunt tulburată. Și-a dus până la capăt un destin deosebit de greu. Nu am decât cuvinte de laudă...” / Ce amintiri au împreună

 Calin Maria Bianca
.

Corina Chiriac, reacție după moartea lui George Nicolescu. Anunțul prin care Andrei Păunescu a dat vestea cea tristă, și anume decesul solistului nevăzător, a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la un sfârșit atât de brusc pentru el, chiar dacă avea vârsta de 74 de ani. Acum, familia, prietenii, apropiații, dar și colegii de breaslă sunt distruși de durere, iar mesajele de doliu și condoleanțe curg în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După tragica veste că George Nicolescu, artistul care s-a născut orb, a murit, mai mulți artiști au transmis mesaje de condoleanțe soției îndurerate și copiilor regretatului George Nicolescu, printre care Daniel Iordăchioaie, Cezar Ouatu sau reprezentanții echipei Petrolul Ploiești, cărora artistul le-a compus imnul, dar și Corina Chiriac, care l-a cunoscut foarte bine de-a lungul carierei.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2015_07_15032260_2-61694317https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2015_07_15032260_2-61694317

Citește și: George Nicolescu, solistul nevăzător, a murit la 74 de ani. Andrei Păunescu: „Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea'

Citește și: George Nicolescu este plâns de colegii de breaslă. Artiștii au transmis mesaje de condoleanțe după ce au aflat că a murit: „Prefă-te, inimă, în stea!”

Citește și: Povestea de viață sfâșietoare a lui George Nicolescu. S-a născut orb, iar soția l-a îngrijit până în ultima clipă, după pensionare: „Îmi este foarte greu să mă duc la baie, o aștept pe ea să mă ajute'

Citește și: George Nicolescu, artistul din „Epoca de aur”, născut orb, nu mai are voie să cânte din cauza problemelor de sănătate: „Sunt bolnav, mă dor, merg greu”

Corina Chiriac, reacție după moartea lui George Nicolescu

Corina Chiriac a oferit o reacție, imediat după ce a aflat de moartea lui George Nicolescu, cel care i-a fost ani și ani de zile coleg de breaslă. A spus clar că vestea a tulburat-o, fiindcă nu se aștepta la un astfel de moment și nu a putut decât să transmită condoleanțe familiei regretatului artist, care s-a născut nevăzător, însă cu toate acestea a reușit atât de multe la viața lui, mai ales din punct de vedere profesional.

Acum am aflat și eu de 10 minute și sunt tulburată. În primul rând condoleanțe doamnei Geta, soția lui și restului familiei. Condoleanțe nouă, breslei de artiști.

Artista are numai cuvinte de laudă la adresa lui și a precizat că o să își aducă mereu aminte de el, mai ales prin prisma colaborării pe care au avut-o.

George a fost un băiat delicat, plin de umor, despre talent știe toată lumea că a avut un talent enorm datorită, probabil, sensibilității cu care s-a născut. Un coleg minunat, nu am decât cuvinte de laudă și mi-l voi aduce aminte întotdeauna pentru o colaborare care, din păcate, nu cred că a fost filmată', a declarat Corina Chiriac pentru Playtech.ro.

Ce amintiri are Corina Chiriac cu George Nicolescu

Printre altele, Corina Chiriac a dezvăluit și ce amintiri are alături de George Nicolescu din cariera ei și numeroase momente în care au colaborat sau au fost colegi prin prisma meseriei. Ba mai mult, a povestit și ce surpriză i-a făcut regretatul artist în urmă cu 20 de ani, chiar pe scenă.

„Acum vreo 20 de ani, eram împreună într-o deplasare, practic eram într-un juriu amândoi și sigur că eu în recitalul meu a trebuit să cânt și Strada Speranței. George a venit lângă mine pe scenă, zice: Stai, să-ți fac o surpriză!'

El vorbise dinainte cu băieții din orchestră și au făcut o variantă lăutărească, de un gust impecabil și a fost ceva atât de original, publicul s-a ridicat în picioare pentru el, surpriza, plus interpretarea, plus variantă. Eu nu m-am așteptat la această variantă, eram la fel de mirată că publicul, am vrut să văd ce se întâmplă cu cântecul.

Am cântat în același spectacol de mai multe ori, dar nu am cântat împreună, pentru că vocile noastre din punct de vedere al ambitusului nu se potriveau, dar am fost de multe ori în jurii împreună. Undeva într-un hard am și niște fotografii, o să le caut diseară.

Foarte bine m-am simțit în compania lui, venea întotdeauna însoțit de Geta și era o companie absolut încântătoare, plină de finețe și de umor', a continuat artista, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Corina Chiriac: „Și-a dus până la capăt un destin deosebit de greu'

Corina Chiriac a spus clar cât de mult l-a admirat pe George Nicolescu pentru eleganța cu care și-a trăit viața, fără să se lase doborât de problemele cu care s-a confruntat. De asemenea, mereu a apreciat stilul lui și caracterul, precizând că deși s-a născut nevăzător, a făcut o lume frumoasă!

„Dumnezeu să-l ridice în lumina Lui, pentru că e un om care nu a greșit cu nimic. Și-a dus până la capăt un destin deosebit de greu și l-a dus, vă asigur, cu multă eleganță, cu multă finețe, fără să deranjeze cu afecțiunea pe care a avut-o, am numai cuvinte de laudă. Îmi pare extrem de rău.

George face parte dintre acei prinți alături de Jean Constantin, de Amza Pellea, de doamna Carmen Stănescu, de Tamara Buciuceanu, de Dragă Olteanu Matei. Am avut adevărata casă regală a României, au fost marii artiști pe care eu i-am apucat de la 20 de ani pentru mine ca artistă. Cu siguranță am avut alte case regale de oameni de știință, de scriitori, cum a murit maestrul Monolescu, o altă pierdere. Deci România are mai multe case regale în funcție de breaslă, de aptitudini.

În ceea ce privește artiștii – balerini, actori, creatori de momente vesele umoristice vreau să-i pomenesc pe Puiu Maximilian, Aurel Sorin, Dan Mihăescu care scria toate textelele pline de șopârle lui Toma Caragiu, Toma la rândul lui.

Nu trăiesc în trecut, dar toți acești uriași au reprezentat pentru mine și cred că și pentru colegii din generația mea un ideal și un imbold că merită să intrăm în această meserie care e cu totul specială. De câte ori se mai ridică unul de la masă, eu, personal, îi pomenesc pe toți. Și sunt convinsă că acolo, în lumina lui Dumnezeu, ei dau niște spectacole extraordinare, păcat că noi nu le vedem!', a încheiat artista, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton